Teraz jest 4 mar 2025, 23:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2012, 15:05 

witam ostatnio zobaczyłem filmik http://www.youtube.com/watch?v=_ODNqtFusCI
i mam pytanie jakie sa najlepsze ustawienia grafiki dla snajpera ? ustawilem wszystko na low tak jak tez gosc mowi .
tylko nie wiem jaką rozdzielczosc ustawic i czy inne aspekty ustawien nie poprzestawiać licze na waszą pomoc i pozdrawiam

PostNapisane: 30 wrz 2012, 17:30 

Ja bym nie zmieniał grafiki specjalnie po to, aby dobrze się grało Snajperem.
To jest dla Cb ułatwienie, podczas gdy inni grają na ultra, przez co mają ten rozmazany obraz..
Ale najlepiej Low, i rozdzielka 1024-768
Kumpel tak ustawia.

PostNapisane: 30 wrz 2012, 17:38 

Prawda jest taka, że ten, kto jest beznadziejnym snajperem, zawsze będzie tą klasą lamił niezależnie od tego, jak ustawi grafikę. A jeśli ktoś dobrze gra snajperem, zawsze będzie mu dobrze szło niezależnie od ustawień.

Nie pomagam na pw. Od tego jest forum.

Mój last

PostNapisane: 30 wrz 2012, 18:41 
Spamer!

Ustaw sobie af x16, teren a wysoki i jakość siatki na wysoki :) sam także poeksperymentuj z ustawieniami :]

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
Binance - kliknij -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

PostNapisane: 30 wrz 2012, 20:25 

Nigdzie nie powiedział żeby ustawić wszystko na low bo tak jest lepiej dla snajpera. Mówił ze zależy mu na FPS bo nagrywa filmy w czasie gry. Omówił wpływ rozdzielczości, detali i AA na widoczność odległych celów żeby np nie zlewały się z otoczeniem. Albo że nie ma sensu chować się w trawie bo widać ją tylko na 100 metrów i jak ktoś do ciebie celuje z ponad 100 metrów nie widzi trawy tylko ciebie na łysym polu :P Swoją drogą gość robi świetne filmy i fajnie się to ogląda, sposób opowiadania sprawia że człowiek słucha z uwagą niezależnie od tematu.

PostNapisane: 1 paź 2012, 07:59 

sam sie uczylem na jego filmach z bf2 :D i przyznam sie ze mialem okazje z nim pograc...

PostNapisane: 4 paź 2012, 07:26 

Żal ludzie żeby ustawiać grafe w tak pięknej grze po to aby lepiej grać snajperem, Antonio dobrze napisał, ulepszanie ? szkoda czasu, lepiej trenować trenować i jeszcze raz trenować a skill będzie wzrastał niezależnie od ustawień.
W BF2 nikt nie patrzył na ustawienia tylko młócił...
Pozdro

Ostatnio edytowano 4 paź 2012, 09:01 przez WaLcziTo, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 4 paź 2012, 08:33 

WaLcziTo napisał(a):
W BF2 nikt nie patrzył na ustawienia tylko mucił...
Pozdro

http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo

PostNapisane: 12 paź 2012, 22:48 

WaLcziTo napisał(a):
W BF2 nikt nie patrzył na ustawienia tylko młócił...
Pozdro

To gratuluje jak cały czas grasz w bf2 z włączonymi cieniami xD

PostNapisane: 13 paź 2012, 09:15 

Owszem, ja gram w BF2 ze wszystkim ustawionym na full, takze z cieniami. Masz cos przeciwko?

Mój last

PostNapisane: 13 paź 2012, 12:40 

Nie mam nic przeciwko :) Bądz sobie chodzącym fragiem na Karkandzie który g***o widzi . Tak więc graj tak dalej xD

PostNapisane: 13 paź 2012, 21:01 

Nie mam nic przeciwko. Zamiast cieszyć się jakością i widokami, ustawiaj wszystko gorzej, bo parę osób ci powiedziało, że tak jest lepiej. Jedno jest pewne: Ustawienia ci w żaden sposób skilla nie zastąpią. Ja sobie dobrze radzę z ustawionym wszystkim na maksa, nie muszę zwalać sytuacji w których czasem coś spierdzielę na źle ustawioną grafikę, bo to tylko i wyłącznie ktoś miał więcej skilla ode mnie. Abstrahując od tego, że takie ustawianie ja porównuję do sztucznego powiększania penisa.

Mój last

PostNapisane: 13 paź 2012, 21:54 

Okazuje się że mój penis jest ogromny bo jak grałem w bf 2 to zmieniałem sobie grafikę , abym mógł widzieć więcej np. czy w rogu na hotelu nie leży przypadkiem jakiś mec z kałachem .Powiem nawet więcej zmieniałem sobie mapę na przezroczystą ,aby mi nie przesłania widoku ,a nawet nie uwierzysz zmieniałem sobie kolor celownika na bardziej wyrazisty . Tak przyznaję powiększyłem sobie w ten sposób penisa i byłem dumny bo miałem wielkiego żylastego ****** , ale wiesz co wszyscy pro gracze tak robili, a nawet więcej (zmiany cfg ) ,ale to nie już dla plebsu z publika więc sry. Twoja wiedza na temat tej gry jest zerowa więc proszę nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia, graj sobie dalej z tymi cieniami na karkand 64 czy wake 7/24 czy na innym noobskim serwerze.

PostNapisane: 13 paź 2012, 22:00 

Ja gram dla przyjemności, nie dla onanizowania się przed statystykami. Jak wyglądają twoje ustawienia? Że nie widzisz w ogóle trawy? Że czasem zobaczysz cień kolesia zanim ten wybiegnie zza rogu? Mnie to nie podnieca. Może od razu wallhacka zainstalujesz? Wtedy będziesz wszystko dokładnie i zajebiście widział. Przestań... Wolę sam sprawdzić lepiej swoje umiejętności, by przekonać się czy poradzę sobie, gdy na mnie wybiegnie ktoś niespodziewanie zza rogu. Czy żołnierze w prawdziwym Afganistanie też sobie zmieniają grafikę w goglach, by lepiej przeciwników widzieć? A poza tym, nie wierzę, by odpowiednie ustawienia grafiki miały jakiś wielki wpływ na grę. Tylko skill się liczy oraz sytuacja, ewentualnie klasa żołnierza.

Mój last

PostNapisane: 13 paź 2012, 22:10 

Zostaw sobie geometria ,teren , tekstury , zasięg widzenia na max roz. na full i pograj sobie inf zobaczysz jak się gra. Kolego skąd ty się urwałeś ? Jak byś chciał jakieś lekcje w bf 2 pisz na pm właśnie instaluje bf2 xD

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2