Teraz jest 27 lis 2024, 17:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 03:32 

Panowie:

Dostaniecie lupnia w T2.

A my w BF.

I o to chodzi :-) Siupniemy, pogadamy, podzielimy sie wrazeniami z czytelnikami, potraktujmy to jako pewna promocje wlasnych gier i idei esportu laczecego sceny roznych FPS-ow, a nie jako mecz. Dlatego proponuje zagrac nie po jednej czy dwoch mapach, ale urzadzic sobie granie np. 2 godziny w jedna gre, 2 w druga. Map wybierzemy kilkanascie, ustalimy kolejnosc zeby bylo wiadomo, ktore NA PEWNO beda, zaczniemy grac i lecimy... Potem zmieniamy gre i lecimy dalej.

Remiq:

Jestem swiadomy, ze 2 tygodnie to malo na T2. Nie o wynik chodzi, o poznanie czegos nowego. Dla mnie BF tez bedzie ciezkim orzechem do zgryzienia, to zupelnie inny styl gry niz preferuje. Ide jako mieso armatnie z pelna tego swiadomoscia, po prostu chce zobaczyc jak wyglada "od srodka" klanowka w BF.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 08:44 

Hehe już widzę ten nagłówek - "Polskie lamy z Bf'a" :)
No ale tak naprawdę to muszę powiedzieć że ładnie idzie - codziennie dochodzą nowi gracze i już wkrótce może będzie dziesiątak...
Reczywiście w T2 nauczyć się grać w dwa tygodnie nie da rady - obsługa samych jetpacków pewnie potrwa z 3 dni,że o pojazdach nie wspomnę - Shrike'a da sie prowadzić (chyba) tylko myszką a większość z Nas używa Joyów lub klawiatury dla samolotów...no ale dobra przynajmniej będzie fun - mistrze z sYs'a vs. cieniasy z forum :P
(aha yavor kolejna wskazówka - spadochron jest pod "8" :P)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 09:25 

To ja proponuje jak wszyscy będą mieli swoje kopie T2 urządzić trening ;). A yavor kolejna bardzo ważna wskazówka. Jak widzisz snajpera to stań w odległosci 10 metrów od niego i stój bezruchomo to napewno snajpera zaskoczy ;).

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 14:33 

Proponuje juz zaczac treningi w T2 z botkami 8) .Jak bedziemy kopac boty to 1/4 celu osiagnieta.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 16:25 

Cytuj:
Jak bedziemy kopac boty to 1/4 celu osiagnieta.
Wciąż nie przechodzę pierwszego treningu na harda. :cry: Ok. 15 bot mnie zabija.

Cytuj:
np. 2 godziny w jedna gre, 2 w druga.
To ile mapek zdążymy zagrać w te 2h?

Na jetpackach będziemy latać jak nieopierzone kurczaki (jak opierzone też możemy), ale przynajmniej będzie materiał na "Second". :wink:

A co do "rad dla Yavora": dla zamyły najlepiej bombardować lecąc do góry nogami. Nie dość, że pilot lepiej widzi cel, to jeszcze tylni strzelec może nabijać fragi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 16:51 

sYs|yavor napisał(a):
Panowie:
np. 2 godziny w jedna gre, 2 w druga. Map wybierzemy kilkanascie, ustalimy kolejnosc zeby bylo wiadomo, ktore NA PEWNO beda, zaczniemy grac i lecimy... Potem zmieniamy gre i lecimy dalej.

ale jakie tryby chcemy grac ?:) ja bym wolal CTFa w drodze wyjatku TH ( team hunters )

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 18:40 

>już widzę ten nagłówek - "Polskie lamy z Bf'a"

Raczej "Lamy z BF lamia z lamami z T2" :P

>yavor kolejna wskazówka - spadochron jest pod "8"

Przedefiniuje :P Wstawie za jetpacka, jest nadzieja, ze zdaze wowczas wyhamowac... :D

>Jak widzisz snajpera to stań w odległosci 10 metrów od niego i stój
>bezruchomo to napewno snajpera zaskoczy

Hehehehehe.... Dobre :D

>To ile mapek zdążymy zagrać w te 2h?

To zalezy... Licho wie, jak sie przygotujecie do T2, bo to tutaj jest najwieksze ograniczenie - niektore mapy moga skonczyc sie szybko, inne potrwaja dluzej. W BF pewnie byloby troche mniej map, bo jest wolniejsze tempo rozgrywki. Zakladam, ze ok. 4-6 map bysmy pograli w obu grach, ile zdazymy - nasza sprawa. Jak bedziemy chcieli, mozemy pograc jeszcze pare, w dowolnej z gier. Jak juz sie poswiecamy i meczymy z gra konkurencji, miejmy u licha z tego choc frajde, nie? :D

>dla zamyły najlepiej bombardować lecąc do góry nogami. Nie dość, że
>pilot lepiej widzi cel, to jeszcze tylni strzelec może nabijać fragi

Hehehe, ja to sobie w ramki oprawie... Pachnie mi felietonem... :D

>ja bym wolal CTFa

W T2 na pewno CTF, ten mod grupuje niemal cale srodowisko (cos ponad 90% wszystkich serwerow to CTF). W co w BF - zdaje sie na Was. Wybierzcie tryb, ktory jest najbardziej popularny np. w CB.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2003, 19:51 

3/4 gra w copa ( nie wiem jak napisac pelnom nazwe :D ) a 1/4 gra w CTFa nigdy nie gralem w ctfa wiec wole to pierwsze =]

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2003, 00:18 

Co do trybu T2 to głosowałbym za TeamRabbitem2. Dynamika classica, trudniejsze niż CTF, cała masa slideów, spinfusorjumpów, przechwytów i blokowania zawodników ciałem z mistrzowskim użyciem jetpacka. Kto wie, może nawet koledzy z sYsu mieli by problemy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2003, 02:36 

Nie chodzi o utrudnianie, chodzi o zaprezentowanie najbardziej charakterystycznych cech gry. CTF w T2 to podstawa, a TR2 jest jedynie drobnym, udziwnionym modem, niemajacym z oryginalnym zamyslem gry wiele wspolnego.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2003, 09:23 

Eee Remiq - większość naszego teamu nie będzie miała żadnych szans w CTF a co dopiero Team Rabbit...ale nie wynik się liczy tylko duch czysto sportowej rywalizacji (i takie tam inne:P)...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2003, 17:27 

dobra mam juz tribeska na twardzielu i co mam zrobic dostalem jaks karte rejstracyjna od pley it 'a =]wypelnilem ja i wyslalem :P dostalem jescze 2 cd z misjami patchami itp i tam mam w pizdu patchy czy musze instalowac kazdy zeby dojsc do ostatecznej wersji jak w T1 np z patchu 0.01 na 0.02 potem na 0.03 i wkacu dojde do 1.1 ?:) wytlumaczcie prosze :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2003, 18:59 

Ja musze jeszcze poczekać 1-2 dni bo wq mojej skrzynce świeci pustkami. A Arcy ty wypełniłeś karte rejestracyjną i dostałeś dwa CD?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2003, 19:02 

nieeeee pomysl zakupilem Tribes 2 ( z 1 cd ) w pudelku DVD byla 2 cd ( napisali na pudelku : Prezent Od Play It 2cd gratis !!! ) no i tam byl taki bonusik mapy patche map edytor itp... a w pudelku byla karta rejstracyjna ..... wiec wypelnilem wrzucilem do skrzynki :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2003, 19:20 

Eee coś nie wierzę by PlayIt nagrał najnowszego patcha na CDka - wejdź na http://www.tribes2.com i w newsach będzie o najnowszym patchu - mirror jest w miarę szybki...
Aha chciałbym od razu przypomnieć wszystkim którzy T2 już mają - poćwiczcie odrobinkę po necie - nie może być sytuacji by ktoś na meczu się pytał - ejj a jak się lata??

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2