Teraz jest 29 lis 2020, 04:17

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 28 paź 2012, 09:33 
Offline

Dołączył(a): 28 paź 2012, 09:30
Posty: 1
Witam. Posiadam laptopa ASUS K50AB. Co można w nim wymienić, by działał na średnich detalach Battlefield 3?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2012, 13:54 
Offline
Moderator forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 25 kwi 2007, 21:27
Posty: 2385
Lokalizacja: Pyrlandia
Poczytaj jakie ma wymagania gra. Spójrz na swój lapek http://pl.asus.com/Notebooks/Versatile_ ... ifications

Reasumujac.
Zapomnij o srednich detalach na lapku tylko z dwoma rdzeniami i słabiutką kartą graficzną.

_________________
Nie pomagam przez PW. Od tego jest forum.
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 paź 2012, 13:56 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 14 mar 2004, 19:56
Posty: 764
ModernThomas napisał(a):
Co można w nim wymienić, by działał na średnich detalach Battlefield 3?
Jedyna możliwość to zakup nowego sprzętu. Możliwości rozbudowy nie ma w nim w zasadzie żadnych.

_________________
Prawdziwy programista wiesza się razem ze swoim programem


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL