InzMariusz napisał(a):
krzaczunio napisał(a):
Witam! Mam zamiar nabyć Battlefielda: Bad Company 2 i nie mam pewności, czy zadziała on na moim laptopie: ASUS K53SD Intel Core i3-2310M 2.1 GHz, NVidia Geforce 610M 2 GB, 4 GB Ram, 500 GB dysk. Proszę mnie nie odsyłać co CYRI, bo tam sprawdzałem, a to raczej nie jest większy wyznacznik. Czy gra zadziała i na jakich ustawieniach? Proszę o odpowiedź!
hmmm...
Co do samej gry to na pewno ruszy. Ale jak to laptop nie oczekiwałbym szału...BFBF2 co prawda nie ma kosmicznych wymagań ale laptop to laptop.
Z ustawieniami jest różnie sprzęt sprzętowi nie równy. Zainstalujesz i sam zobaczysz...
Podaj jaki masz internet. Kabel czy radiówka ? szybkość ?
Mam kabel, tzn. router wifi podłączonym kablem do netu, ale router jest w tym samym pokoju, co laptop, a jest to w dodatku standard N, więc nie powinno z tym być problemu. Prędkość jest dość słaba bo 2Mb/s :/ A jeśli chodzi o wymagania, to właśnie się pytam, bo nie chcę wywalić pieniędzy na gre, która nie zadziała. Powiem, że NFS: Shift DEMO działa mi na maks. rozdzielczości (1366x768) i na maks. detalach oraz osiąga średnio 30 fps. Czy to może być wyznacznik? Czy mógłbym zagrać w tą grę (BF:BC2) przy ok 40 fps na najwyższej rozdzielczości przy najniższych detalach?