Teraz jest 29 cze 2025, 14:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 gru 2012, 15:01 

Dusty [PL] napisał(a):
Odwrócę pytanie. Do czego potrzebne Ci są statystyki?

ENLARGE YOUR E-PENIS TODAY!

PostNapisane: 21 gru 2012, 16:28 

Dusty [PL] napisał(a):

Tak ciężko zrozumieć, że to co kręci jedne osoby innych nie musi? Czy to, że tak jest znaczy, że jedną z tych opcji trzeba wykluczyć? Czy po prostu chcesz rozpocząć niepotrzebną dyskusje?

Nie lubię piłki nożnej i podniecania się wygranymi jakiejś drużyny, to znaczy że powinni tego zabronić, hmm?

PostNapisane: 21 gru 2012, 17:02 

Na BL w zakładce Premium (oczywiście dla posiadaczy Premium, dla reszty pewnie lada chwila na YT) pojawiła się "ekskluzywna" zajawka EG.
Jest MOTORRRRRrrrrrr.....! :D

PostNapisane: 21 gru 2012, 18:11 

kerpal napisał(a):
Jestę Moturę :cry:

Ciekawe czy będzie mozna robic wheelie xd

Połowy jeździdeł na plecy nie da się odwrócić a ty na jednym kole chcesz jeździć, niech naprawią fizykę w grze najpierw.

PostNapisane: 21 gru 2012, 19:11 

pl Szq1 napisał(a):
Dusty [PL] napisał(a):

Tak ciężko zrozumieć, że to co kręci jedne osoby innych nie musi? Czy to, że tak jest znaczy, że jedną z tych opcji trzeba wykluczyć? Czy po prostu chcesz rozpocząć niepotrzebną dyskusje?

Nie lubię piłki nożnej i podniecania się wygranymi jakiejś drużyny, to znaczy że powinni tego zabronić, hmm?

Tak ciężko zrozumieć, że nie chodzi o to co kto lubi, tylko że staty rujnują grę? Gra wielce pokazywana jako wymagająca współpracy w zespole nie ma żadnego teamplaya. Każdy lata sobie na pałkę, każdy kampi i choćby zespół tracił ostatnią bazę to lepiej się schować i nabić jeszcze ze 2 fragi... W takich grach powinny być punkty tylko i wyłącznie za wykonywanie celów mapy ( chociaż nie wiem po co to piszę, bo przy obecnym poziomie graczy i tak by pewnie większość wolała siedzieć w krzaku...)

PostNapisane: 21 gru 2012, 19:15 

Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=npdEq66p0A8

PostNapisane: 21 gru 2012, 19:24 
Moderator forum

Ale o co chodzi z tymi statami ? Jedni grają dla nich inni dla przyjemności... Wymyślanie nieistniejących problemów :roll:

PostNapisane: 21 gru 2012, 20:13 

Mofixil napisał(a):
Połowy jeździdeł na plecy nie da się odwrócić a ty na jednym kole chcesz jeździć, niech naprawią fizykę w grze najpierw.

Jak to nie? Buggy da się nawet beczki robić :D

PostNapisane: 21 gru 2012, 20:47 

Krex napisał(a):
Mofixil napisał(a):

Jak to nie? Buggy da się nawet beczki robić :D

Próbowałeś wystrzelić Vodnika? No właśnie, dziadostwo próbuje co chwila wrócić do właściwej orientacji wykonując czynności podobne do padaczki.
Przynajmniej gdy ostatni raz grałem to tak było...

PostNapisane: 21 gru 2012, 23:14 

Próbowałem ale miałem tylko kilka sztuk c4, jakoś tam poleciał, chociaż nie za daleko.

PostNapisane: 22 gru 2012, 16:12 

"niech naprawią fizykę w grze najpierw."
Dokladnie, nie wiem na co qudy czy motory gdzie sie one nie sprawdzaja bo widac to na mapach z B2K, zwlaszcza na Gulf, jezdzisz BMP i gorka to zachowanie pojazdu jak z pierwszych NFSow....

Co do DLC to nie za duzo ich bylo dla graczy typu COD? Maja Metro, Bazar z podstawki, potem 4 mapki z CQ, 4 mapki z AM i teraz kolejne niby dla nich maja byc. BF3 to najwieksze rozczarowanie ostatnich latch! Gra na premiere wychodzi jako beta, masa bugow, restartow, zawiech, mijaja miesiace ba nawet juz rok jej minal a wciaz nie naprawiono namierzania z czolgu gdzie mimo celownika celujesz w helikopter to ten lapie pusty pojazd bedacy kawalek dalej... Nic nie pobije 5 miesiecznego patcha, na ktory trzeba bylo tyle czekac. Premium to shit bo z tych DLC to mnie interesuje jedynie B2K (mam go w budowana jako limitka) i troche AM bo reszta mi sie nie podoba. Obiecywali 5 dodatkow do podstawoej gry i nie ma, nawet usuneli informacje ze strony AK na BF.com, nawet kiedys zapytalem sie ich na tweecie
Obrazek
Cisza. Idziemy dalej, kiedys ktos po tym jak zamieniono noz bez pytania ktos zadam takie pytanie na Twicie, opowiedzieli ze sie da ale nie napisali jak i do dzis jest cisza. Ile czekalo sie na rozbudowanie GunGame, polroku?

NIE dla Battlefiel 4LPHA

Przypomnijcie sobie trailer AK - tam tez pokazywano jakie to super poscigi beda tymi jeepami, jak gralem to chyba ani razi tak to nie wygladalo, tak samo bedzie z motorami. Takie filmiki sa fajne bo soe wyrezyserowane

PostNapisane: 22 gru 2012, 17:13 

Rany... A ten znowu hejtuje...
Nie podoba się? To nie graj i nie wylewaj żółci na forum po raz pięćdziesiąty...

Wszyscy wiemy jaki niedorobiony jest BF3, a producenci raczej tego nie zmienią, bo gdyby mieli to w zamiarze, to dawno by to już zrobili.

Co do statystyk, to owszem, staję za teorią, że punkty, skoro już muszą zostać, to powinny być tylko za wykonane zadania (podłożenie/rozbrojenie mcomu, przejęcie flagi, etc) i za teamplay (podnoszenie, amunicja). No ale, bajać to sobie możemy tutaj na forum. :D Jest cała rzesza graczy, która gra tylko dla statystyk i wirtualnych blaszek.
Ja kijem Wisły nie zawrócę i nie mam zamiaru denerwować się na to co powinno być, a czego jeszcze nie ma.
Jest jak jest i basta. Komu się nie podoba, niech nie gra. Jest przecież tyle fajniejszych gier... :mrgreen:

PostNapisane: 22 gru 2012, 17:16 

Wierzbin napisał(a):
Wszyscy wiemy jaki niedorobiony jest BF3, a producenci raczej tego nie zmienią, bo gdyby mieli to w zamiarze, to dawno by to już zrobili.

Mimo tego, z każdym dodatkiem na forach rośnie rzesza ludzi licząc na to że będzie to w końcu czas gdy DICE się obudzi i naprawi wszystko co spieprzyli.
Reszta wierzy że BF4/BC3 będzie tym PRAWDZIWYM następcą BF2.

Wierzbin napisał(a):
Co do statystyk, to owszem, staję za teorią, że punkty, skoro już muszą zostać, to powinny być tylko za wykonane zadania (podłożenie/rozbrojenie mcomu, przejęcie flagi, etc) i za teamplay (podnoszenie, amunicja).

To może tego, olać odblokowywanie broni via XP tylko dla każdej dać wyzwania do wykonania?

PostNapisane: 22 gru 2012, 17:38 

IMHO broń każdy dostaje odblokowane wszystkie bronie i wybiera czym mu się lepiej gra.
Drażniące dla mnie są te unlocki: pierdnij 10 razy w ucho mechanikowi, spluń 5 razy przeciwnikowi do kieszeni, nasmarkaj 3x na kampiącego snajpera.
Dla mnie to bzdet i męka, bo często by coś odblokować, muszę grać tak jak nie lubię.
A gram dla przyjemności.

PostNapisane: 22 gru 2012, 18:17 

Wierzbin napisał(a):
IMHO broń każdy dostaje odblokowane wszystkie bronie i wybiera czym mu się lepiej gra.
Drażniące dla mnie są te unlocki: pierdnij 10 razy w ucho mechanikowi, spluń 5 razy przeciwnikowi do kieszeni, nasmarkaj 3x na kampiącego snajpera.
Dla mnie to bzdet i męka, bo często by coś odblokować, muszę grać tak jak nie lubię.
A gram dla przyjemności.

Przez te wszystkie zadania próbują nami manipulować, czym i jak mamy grać. Sam się przyznam że gram zazwyczaj broniam dla wykonania zadań. A wielu i tak zrobi to wszystko w ustawkach z kolesiami w jeden wieczór.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 111 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2