"niech naprawią fizykę w grze najpierw."
Dokladnie, nie wiem na co qudy czy motory gdzie sie one nie sprawdzaja bo widac to na mapach z B2K, zwlaszcza na Gulf, jezdzisz BMP i gorka to zachowanie pojazdu jak z pierwszych NFSow....
Co do DLC to nie za duzo ich bylo dla graczy typu COD? Maja Metro, Bazar z podstawki, potem 4 mapki z CQ, 4 mapki z AM i teraz kolejne niby dla nich maja byc. BF3 to najwieksze rozczarowanie ostatnich latch! Gra na premiere wychodzi jako beta, masa bugow, restartow, zawiech, mijaja miesiace ba nawet juz rok jej minal a wciaz nie naprawiono namierzania z czolgu gdzie mimo celownika celujesz w helikopter to ten lapie pusty pojazd bedacy kawalek dalej... Nic nie pobije 5 miesiecznego patcha, na ktory trzeba bylo tyle czekac. Premium to shit bo z tych DLC to mnie interesuje jedynie B2K (mam go w budowana jako limitka) i troche AM bo reszta mi sie nie podoba. Obiecywali 5 dodatkow do podstawoej gry i nie ma, nawet usuneli informacje ze strony AK na BF.com, nawet kiedys zapytalem sie ich na tweecie

Cisza. Idziemy dalej, kiedys ktos po tym jak zamieniono noz bez pytania ktos zadam takie pytanie na Twicie, opowiedzieli ze sie da ale nie napisali jak i do dzis jest cisza. Ile czekalo sie na rozbudowanie GunGame, polroku?
NIE dla Battlefiel
4LPHAPrzypomnijcie sobie trailer AK - tam tez pokazywano jakie to super poscigi beda tymi jeepami, jak gralem to chyba ani razi tak to nie wygladalo, tak samo bedzie z motorami. Takie filmiki sa fajne bo soe wyrezyserowane