Witam,
Jakiś czas temu dostałem bana za RPG na piechotę od admina CrisPL (chyba taki nick). Już pisałem post w tym temacie
viewtopic.php?f=146&t=43503 ale nikt nie odpisuje.
Chcę się wytłumaczyć. Nie byłem święty i raz czy dwa zdarzyło mi się strzelić z rpga do piechoty (najczęściej dlatego, że akurat miałem go wybranego i nie chciałem zginąć). Raz niefortunnie trafiłem właśnie na DonCretona, lecz ten powiedział mi, że jeszcze raz specjalnie strzele to ban. I od tamtego czasu nie strzelałem. Ale jak to bywa nigdy nie wiemy co się akurat przydarzy. Wracając do momentu w jakim dostałem bana. Byłem na D na dachu i podjechała bahacza. wyjąłem AT4, żeby ją zniszczyć i w momencie gdy strzeliłem, kierowca postanowił wyjść, no i dostał w plecy z AT4. Cris potraktował to jako strzał z premedytacją no i wyleciałem...
Wasz serwer jest jedynym grywalnym Panamskim jaki aktualnie stoi w Europie. Grają Polacy więc idzie się dogadać. Mapa jest świetna, najlepsza do wbicia pojazdów! A właśnie na tym mi teraz głównie zależy (500 zniszczonych pojazdów).
Chcę przeprosić za wcześniejsze nieprzestrzeganie regulaminu, jeśli dacie mi szansę obiecuję, że już zawsze będę przestrzegał zakazów.
Pomyślicie pewnie, że to puste słowa. Naprawdę mi zależy. Gdyby było 10 innych serwerów panama canal 24h to może bym tego posta nie pisał. Ale wasz jest JEDYNY.
Serdecznie pozdrawiam clan T2D oraz zadowolonych posiadaczy gry BFBC2!