Teraz jest 24 lis 2024, 21:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 lip 2012, 14:04 

Właśnie problem w tym, że to konto było robione kiedyś na szybko i ten e-mail może wyglądać nawet tak : wetasef@koszmail.pl .

PostNapisane: 6 lip 2012, 14:31 

Podobnej historii jak dotąd nie słyszałem, niezły z Ciebie "ogar" :lol: Pisz do Supportu Origin/EA. ID (ksywkę) i hasło do Origin rozumiesz, że masz bo się na nie logujesz, tak? Myślę, że to wystarczy by Ci "przypomnieli" maila. Chociaż mogą prosić o datę urodzenia jaką wpisałeś w momencie zakładania konta, a coś mi podpowiada, że to też mogłeś zmyślić i pewnie nie pamiętasz... :) No niewesoło ale pisz, tylko support Ci tu może pomóc.

PostNapisane: 6 lip 2012, 15:50 

Dzięki za pomoc.Napisałem do nich, jest tam napisane, że w ciągu 24 godzin odpowiedzą . Prawda to jest ?

PostNapisane: 6 lip 2012, 23:28 
Zbanowany

Prawda

Kpię z pozerstwa, chciwości, głupoty i próżności.

PostNapisane: 15 paź 2012, 13:16 

System operacyjny :Vista
Service Pack:2
Ilość ram:4
Procesor :amd 7750 2 rdzeniowy
Płyta Główna:
Karta graficzna:nivida geforce 9600gt
Wersja sterowników do karty dźwiękowej
Moc zasilacza 420w

Problem mam z Origin.Gdy instaluje grę przez niego to wyskakuje mi błąd że musze wyjąć i wyczyścić płyte ale to nic nie daje.Proces instalacji się zatrzymuje i nie można nic zrobić trzeba od nowa wgrywać Origin ale to nic nie daje,co mam z tym zrobić ?

PostNapisane: 15 paź 2012, 13:50 

Deja vu?
Zrzuć płyty na dysk, odpalaj z nich lub zmontuj obrazy.
Jak to nie pomoże to tylko pobieranie zostaje, chociaż na tym sprzęcie to ledwo w kampanie pograsz...

PostNapisane: 13 gru 2012, 17:42 

Cześć. Mam takie pytanie. Jeśli mam kupionego Battlefield 3 z kodem to czy mogę go zainstalować jeszcze raz tylko że utworzyć nowe konto Origin? Bo do tego na który mam zainstalowanego BF nie mogę się zalogować

PostNapisane: 13 gru 2012, 17:44 

Nie, klucz zostaje przypisany do konta. Kombinuj żeby na swoje konto z grą móc się zalogować. W czym problem?

PostNapisane: 13 gru 2012, 17:51 

Coś musiało pójść nie tak. Kupiłem BF3 Premium Edition. Zacząłem instalować grę. Założyłem Origin na mojego maila i jeszcze sprawdziłem czy dobrze wpisałem i wszystko było OK. Teraz pobiera mi się aktualizacja więc z ciekawości chciałem wejść na mojego battleloga i tu się okazuję że podają złego maila i nie mogę wejść. Nie wiem co mam robić :(

PostNapisane: 18 sty 2013, 19:42 

Witam.

Mam problem związany z orignem, tak przynajmniej mi sie zdaje. A więc po ściągnięciu ,rejestracji itp itd gdy juz wszystko zrobiłem postanowiłem zarejestrować bf 3 .Przeszedłem do opcji "podaj kod produktu" wyskoczyło mi okienko wpisałem kod ,wyskoczyło okienko z okładką battefiled'a i potwierdzeniem produktu kliknąłem dalej i ..... nic sie nie dzieje .Myślałem ze tak miało być ze gdzieś to sie zapisało albo cuś ale nigdzie tego nie ma. Teraz gdy próbuje to zrobić ponownie wyświetla się, że "Podany kod został już wykorzystany" i nic innego nie mogę zrobić. Błagam o pomoc bo już nie wiem co robić a troche kiepsko będzie jak 90 zł pójdzie się walić .

PS.Klucz kupiony na allegro (wszyscy moi znajomi kupowali je z tego samego źródła i nie maja żadnych problemów ) klucz PL ,żadna Ruska czy Ukraińska wersja .

Z góry dzięki za pomoc .

PostNapisane: 18 sty 2013, 19:54 
Moderator forum

Cytuj:
Podany kod został już wykorzystany

Pisz do sprzedawcy, nikt inny ci nie pomoże. EA też ciebie odeśle do sprzedawcy.

PostNapisane: 6 lut 2013, 21:58 

Witam! Jest to mój pierwszy temat, więc proszę o nie hejtowanie ;). Otóż, zarejestrowałem się na to forum, ponieważ nie mam pojęcia co już robić. Mianowicie, moje konto Origin jest "niepełnosprawne". Niżej dodam kilka linków w idei zobrazowania problemu. Co jeszcze do tematu? Sam nie wiem jak nazwać ten problem. Wiem tylko, że nie mogę zalogować się na Battlelog'a, nie mogę korzystać ze sklepu ani edytować profilu. Podczas rejestracji podałem wiek poniżej 18 roku życia oraz e-mail rodzica, który potem udało mi się wykorzystać do założenia 2 konta Origin! Więc teraz do konta, gdzie aktywowałem battlefield'a tak naprawdę nie mam przypisanego e-mial'a. Co robić? Dzwonić do supportu? Pisać do nich? Sam już nie wiem. A jakie jest wasze zdanie? Co powinienem zrobić i na czym polega problem? Czy da się odzyskać konto? Proszę serdecznie o pomoc.

Screeny:
http://scr.hu/0d4z/fh1zr
http://scr.hu/0d4z/zrt1a

PostNapisane: 7 lut 2013, 20:21 
Moderator forum

Tylko support EA. Nikt inny ci nie pomoże.

PostNapisane: 6 mar 2013, 09:35 

Witam wszystkich,

Panowie czy wczoraj, a może i jeszcze dziś występują problemy z Origin?
W BF3 grałem ostatni raz w sobotę wieczorem i wszystko było OK.
Wczoraj wieczorem chciałem trochę "postrzelać", ale po zalogowaniu się do Origin okazało się, że jestem w trybie "offline", a kliknięcie na tryb "online" nic nie dawało (próbowałem ok 2 godzin - bez skutku)
Dziś rano nie miałem czasu, aby sprawdzić czy już działa.
Czy mieliście/macie podobne problemy czy to coś u mnie jest nie tak?

pozdrawiam

PostNapisane: 6 mar 2013, 15:33 

Serwery zdychały, każdy tak miał.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2