No to teraz Ja
W 1992 (komunia) roku kupiłem sobie pegazus'a

Moja pierwsza gra jaką odpalilem nazywała się "Combat"

z tego co pamietam ta gra miala 8 poziomow, przechodzilem ja z kilkanascie razy

Nastepna rewelacyjna gra na pegazusa to (ja to nazywalem pajaczki

) kolejne w ktore gralem godzinami to "Tetris", jakies strzelanki, bylo tego mnostwo
Pegazus po 2 latach gry zaczol mi sie nudzic, (ale teraz chetnie zagralbym w jaka kolwiek gierke na tym sprzecie

) wiec szukalem czegos nowego.
Nastepnym zakupem byla amiga 500

jak ja to dostalem skakalem ze szczescia

Pierwsza moja gra to "Mortal Kombat" na 5 dyskietkach

Kilka rozwalonych joy'ow

Kolejna to "Franko", polska gra w ktorej koles idzie przez ulice i nawala sie

z innymi. Do dzisiaj pamietam texsty z tej gry "daj na bulke, daj na bulke"

. Inne gry w ktore gralem na amidze to Conan Barbarzynca

Pamietam ze byly jakies wyscigi...
W 1996 czy 97 roku kupilem pierwszego PC'ta (pentium 266, 32 ramu, jakas tam karta graficzna, chyba 4 czy 8 megowa, cd-rom, a i jeszcze mialem do karty graficznej jakis dopalacz 3D

) to byly czasy NFS'a 1 i mortal kombat
W 1998 roku zakupilem kompa, w tamtych czasach byl naprawde zajebisty

Pentium II 350 (pol roku pozniej podkrecilem w biosie do 400)
plyta Asusa'a BX..., 64 mb ramu, Riva TNT 16, dysk 4,3 gb. to bylo cos
Odrazu odpalilem NFS'a 1 potem NFS 2 i jakies symulatory lotu. Mam kuzyna ktory mieszka niedaleko mnie (50 m) i mamy siec wew. telefonow, lonczylismy sie wtedy przez modemy i zasowalismy w NFS'a
1999 rok dla mnie i dla mojego kuzyna lonczyl sie z nowymi odkryciami, zalozylismy pomiedzy soba siec (karty sieciowe 10mb/s

i 80 metrow skretki

) Gralismy wtedy w NFS'y bez lagow

i w pierwsza gre strategiczna Settlers III, to byla pierwsza gra w ktora w 2000roku zagralem w internecie
W 1999 roku poszedlem pierwszy raz do kawiarenki gdzie ujrzalem QUAKE 3

Potem StarCraft, pierwsze nocki w kawiarence, koledzy, piwo papierosy

Kolejne gry to RouteSpear (czy cos takiego), SWAT, quake 2.
Koniec roku 2000 czy poczatek 2001 (juz tak dobrze nie pamietam) Zagralem w CS'a 1.0

Pierwsze klany, configi, turnieje w hoooj nowo poznanych ludzi, to byly czasy
Na przelomie 2001 i 2002 narodzil sie MohammedZaherSzah (tak naprawde to MohammedZaherSzach, tylko ze nie miescilo sie w polu xywki w QUAKE 3 i odciolem "c"

)
Jest rok 2002, CS dalej rzadzi, pomiedzy rundkami cs'a pogrywalem z Tin'em w WarCrafta 3. Pewnego dnia Tin Przynosi do cafe DEMO BF'a

Zaczolem wtedy grac z Tin'em w ta gierke ale mania CS'a dalej mnie trzymala. Tin caly czas gral w bf'a, pewnego dnia siedzimy sobie w cafe i Tin do mnie mowi ze chca go do klanu, no i w ten oto sposob Tin znalazl sie w DAK

Pamietam ze gralismy jeszcze w american's army, DOD'a.
Od maja zaczolem nalogowo grac w bf'a
Te gry utkwily mi w pamieci, pozatym dziesiatki dem i innych roznych gierek ktorych naprawde nie pamietam