heh...obawiam sie ze do świąt 2005(
sony rozpoczynie sprzedaż Playstation 3 w Japoni) nic sie nie wydarzy co zatrzęsie VR...
Ostatni przełom jaki pamietam to przeskok z Amigi(dla niektórych z Was z PC) na Sony Playstation...wtedy weszły czasy gier w 3d...oraz pseudo 3d(
Abe Odysey,Pandemonium itp....no i Psyhnogis wypusciło pierwszego Wipeout'a
)
Myle ze Playstation 3 otworzy nowy wymiar gier...bynajmniej nie będzie to upgrade jak PS1->PS2 tylko PRAWDZIWY next gen....Sony w starciu z Microsoftem nie moze sobie tym razem pozwolic na półsrodki...
No i ma wyjsc UFO 4,HL2,DOOM,GTA4 niedługo...ale nie wiem czy obecne czasy wejdą w old school...chyba nie,nic sie nie dzieje...ciągła komercha,gry te same,powielane silniki...konsole troche ratują sytuacje...taki FFX,Jak&Dexter(Cubi zapewne wie o czym pisze),The Gataway2,Human Hunter(rzeź od tych shizów z Rockstar Games

).Wogóle Rockstar to są dla mnie Guru pcetowego i konsolowego swiata.Ich gry zawsze zajebiście zoptymalizowane(PC),porzadnie wykonczone no i zbierają pełno poz. opini od graczy.
Ale BF na pewno nie wejdzie do Hall of fame...a moze sie myle???
Mysle ze Viet też za duzo nie napsoci....góra 7/10......
Czasem jak tak sobie przegladam godzinami siec w poszukiwaniu jakis nowych miodnych tytółow,czegos co by zarządziło to widze ze wymiatacze są ale tylko w MMORPG...na to Polaków nie stac..
Deus Ex 2 wg. zachodnich magazynów 9/10,wg. graczy fanatyków PORAŻKA.Zyjemy w złych czasach dla graczy.Masówka aż do bólu...
dlatego po raz kolejny kupuję PS2...bo nie widze szans dobrej zabawy na samym tylko komputerze...
Pozatym czy słyszał ktoś z Was cos o 3ciej czesci Fallouta??
Chyba popadłem w dekadenckie klimaty...moze zbyt skrajnie,ale nie należe do ludzi którzy w gównie szukają wartosci odżywczych....
PS.Chyba wrzuce winde 98 i zaczne grac w old school...no przeciez po to kupiłem Radka 9700
PS.2
Koniecznie zobaczcie trailerek-obrazuje to czego mozna sie po tym chorym tytule spodziewać.
Ger-zielona krew.
USA-całkowity zakaz sprzedazy...
http://www.rockstargames.com/manhunt/main.html
Czyzby Rockstar po raz kolejny chciało nam przypomnieć czasy staroszkolnej rzezi???
State of emergency...to chyba tez Rockstara
Uwielbiam gry które wnosza cos nowego !!!