Witam.
Mam problem z gra BF3, mój problem polega na bardzo słabym chodzeniu gry ogólnie lagi,zawieszanie się gry itp.
Mój sprzęt to:
Pozwolicie ze cześć danych przepisze Wam z panelu sterowania gdyż dane dotyczących komputera w ksiązece którą dostałem w języku obcym i niechce pomieszać
System:Windows 7 Starter 32-bitowy
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @2.33GHz - jest to 4rdzeniowy procesor .
Pamięc RAM:2GB DDR2 w jednej kości(jest dostępna druga kość na dodatkowe RAM'y)
Karta graficzna-NVIDIA GeForce 9600 GT
Zasilacz-W chwili obecnej nie wiem ale postaram się rozkręcić komputer i poinformować(chyba ze wiecie jak to zrobic szybciej)
Moje pytanie dotyczy co mogę zrobić aby gra chodziła płynniej, gdyż mam problem nawet przy graniu na niskich rozdzielczościach. I tutaj pojawiaja się moje kolejne pytanie czy dokupienie dodatkowej ilości RAM sprawi ze gra będzie chodzić płynniej czy to głownie dotyczy karty graficznej. Interesowała by mnie gra w multiplayer na średnich lub wysokich detalach (Ulta sobie odpuszczę bo zbyt dużo by mnie to wyniosło) Jeżeli możecie wspomóżcie rada co do wymiany części, interesują mnie niedrogie ale wydajne części w szczególności karta graficzna(Był bym wdzięczny za przybliżony koszt).
Liczę na Wasze wsparcie
Z GÓRY DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC