Temat został przemianowany na "Garść problemów Mofixila" w celu uniknięcia spamowania tematami. Aktualny problem: LAGI. Nie no kuźwa, wtf to ma być? Łącze się z niemieckimi serwerami po <80ms pingu, sam mam 65ms średnio a mimo to mam kosmiczny lag, przeciwnicy telepią się jak dzieci z padaczką w basenie i ni cholery nie można ich trafić. Ba, wszystkie strony ze statystykami głoszą iż chociażby M4A1 ma 25DMG, ostatnim razem potrzebowałem 8 trafień by położyć skaczącego jak króliczek supporta (tak, shitmarkery), bardziej magiczne jest to że w botach i na lanie takiego problemu nie ma a obecności Body Armora -50%DMG nie stwierdziłem. 10MBps Dl, Up w standardzie 2001, 60KBps, wiem, ale te ciecie z Dialogu nie chcą odpowiedzieć na prośbę o zmianę tego. Każdy kto stwierdza że ssę w strzelaniu, 22% celności głosi co innego.
@_Dominiko_PL SARKAZM BRO
@Edit! Kilka testów pozwoliło stwierdzić że w tej grze jest jakiś armor, wtf bro? Wychodzi na to że bez armora jest 100HP, z armorem okolo 175HP. Bullcrap. Jeszcze większy bullcrap to hitreg, w kontrolowanych warunkach kilka razy zdarzyło się że trafienie dokładnie w środek klatki piersiowej NIE BYŁO REJESTROWANE. Na dodatek mam dziwny problem, albowiem na serwerach (znowu, niski ping <65) gra najwyraźniej nie ogarnia co się dzieje, obracam się szybko w prawo, kończę ruch, po chwili cofam się o jakieś 20 stopni w lewo i znowu 10 w prawo, to musi być problem na linii serwer-klient bo ani w innych grach ani w SP tego nie ma.