Teraz jest 25 lis 2024, 18:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 23 maja 2013, 23:39 

A jak sądzicie, czy beta czwórki tez będzie dostępna dla każdego? Trójka też miała być dostepna dla posiadaczy MoH'a i okazało sie, że każdy mógł sobie spokojnie ściągnąć bete z origina. Que?

PostNapisane: 23 maja 2013, 23:53 

kreinor1009 napisał(a):
A jak sądzicie, czy beta czwórki tez będzie dostępna dla każdego? Trójka też miała być dostepna dla posiadaczy MoH'a i okazało sie, że każdy mógł sobie spokojnie ściągnąć bete z origina. Que?

Pewnie będzie to samo co z BF3, ekskluzywna beta...
...48h przed innymi...
To samo będzie z ekskluzywnym dodatkiem przedpremierowym, dostaniemy go w innym pakiecie Premium's Premium+ Pro Superduper Enhanced GOTY Edition Elite.
Jeśli już teraz mam decydować to więcej jak 70zł na całego BF4 wydać nie zamierzam.
Sergeant Nonsense napisał(a):
Albo mi się wydaje, albo w Back to Klops 2 była opłata za camo do pukawek, ale mogę sie mylić :0

Od kiedy komplecik kamuflaży i celowników to mikrotransakcje? To jest miniaturowe DLC, gdyby zawartość tego "dlc" można było kupić osobno za te 20-40 centów to wtedy byłaby to mikrotransakcja.

PostNapisane: 24 maja 2013, 16:36 

Mofixil napisał(a):
kreinor1009 napisał(a):

Pewnie będzie to samo co z BF3, ekskluzywna beta...
...48h przed innymi...
To samo będzie z ekskluzywnym dodatkiem przedpremierowym, dostaniemy go w innym pakiecie Premium's Premium+ Pro Superduper Enhanced GOTY Edition Elite.
Jeśli już teraz mam decydować to więcej jak 70zł na całego BF4 wydać nie zamierzam.

Ja tam oszczędziłem sobie premium w trójce, więc może kupię w czwórce... Ale z tymi nieśmiertelnikami z Dr Peppera ea przesadziło. No, wait... Dis is ea.

Mofixil napisał(a):
Sergeant Nonsense napisał(a):
Albo mi się wydaje, albo w Back to Klops 2 była opłata za camo do pukawek, ale mogę sie mylić :0

Od kiedy komplecik kamuflaży i celowników to mikrotransakcje? To jest miniaturowe DLC, gdyby zawartość tego "dlc" można było kupić osobno za te 20-40 centów to wtedy byłaby to mikrotransakcja.

Ja nie mam tej gry, skąd miałbym znać szczegóły? ;_;

PostNapisane: 24 maja 2013, 17:53 

Miała już kilka free weekendów.

PostNapisane: 24 maja 2013, 20:44 

Mofixil napisał(a):
Miała już kilka free weekendów.

Jestem jednym z tych dziwaków, co to z nich nie korzystają

Btw. Właśnie obejrzałem całość trailera czwórki. Czy ktokolwiek uważa, że to mogą nie być skrypty? Bo to ładnie wygląda, i aż boli na myśl, jak to zostanie potem spłycone do tego znanego z trójki zniszczenia (a raczej niezniszczenia)...

PostNapisane: 24 maja 2013, 21:50 

W BF3 nawet multi jest ostro oskryptowane (antena na Caspian czy sławny pociąg nazwany AC130), na dodatek co drugi mecz wygląda niemal tak samo.
CoD jest boleśnie oskryptowany w kampanii więc BF4 też będzie, oczywiście DICE nie potrafi zrobić porządnej kampanii i zamiast sobie odpuścić i przestać marnować fundusze mogliby popracować więcej nad MP... I wrzucić ten cały China Rising do podstawki.

PostNapisane: 24 maja 2013, 22:45 

Mofixil napisał(a):
W BF3 nawet multi jest ostro oskryptowane (antena na Caspian czy sławny pociąg nazwany AC130), na dodatek co drugi mecz wygląda niemal tak samo.
CoD jest boleśnie oskryptowany w kampanii więc BF4 też będzie, oczywiście DICE nie potrafi zrobić porządnej kampanii i zamiast sobie odpuścić i przestać marnować fundusze mogliby popracować więcej nad MP... I wrzucić ten cały China Rising do podstawki.

Mofixil napisał(a):
I wrzucić ten cały China Rising do podstawki.

Mofixil napisał(a):
cały China Rising do podstawki

Chyba żartujesz :D

PostNapisane: 26 maja 2013, 20:02 

Nieee. EA na pewno chce trzecią złotą kupę. A jakoś na nią musi zapracować.

PostNapisane: 31 maja 2013, 21:55 

>każda kolejna gra z serii Battlefield wielką rewolucją
>ludzie na battlelogu twierdzą, że w bf4 niektóre bronie mają dostać buffa/nerfa

I tak oto doszliśmy do momentu, w którym następna część Battlefielda zostaje dużym dodatkiem do poprzedniczki. Trochę jak w codzie, c'nie? C'nie?

;_;

PostNapisane: 31 maja 2013, 22:13 

CoD przynajmniej udaje że się jakoś rozwija w swym małym świecie, BF się uwstecznia jako BF a zyskuje trochu jako FPS.

PostNapisane: 31 maja 2013, 23:21 

Mofixil napisał(a):
CoD przynajmniej udaje że się jakoś rozwija w swym małym świecie, BF się uwstecznia jako BF a zyskuje trochu jako FPS.

Dzięki temu 'zyskiwaniu' mamy teraz dziesiątki serwerów z Metro 64. Nie mam nic przeciwko usprawnianiu cqc (co tym razem wyszło naprawdę dobrze), ale nic, NIC nie jest w stanie usprawiedliwić marnowania frostbajta poprzez tworzenie map ze spartolonym designem.

Znaczy, design nie jest najgorszy, ale wykonanie

PostNapisane: 31 maja 2013, 23:56 

Design i wykonanie leżą, krzaczki w tej grze nie istnieją, są to tylko korony drzew wystające ciut ponad ziemie lol... I drzewa z tytanu.
BF3 jest po prostu za bardzo zrobiony pod grindowanie pierdyliarda durnych unlocków, dlatego dominuje op. clusterfuck, tam po prostu niesamowicie szybko zdobywa się te punkty.
Gdyby dać ludziom po prostu opcję dowolnego odblokowywania itemów (coś jak w BF2 i 2142) to ograniczyłoby to grind, szczególnie gdy broń podstawowa będzie równie kompetentna co unlock.

PostNapisane: 1 cze 2013, 09:52 

Ale w BF3 podstawowe bronie są jedne z najbardziej "kompetentnych" we wszystkich klasach. Więc ocb?
Ja nie gram na serwerach dla 64 graczy i wybieram tylko te dla max 16. Unloki zacząłem robić po roku grania, ot dla zabawy, a nie z musu.
Więc każdy znajdzie coś dla siebie.

PostNapisane: 1 cze 2013, 10:18 

Wierzbin napisał(a):
Ale w BF3 podstawowe bronie są jedne z najbardziej "kompetentnych" we wszystkich klasach. Więc ocb?

M16A3 i M4A1 (może M27 IAR) owszem, wśród całej reszty pukawek są kompetentne, problem jest taki że podstawowe pukawki dla ruskich po prostu ssą w tej grze.

PostNapisane: 1 cze 2013, 13:07 

A kiedyś wszyscy się darli, że 74u za silne

'Przecież balans ważniejszy niż bugi' - DICE

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2