Witajcie
Interesuje sie zakupem tej gry, w związku z tym mam kilka mniej lub bardziej ogólnych pytań (niektore były w pewnym stopniu wspomniane w FAQ ale nie wyczerpuja mojej ciekawosci):
1) czy kupując "gołą podstawkę" w pudełku za 49zł np. w Neonecie pogram jeszcze spokojnie w trybie Multi czy większość juz graja w dodatki (np. Back to Karkand)? Oczywiscie nie majac dodatków po prostu nie wejde nagle do gry gdy rozgrywka przeniesie się na mapkę z dodatku i zostane wyrzucony (czy pobiore jakąs mapke jak w niektorych gierkach tego typu)?
2) Kupując za wyzsza cenę od razu grę Premium otrzymuję wszystkie dodatki (zgodnie z reklamą) i mam full wypas całokształt i nie potrzebuje sciagac zadnych mapek itd?
3) Gdybym jednak nie zakupił Premium i np za miesiac chciał osobno dodatek lub 2 to place za nie osobno i dogrywam z płytki po prostu (czy wklejam?) mapki do folderu gry? Czy sciagam ten dodatek za pomoca ORIGIN i tyle?
4) czy gra działa bez płyty po zainstalowaniu?
5) Ile Wam zajmuje gra z wszystkimi dodatkami (ile zajmuje srednio dodatek)? A sama podstawa?
6) jaki rozsądny internet potrzebny jest do bezstresowego grania? Mam niby Netie do 10Mb/s, w praktyce ok 4-6 MB/s.
7) Czy w trybie Conquest jest podobnie jak w Battlefield 2 (mam oryginał) jesli chodzi o przesadzone niszczenie wrogów samolotami? Glupio bylo nie móc znalezc miejsca na mapie bo 3 frajerów latało i rozwalalo wszystkich na mapie z góry - walka niezbyt równa (co to za frajda z gry?;) Powinni przerzucic sie na symulatory lotów.
Kupując same klucze z jakiej porzadnej stronki typu keye.pl moge załatwic sobie płytki z gra od kolesia i po prostu wklepac zakupiony klucz by nie pobierac kosmicznej ilosci GB ze strony producenta?
Pozdrawiam serdecznie Forumowiczów!