Teraz jest 22 lis 2024, 19:39

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 9 cze 2013, 19:40 

Akurat zakładanie po dwa celowniki na jedną broń to nic nowego. Fajnie by było jakby w ten sposób rozwiązali celownik na podczerwień. Możesz założyć zwykły kolimator, a w razie potrzeby odpalić podczerwień i zabawa w predatora.

Co ja mówię... przecież i tak nie będzie prawdziwych nocnych map tylko te pseudo-nocne mapki, gdzie po prostu niebo ma ciemniejszą teksturę...

PostNapisane: 9 cze 2013, 20:56 

Krex napisał(a):
Co ja mówię... przecież i tak nie będzie prawdziwych nocnych map tylko te pseudo-nocne mapki, gdzie po prostu niebo ma ciemniejszą teksturę...

O ile IRNV w ogóle powróci :D
Poużywalim tego w becie i przez kilka miesięcy po premierze a teraz? Tylko masochiści z tym latają.

PostNapisane: 9 cze 2013, 23:20 

http://mp1st.com/2013/06/08/battlefield ... utm_source

jakie wrazenia?

PostNapisane: 9 cze 2013, 23:37 

Było na poprzedniej stronie.

PostNapisane: 10 cze 2013, 00:04 

Jak na razie BF4 niczym nie zachwyca.
Wszystko co twórcy przedstawili; czyli single i bohomazy z alfy już gdzieś widziałem, albo chociaż podobne.

Znakomita większość graczy liczy na dobry multi, a dobry multi to taki, w którym nie ma błędów i nie trzeba czekać pół roku, żeby producent zrobił tak podstawowe narzędzie jak commorose.

Waham się czy w ogóle kupować jako preorder. Niby China (mać) Rising będzie dostępny jak wyjdzie, podobnie jak B2K w BF3.
Z drugiej jednak strony zastanawiam się, bo w BF3 kupując pakiet Premium a wcześniej droższy preorder, zapłaciłem za B2K dwukrotnie...

Ma ktoś z Was na to jakiś plan?

PostNapisane: 10 cze 2013, 15:36 

@UP
Kupić dzień po premierze, potem premium.

@Topic
Bullshit, takiego shitu nawet ja się nie spodziewałem :omg: dziś ma być multiplayer na żywo, zobaczę, ocenię, ale i tak raczej zainwestuję w COH2. Przecież to jest jedna, wielka, chora, durnowata zrzynka z BF3

PostNapisane: 10 cze 2013, 15:59 

Wierzbin napisał(a):
Ma ktoś z Was na to jakiś plan?

Poczekać aż ceny BF4+Premium's Premium spadnie do akceptowalnej ceny (99.95zł za absolutnie cały content) i wtedy kupić, nie popełnię tego samego błędu co z BF3.

PostNapisane: 10 cze 2013, 20:35 

Dabylpost.
Na konferencji Majkrosoftu pojawił się gameplay z BF4, 1h55m.
Ogółem zmiany na plus, chociaż nie miałem pewności czy nie oglądam któregoś Crysisa czy chociażby najnowszego Killzone.
A na pukawki można nałożyć jeszcze wincej swagu.

PostNapisane: 10 cze 2013, 21:24 

Mofixil napisał(a):
Na konferencji Majkrosoftu pojawił się gameplay z BF4, 1h55m.
Obejrzałem, ale mnie to nie ruszyło. W sumie byłoby podobnie jakby dali filmik z multi. W BF3 najbardziej przeszkadzała mi beznadziejna jakość gry i podejście złotokupowców do graczy - tego niestety żaden filmik nie pokaże.

PostNapisane: 10 cze 2013, 22:57 

Jestem nawet pozytywnie zaskoczony tym co i jak zaprezentowali, prócz testerów, grających na PC za pomocą padów, lol...
Jeśli od tego momentu będzie tylko lepiej, może nawet się skuszę na BF4 ciut wcześniej niż goty za 80zł.

PostNapisane: 10 cze 2013, 23:43 

Powiem, że nawet jestem pod wrażeniem po prezentacji. Z oficjalnych trailerów wywnioskować można, że commander powrócił pełną parą (Tomahawk zamiast altylerii? może być :)). Z rzeczy niemiłych to przygwożdżenie dalej obecne w grze, miejmy nadzieję, że chociaż pociski nie będą latały jak im się spodoba to przeżyję. Mapa całkiem spora, właśnie tego ich typu oczekuję po BF'ie, duże, aczkolwiek nie puste. Nareszcie będzie można zawalić podłogę? Mam nadzieję, że nie tylko w określonych punktach. I ten walący się budynek na końcu, strasznie oskryptowane lecz daje nadzieję, na porządne zniszczenia.

I jakimś cudem na prezentacji zaciekawiły mnie gry inne niż BF4 - Battlefront (choć to tylko teaser) i Mirrors Edge 2. Proszę EA nie spartolcie tych gier.

PostNapisane: 11 cze 2013, 06:37 

Póki co największe wrażenie zrobiła na mnie kontra na atak nożem, świetny pomysł, fajnie wygląda, oby tylko działało jak trzeba :) Reszta OK, taki trochę ładniejszy BF3. GUI mi się podoba. W zaawansowaną destrukcję nie wierzę, pewnie będzie kilka oskryptowanych miejscówek na mapie i tyle... chociaż to może i dobrze, zawsze to mniej "celów" dla dzieciaków z ADHD, dla ktorych rozpieprzanie wszystkiego, co da się zniszczyć jest ważniejsze niż cele samej gry. Na jakąkolwiek ocenę trybu Komendanta zdecydowanie za wcześnie, o balansie nie wspominając. A sama mapka... nie moje klimaty, wygląda jak z trailera GTA V, a nie Pola Bitwy ;) Liczę, że w całej grze dominować będą inne tereny.

PostNapisane: 11 cze 2013, 07:47 

Jak na razie wszystko prezentuje się genialnie. Ten commander mode to chyba tylko dla niego kupie sobie tableta jeśli na serio będę mógł grać np w czasie wykładów :>
Ten gejmplej z multi to trochę żal bo oglądało się jak singla, wszystko wyreżyserowane... To samo ten kolejny trailer z singla - skąd oni znów wzięli takie drewno...
A kontry z nożem jak najbardziej na plus. Ale te windy to ja nie wiem czy jakiś sens będą miały, i tak po otwarciu drzwi albo ktoś walnie rpgiem albo c4 i nic tam nie zostanie w środku :P

PostNapisane: 11 cze 2013, 13:53 

z tego co widze po trajlerze nie ma w bf4 nic, czego nie dalo sie zaimplementowac w 3. efekty graficzne lepsze i to tyle. to wszystko dice moglo upchnac w jednym dodatku, ba, w bf2 udalo sie commandera upchnac w podstawce. ea cienko ostatnio przedzie i od kilku lat ciagna kase za podobne do siebie produkty. nowa czesc bf'a to odcinanie kuponow od poprzedniej czesci - tak zreszta dzieje sie ze wszystkimi grami wydawanymi przez ea.

jak ktos jest zafiksowany na punkcie gier to i tak to kupi. ja dziekuje, postoje, wole sobie juz polatac jetem w dwojce niz grac w nowa odslone tego samego.

PostNapisane: 11 cze 2013, 14:56 

BF to przynajmniej ma ładniejszą grafikę i efekty. No i mapy dość pokaźnych rozmiarów.
Zobacz co się stało z serią COD. Odgrzewany kotlet po raz piąty, a ludzie to nadal kupują.
To jest siła przebicia...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 214 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2