Witam.Mam pytanie.Czy znacie jakieś serwery,nie koniecznie polskie,gdzie "pseudo-skilowcy-nobo-lole(bo normalnie ręce opadają) są wywalania za używanie "najlepszej broni" czyli m-16 i jej klonów,aek-a i innego tego typu dziadostwa?Czasami wchodzę na serwer,zapowiada się fajnie,16/16 z czego 24 z m 16-no ludzie.To po cholerę tyle tych karabinów pytam.Ktoś fajnie na czacie napisał kiedyś,że gdyby nagle pojawiła się łatka ograniczająca moc tych broni i celność,to było by dużo wolnego miejsca na serwerach.Ma chłop rację.
Osobiście znam tylko jeden polski serwer,mojego znajomego,na którym obowiązują takowe zasady.Najpierw kick potem ban i adios medyku.Używanie strzelb też jest mocno ograniczone i przeważnie dopuszczanie są tylko w DM- i to nie zawsze-zależy od zachcianki graczy.Gra się na taki serwerze po prostu wspaniale,zresztą nie ma co o tym pisać,ponieważ każdy kto ma dostęp do własnego serwera i może nim zarządzać,wie o czym mowa.Sęk w tym że nie za często jest dostępny.Wiadomo,ludzie pracują na zmiany i nikt nie będzie po nocach siedział i grał-trzeba rano wstać i na chleb zarabiać.
A więc jeżeli ktoś coś wie,proszę o cynk.Myślę,że nie jeden z Was też dostaje szału na widok bandy medyków-szczególnie w szturmach z m-xxx
i tez o tym pomyślał,a mianowicie czy są takie serwery....
Najlepszym rozwiązaniem jest wynajem,czy jak to się fachowo nazywa,własnego serwera co miało miejsce w przypadku BF2BC.Jestem coraz bardziej skłonny podjęcia tej decyzji i wprowadzenia na nim takich ostrych zasad.Na dzień dzisiejszy jest nas sześciu...
Pozdro niedzielny gracz