Strielok napisał(a):
Ale przecież podczas kupowania Battlefielda nikogo raczej nie obchodzi że EA została nagrodzona złotą kupą tylko to aby gra sprawiała dużo frajdy. Battlefield 3 niewątpliwie to zapewniał i jestem pewien że Battlefield 4 nie będzie gorszy. Zresztą narzekaj sobie do woli. Najlepiej załóż specjalny temat gdyż niepotrzebnie zaśmiecasz inne. A gdy będziesz tak narzekał na forach to ludzie w międzyczasie będą się świetnie bawić w nowym Battlefieldzie.
Zabawa w ostatnich BFach (BF3 i pewnie BF4) to jest średniactwo przetykane co ciekawszymi momentami bo udało się w magiczny sposób dokonać przezarąbistej akcji i błędami których i tak nigdy nie naprawią bo hajs się musi zgadzać z DLC/sequela.
Możecie specjalnie dla mnie założyć temat z cytatami mojego marudzenia, nie obrażę się.
Ja już się nie tyle czepiam samej gry co EA i niewolników jak DICE, nigdy tym cieciom nie wybaczę wszystkich niespełnionych obietnic i kłamstw. Prawdziwy następca BF2 psia mać, dodamy opcję wyłączenia color gradingu psia mać, BF3 to najlepiej zbalansowana gra psia mać.