Teraz jest 5 gru 2020, 08:18

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 cze 2013, 17:51 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 19 maja 2013, 17:41
Posty: 59
A mojego kodu nie ma w bazie EA, mimo, że działa... Wielkie WTF, mają ze mną gadać jacyś eksperci :stupid:

_________________
NONSENSE I SAY


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 wrz 2013, 09:50 
Offline

Dołączył(a): 2 cze 2013, 12:19
Posty: 13
Mam problem. Wszedłem na tą stronę https://activate.ea.com/activategame.do podaję numer seryjny, loguje się i jak naciskam Sign In to pojawia się inne okno, wybieram link żeby połączyła grę z moim profilem i każe wpisać Sccren Name i Hasło. No to wpisuje mój nick i hasło.I wywala że nieprawidłowy nick lub hasło. (próbowałem już nawet w sccren name zamiast nicka wpisać e-mail a cały czas to samo) W czym problem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 wrz 2013, 16:54 
Offline

Dołączył(a): 2 cze 2013, 12:19
Posty: 13
Pomoże ktoś?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 18:23 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3931
Lokalizacja: Białystok
Masz wyraźnie napisane, że "(...)Available for the latest PC games from EA(...)", czyli ta opcja działa przy najnowszych produkcjach EA. BF2 to gra która została wydana już ponad 8 lat temu, więc ta opcja nie działa. Skontaktuj się z supportem EA jeśli chcesz mieć grę na Origin.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 15 paź 2013, 20:49 
Offline

Dołączył(a): 15 paź 2013, 20:43
Posty: 3
Lokalizacja: wawa
Angielski nie gryzie kolego 2 posty wyżej, takie podstawy to powinieneś ogarniać w wieku nastoletnim (jak oceniam). :)

_________________
Czasem wojna a czasem księgarnia katolicka internetowa. Od skrajności do skrajności :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 maja 2014, 21:52 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 maja 2010, 19:30
Posty: 213
Lokalizacja: SU-35BM FLANKER-E
Dobra też dodałem i teraz pytanie czy mogę normalnie zainstalować Project Reality na takim Originowym BF-ie bez obawy o bana?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2014, 23:17 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3931
Lokalizacja: Białystok
Dlaczego miałby być ban? Jedyne co się zmieni po instalacji z Origina to inny keyhash (czy coś takiego, nie pamiętam), ale to żaden powód do bana. To tak jakbyś kupił nowe pudełko z grą i ją zainstalował na nowym kluczu z tego pudełka.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 11 sty 2017, 13:42 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 13 wrz 2003, 12:45
Posty: 527
Lokalizacja: Warszawa
ok, mam już BF2 na originie ale gdy próbuje odzyskać konto lub założyć nowe, wyskakuje info że nie może się połączyć z serwerem o_O, jakieś porady?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 sty 2017, 12:47 
Offline
Redaktor Battlefield.pl
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 lis 2005, 20:16
Posty: 3931
Lokalizacja: Białystok
Parę lat temu GameSpy wyłączył serwery i nie da się już zalogować czy robić czegokolwiek ze swoim kontem bez odpowiednich modyfikacji. Są dwa konkurencyjne systemy do grania: bf2hub.com lub battlelog.co . Wybierz jeden z nich i podążaj za instrukcjami na ww. stronach.

_________________
Obrazek

I'm as cold as the cold wind blows


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 kwi 2018, 22:45 
Offline

Dołączył(a): 12 gru 2016, 19:53
Posty: 22
Zapraszam serdecznie wszystkich chętnych graczy do wspólnej zabawy przy BFie

Obrazek
http://www.infpl.pl

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 55 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL