Teraz jest 24 paź 2019, 04:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 wrz 2013, 08:04 
Offline

Dołączył(a): 13 maja 2011, 17:39
Posty: 5
Witam serdecznie.
Od wczoraj nie mogę zalogować mojego żołnierza.
Konto loguje normalnie lecz po wyborze żołnierza wyskakuje komunikat " nie można zalogować żołnierza"
Czy to problem u EA?
Ten temat już był dawniej poruszany ale wolę się upewnić
Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 09:05 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Dawniej? Wczoraj powstał taki sam xd

viewtopic.php?f=143&p=619548#p619548

A tu widać, że multum osób ma ten problem

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-Ba ... -p/1531521

Tak więc czekać aż ea się ogarnie :>

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 09:31 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Witam wszystkich

Przez ostatnie dwa dni mam problem z zalogowaniem się do Multi..
Stały komunikat Błąd połączenia z EA Online.

Proszę o pomoc, na EA nic nie znalazłem aby były jakieś konserwacje.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 11:30 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
viewtopic.php?f=144&t=49847

viewtopic.php?f=143&p=619548#p619548

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-Ba ... -p/1531521


Co prawda nie ten sam komunikat, ale ewidentnie widać, że coś robią.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 11:41 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lis 2012, 17:12
Posty: 12
szakal0x napisał(a):
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=144&t=49847

viewtopic.php?f=143&p=619548#p619548

http://answers.ea.com/t5/Battlefield-Ba ... -p/1531521


Co prawda nie ten sam komunikat, ale ewidentnie widać, że coś robią.


Nic nie robia od dwoch dni jest tak samo, nie mozna zalogowac zolnierza, ten sam komunikat bez zmian.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 18:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2011, 15:59
Posty: 28
Witam

Dzisiaj nabyłem sobie na originie BFBC2 Digital Deluxe Edition. Pobrałem, uruchamiam, wszystko ładnie, daję logowanie, wpisuję login i hasło z origina, stwórz żołnierza no i daję ok.
Pojawia się wczytywanie statystyk i nagle wyskakuje komunikat "Nie udało się zalogować żołnierza".

Ktoś wie o co chodzi???


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 18:52 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 18:46
Posty: 4
Mam to samo a chciałem wypróbować dodatek Vietnam, ostatnio było wszystko w porządku (miesiąc temu jak grałem) a dziś chciałem zagrać i kicha :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 20:29 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Czyli posiadacie ten samo problem?

Trwa to już trzy dni... Czy to możliwe?/ Czy już bywały tak długie konserwacje?
Jak na EA to troszkę długo..

Dzisiaj jeszcze przejrzałem zaporę- wszystko ok, Antywirus- nie blokuje. Przeinstalowałem BFBC- i bez zmian.. :?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 wrz 2013, 21:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
Serwor napisał(a):

Nic nie robia od dwoch dni jest tak samo, nie mozna zalogowac zolnierza, ten sam komunikat bez zmian.


Robią w sensie że to z ich winy.
Ale że aż tyle osób jeszcze gra w ten crap, lel.

A co do powodu - padł im jakiś dysk/dyski i przywracają te dane i podobno nie wszystkie da się przywrócić ;o

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 10:13 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
Ok, ciekawe Tylko ile to ma trwać...

Nawet zaraz zerknę czy coś się zmieniło..
DALEJ TO SAMO


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 10:47 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 maja 2011, 15:59
Posty: 28
Stwórzcie sobie nowego żołnierza ale jego imię musi być całe z małych liter bez spacji i liczb. U mnie działa i wyszukuje serwery. Zaraz zobaczę czy można dołączyć...

DZIAŁA (przynajmniej u mnie)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 11:35 
Offline

Dołączył(a): 20 wrz 2013, 09:27
Posty: 16
MI nie działa :oops: po reinstalacji mam dalej tego samego żołnierza :( jak w takim wypadku stworzyć nowego?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 12:13 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 3 lis 2012, 17:12
Posty: 12
Zalejsky napisał(a):
Stwórzcie sobie nowego żołnierza ale jego imię musi być całe z małych liter bez spacji i liczb. U mnie działa i wyszukuje serwery. Zaraz zobaczę czy można dołączyć...

DZIAŁA (przynajmniej u mnie)


U mnie nie da rady, mam max liczbe zolnierzy, postaci. i ani usunac ani dodac nie mozna, jak chcem usunac to wszystko sie zawiiesza.
Widac ze te chmury i podobne to ryzyko.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 12:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
MGmariusz napisał(a):
MI nie działa :oops: po reinstalacji mam dalej tego samego żołnierza :( jak w takim wypadku stworzyć nowego?

Logujesz się i w oknie wyboru wojaka masz na dole opcję STWÓRZ.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 wrz 2013, 14:47 
Offline

Dołączył(a): 27 wrz 2007, 11:32
Posty: 1028
Lokalizacja: Bartoszyce
Mofixil napisał(a):
MGmariusz napisał(a):
MI nie działa :oops: po reinstalacji mam dalej tego samego żołnierza :( jak w takim wypadku stworzyć nowego?

Logujesz się i w oknie wyboru wojaka masz na dole opcję STWÓRZ.

Innego sposobu nie ma? Bo ja też nie mogę się zalogować. Stupid EA/DICE.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL