W sumie można popisać coś na forach jako, że serwery wszystkie padły właśnie (przynajmniej mi)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Otóż.
Wow, mówiłem znajomemu że sterowniki z dupy nvidii pod bete bfa to jakiś kant ale nieeeee, niezłe warpy powodowały, latać to się w ogóle nie dało.
Co mnie irytowało w grze:
-Za małe, za mało wyróżniające się oznaczenia tzn gdy kogoś zabiłem przy 3+ killach widzę tylko 2 osoby, czasem muszę zgadywać czy zabiłem czy nie kogoś bo strasznie mało widoczne jest to kogo zabiłem - lub po prostu źle priorytetuje punkty - najpierw mi mówi o duperelach typu headshoty flagi itd a dopiero potem że coś zabiłem
-W pojazdach tak samo, żadnego wskazywacza, że pojazd ma mało hp (w bf3 był głośny dźwięk od <50%, tu niby też jakiś jest ale nie działa jak powinien) trzeba cały czas patrzeć, przez te parę godzin gry już zdążyłem kilka razy się nadziać...
-Kolizja pojazdów - rzuca je jak szatan, gg, znów pajace będą taranować jak w bf3... Dodatkowo jakiś bug że przy kolizji swoich odbiera jednemu sporą ilość hp.
-Brak commandera bo beta lol- od jutra mam już studia - co ja tam będę robić!?!?
-Na low grafice zawalenie budynku zdeczka żałosne.
-Revive system - wtf is that, może trzy razy mi się udało ożywić team mate na jakieś 30 prób... Chwila mija i już nie można, zanim podejdzie się i naładuje to przeważnie już się nie da ressać
-Optymalizacja...
-Kompletnie niedorobione tekstury modele jak tylko się wyleci za mapę (Ale to pewnie bo beta)
-Po rozwaleniu budynku drogi i sporo innych rzeczy mają aż jeden kolor...
-Snajpienie - co to za porażka omg, no bullet drop? Jakaś kretyńska łuna ?
-Helki steruje się ZA ŁATWO, rozbić się praktycznie nie da chyba że walniesz dogóry łbem. Pls to powinien być jakiś wysiłek sterować tym teraz to i moja matka sobie polatać może
-Namierzanie rpgiem... Na razie nikt tego nie kuma jeszcze na serwerach ale jak tu latać z tym cd flar jak zaraz tego będą fruwać dziesiątki...
-Czuć że to beta (ograniczenie lvli unlocków broni wszystkiego - i czemu niby na początku już się ma pare rzeczy na giwerce?)
-Windy - Lol.
Na plus:
-Revive system - mimo błędów i tak idą bardzo dobrą drogą, insta ressanie w biegu jak i ressanie po xxx razy osób było zbyt op w bf3
-Vechicle damage system - wspaniałe
-Vechicle ammo system - 10/10 genialne, skończy się trajhardowanie helek itp dużo by o tym wpisać moim zdaniem wprowadza to IDEALNY balans do gry w sensie pojazdy vs pojazdy jak i pojazdy vs piechota
-Bardzo fajna mapa, pozwala na sporo stylów gry.
-5 osobowe squady - niby jedna osoba więcej a od razu zawsze mam się gdzie zrespić.
-Pick-up bronie - snajperka jak snajperka ale ta rakietnica ;ddd Cudo
-Snajper ma sens! Chociaż i tak od groma siedzi na tych budynkach i nic nie robi...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
I parę innych dupereli których nie chce mi się wymieniać. W sumie prawie wszystkie zmiany w samej mechanice gry jakie zrobili idą na plus. Jako, że jest to beta to mają czas trochę to ogarnąć i wyjdzie bardzo fajnie :>