Szymek napisał(a):
"Tak dużo idiotów , a tak mało amunicji" Lepiej się nie wypowiadajcie bo jestem głupi i tak nic do mnie nie trafia.
Rock i Rojo was pozdrawia
Faktycznie, po przejrzeniu twoich "wartościowych" postów stwierdzam ten fakt, i zanieczyszczenie gimbazą też, bo kto normalny ogląda kretyna który się w tesco ciepie na zola i czołga przez pół sklepu (i filmiku) do regału z grami aby pseudo-zabawnie zamiast BF3 wziąć simsy -.-
Jakoś za tym pajacem nie przepadałem a po zobaczeniu tego pseudo-śmiesznego filmiku dodałem blokadę na routerze do jego kanału, człowieka nie idzie strawić, karmi gównem, treści zero, wypowiada się bez sensu. Są dużo lepsi jutuberzy którzy nagrywają wartościowe filmiki, recenzje, albo mają całkiem lepsze hobby. W dalszej części posta wam powiem na co warto zwrócić uwagę. Ale tak jak mówiłem, Rojo to żaden autorytet, żyje z hajsu z YT. Karmi bandę debili którzy nawet nie potrafią pisać poprawnie po polsku, ledwo co umieją "mufić", dzieciarnie z gimbazy która cwaniaczy na każdym kroku, ciepie mięsem, i myśli że jest zaje*****. Wypowiesz się w komentarzu pod filmikiem bo autor się ewidentnie pomylił, przejęzyczył to "obrońcy" zjadą cię hejtem że to właśnie ja sie mylę, to co on powie jest święte. Żyjcie dalej idioci w przekonaniu że ziemia jest płaska. Nie nadziwię jak ktoś wydziera się na filmiku, a takich "zajefajnych" jak się uważają jest wiecej, skkf kolejny który leje wodę, drze się na co 2gim filmiku, MCBlow, kolejny który zyskał sławę na programie który tłumaczy podstawy elektroniki i układów scalonych (dla nie wtajemniczonych Minecraft). I jego tekst: "Jak teraz spadnę to idę się zabić" w 5s filmiku na parkurze spadł, i co? Poszedł się zabić? Nie, wydarł się "YaY, OMG, FUCK SPADŁEMMMMMMMMM". Czytając teksty pod komentarzami zastanawiam się czy ja pomyliłem epoki czy ten świat schodzi na psy. Cytaty: "Nie działa mi program pomuszcie" "Zobaczcie muj kanał" (tekst miesiąca)"nie mamo ja tu "jutube robię" O M G " Jakim trzeba być kretynem aby nawet intuicyjne podkreślenie błędu nie zasugerowało czegoś
Dobrze jednak że są też i normalni, ale nie wiem czemu nie lubiani jutuberzy, tacy jak do MC - Wichu, Enek, gadają do rzeczy, tłumaczą mody, zagadnienia, bo jak umiesz grać to ta gra jest fajna. MoskitGP też NORMALNY, 24k widzów vs 668k od roja, widać gdzie dzisiaj idzie społeczeństwo, chcą tylko się śmiać, nic dowiedzieć, patrzeć na idiotów i stać się idiotami.
Husiek, bardzo przyjemny, uniwersalny kanał. A teraz to do czego naprawdę trzeba się dokopać w tym całym bagnie, do wartościowych rzeczy, takie jak scifun, polimaty, adbuster, czy domowe eksperymenty. Z pojedynczego filmiku wyciągniesz więcej niż po przejrzeniu wszystkich kanałów roja, skkfa, czy innych robiących wszystko aby wyrwać jak najwięcej hajsu, bo o to tylko chodzi.
A to jaka była sytuacja na zamkniętych pokazach EA to na łamach portalu nic się nie wspomniało, o całym zasranym skandalu.
Temat już stary, ale widać że mówi się tylko o tym o czym się chce, albo co jest wygodniejsze.
http://www.purepc.pl/rozrywka/electroni ... ech_aktach