Teraz jest 14 gru 2018, 17:38

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 gru 2013, 18:39 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Witam, wczoraj grałem sobie spokojnie w bf3 na multi, a dzisiaj kiedy spróbowałem wejść na battleloga zobaczyłem taką stronę, mogę poruszać się po stronie ale nie da rady wejść na żaden serwer, próbowałem wchodzić na różnych przeglądarkach: google chrome, mozilla firofex i internet explorer, ale na każdej to samo. Wie ktoś co mogę zrobić? :/ http://zapodaj.net/5f2fc1ef13407.png.html


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 18:44 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
Klepnij Ctrl+F5 kilka razy.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 18:49 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Próbowałem już :/ Cały czas to samo


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 18:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
oleweak napisał(a):
Próbowałem już :/ Cały czas to samo

Wyczyść pliki tymczasowe (/temp/) i spróbuj z innej przeglądarki.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 18:54 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
A jak wyczyścić te pliki tymczasowe? Bo ja trochę nieogarnięty jestem :) A z innych przeglądarek już próbowałem


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 1 gru 2013, 19:05 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Ok udało się ale battlelog dalej nie działa :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 gru 2013, 15:11 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Pomoże ktoś? :\


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 gru 2013, 17:49 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
A nie shift f5?
Usuń plugin battleloga, zainstaluj ponownie
Takie coś czasem mi się pojawia i odświerzenie to naprawia na ogół ;o I dzieje się to jak wchodze w jakiś stary link/prosto z google, wchodzisz na zwykłe http://battlelog.battlefield.com/bf4/ ?

A i jakiś adblock / inny plugin może blokować, chociaż wątpie abyś miał to na wszystkich przeglądarkach wtedy.... No chyba, że jakiś niechciany plugin :>

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 gru 2013, 18:11 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Próbowałem usuwać plugin ale nic, szukałem też czegoś co by mi blokowało ale nie znalazłem niestety :( Wchodze przez zwykły battlelog (z google)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 9 gru 2013, 19:17 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
To dziwne... A z jakimiś innymi stronami masz jakieś problemy?
Może spróbuj przeinstalować przeglądarkę?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 10 gru 2013, 11:07 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Wczoraj spróbowałem wejść na stronę origin (https://www.origin.com/) i tam jest tak samo :|


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 gru 2013, 14:38 
Offline

Dołączył(a): 13 gru 2013, 14:34
Posty: 1
Ja bym radził reinstalację Origin oraz Bf 3, wyczyszczenie rejestru i ponowna instalacja :P. Ewentualnie zmiana antywirusa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 13 gru 2013, 15:45 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 cze 2007, 13:12
Posty: 826
Lokalizacja: Poznań
firewall/antywirus ci może blokować coś, reinstal gry tutaj nic nie da, bo to nie ma nic wspólnego ;o

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 14 gru 2013, 17:27 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Próbowałem wyłączyć antywirusa i firewalla ale to nic nie daje! Już nie mam pomysłów co można zrobić :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 gru 2013, 18:02 
Offline

Dołączył(a): 1 gru 2013, 18:33
Posty: 10
Pomóżcie bo przed nowym rokiem bym sobie jeszcze zagrał :/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL