Teraz jest 16 lis 2019, 01:37

Strefa czasowa: UTC + 2


Regulamin działu


Kliknij, aby przejrzeć regulamin



Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 sty 2014, 16:57 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2008, 22:26
Posty: 16
Witam jak w temacie ma może ktoś podobny problem i jakieś rozwiązanie dla tej kupy zwanej bf 4


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 27 sty 2014, 18:50 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
BF4 porzucić, znaleźć ciekawszą alternatywę.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sty 2014, 03:00 
Offline

Dołączył(a): 14 lis 2011, 19:14
Posty: 12
Wróć do win8.0 bo aktualizacja do 8.1 to kupa, zresztą bf4 to też kupa, ale od premiery da się grać na 8'ce już całkiem spoko.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sty 2014, 14:58 
Offline

Dołączył(a): 11 mar 2007, 23:29
Posty: 7
Lokalizacja: Wrocław
Doczytalem ze na crasche w bf3 i bf4 pomaga odlaczenie karty dzwiekowej zintegrowanej odlaczenie w biosie,
Ja tak zrobilem i problemy sie skonczyly, potem kupilem karte dzwiekowa i jestem szczesliwy :P

_________________
Grafa: 770 GTX
Płyta: P7P55D-E
Proc: i5/750 (4Ghz)
Ram: 8GB
SSD: 128GB (Win 8.1 pro 64bit PL)
HDD: 500GB
Muza: Xonar D1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 29 sty 2014, 18:31 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2008, 22:26
Posty: 16
no niestety łatki nie odinstaluje bo jest to zakupiony win 8.1 pro spróbuje z tą kartą dźwiękową

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2014, 12:38 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2007, 18:14
Posty: 826
Lokalizacja: Bielsko-Biała
No cóż. Ja mam win7 i od dłuższego czasu nie mam crashy do windy. Nadal zdarzają się zwiechy podczas gry, albo w trakcie zmiany mapy; czarny ekran z migającym kursorem.

A karty dźwiękowej nie będę zmieniał tylko po to, by raz na miesiąc nie mieć wysypki gry.

_________________
Obrazek
Bored with video games? Try HFT instead
.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 30 sty 2014, 20:05 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2008, 22:26
Posty: 16
Mofixil alternatywa będzie dodatek do do Diablo 3 i Wiedźmin 3 no ale to za miesiąc

Wierzbin żeby to było raz na miesiąc to spoko ale mi mapę ładuje i samoistny reset kompa albo pogram 2 minuty i to samo na win 8.1 na 7 ultimate bez zarzutu dodam ze 3 bf mi też wywala na win 8.1

Autococker lipa z tym wyłączeniem karty dźwiękowej dalej to samo

Za to co dice zrobiło z bf-a to kula w łeb i do piachu a jestem fanem serii od 2 bf


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 02:12 
Offline

Dołączył(a): 11 mar 2007, 23:29
Posty: 7
Lokalizacja: Wrocław
Ja nie ma żadnych problemów, wszystko smiga pieknie na fullHD i ultra łacznie z AA a po aktualizacji mam ok 5 fps więcej, np. przy płonacych samochodach na "Szanghaju" min55 max 120
standard to ok 65-75 na podkręconej grafie

_________________
Grafa: 770 GTX
Płyta: P7P55D-E
Proc: i5/750 (4Ghz)
Ram: 8GB
SSD: 128GB (Win 8.1 pro 64bit PL)
HDD: 500GB
Muza: Xonar D1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 14:56 
Offline

Dołączył(a): 11 mar 2007, 23:29
Posty: 7
Lokalizacja: Wrocław
da_holl wylacz tez sterowniki audio w menager urzadzeń i napisz czy pomoglo
zapomnialem Ci napisac zebys tez to zrobil :)

_________________
Grafa: 770 GTX
Płyta: P7P55D-E
Proc: i5/750 (4Ghz)
Ram: 8GB
SSD: 128GB (Win 8.1 pro 64bit PL)
HDD: 500GB
Muza: Xonar D1


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 31 sty 2014, 17:56 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2008, 22:26
Posty: 16
no niestety nie pomogło zastanawia mnie dlaczego nie robi zrzutu pamięci :stupid:


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 2 mar 2014, 15:31 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2008, 22:26
Posty: 16
Witam wygląda na to że mam uszkodzony procesor od samego zakupu mam teraz 2 i na nim nic takiego się nie dzieje w poniedziałek idzie do reklamacji

zobaczymy co z tego wyjdzie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 mar 2014, 14:39 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Jak WIN 8,1 to kupa i BF4 to kupa ,to powinno wszystko ładnie śmigać.
Kupy kompatybilne są. :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 3 mar 2014, 17:54 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 6 lip 2009, 15:04
Posty: 3893
BF-FAN napisał(a):
Kupy kompatybilne są. :D

Eugh, jeśli wsadzisz rękę do miksera to wsadzenie drugiej rozwiąże problem z pierwszą?

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 mar 2014, 07:05 
Offline

Dołączył(a): 15 lut 2012, 11:04
Posty: 99
Mofixil napisał(a):
BF-FAN napisał(a):
Kupy kompatybilne są. :D

Eugh, jeśli wsadzisz rękę do miksera to wsadzenie drugiej rozwiąże problem z pierwszą?

Nietrafiona riposta.

Tak poważnie...wywal tego win 8 i zainstaluj sobie win 7 ,jak się okaże ,że wszystko ok, to wiadomo gdzie leżał problem.
Win 8 zawsze można przywrócić jak był z kompem kupiony.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 4 mar 2014, 23:55 
Offline

Dołączył(a): 9 wrz 2008, 22:26
Posty: 16
no niby na win 7 wszystko ok ale 2 razy mi takie coś odstawił na 7 sam narazie nie wiem wyśle proc i płytę na gwarancje zobaczymy a jak nie to się na intela przesiądę a win 8.1 nie jest taki zły jest wydajniejszy ale kto co woli ja nikogo nie przekonuje do wyższości ani tego ani tego

Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL