Rowniez po dlugiej przerwie postanowilem wrocic do gry, zainstalowalem najpierw gre, potem 1.41 i 1.5, klucz wpisalem, wszystko spoko, rzucilem wczesniej okiem na forum wiec sciagnalem tez Huba ale nie mam zadnej opcji na niebiesko z odzyskaniem konta, sa tylko enable/disable bf2hub network i faq/contact us/ visit
http://www...
ogolnie pewien jestem tylko swojego nicku z gry bo mam mase screenow, do hasla zawsze dochodzilem metoda prob i bledow przy pierwszej instalacji ale ogolnie jest to jedna pula wiec to nie powinien byc problem jednak cokolwiek nie wpisuje przy odzyskiwaniu konta w grze wywala, zebym je najpierw odzyskal, co ja do cholery mam zrobic?
Na tym battlelogu sie zarejestrowalem jak tu ktos radzil i nie widZe swojej rangi, broni, osiagniec, niczego, mam tylko jakies Soldier Profiles i w tym Player Name 1/Player Name 2 itd az do 4, przy kazdym inna ranga, zadna nie pasuje do mojej i nie da sie tego kliknac.
W jaki sposob moge odzyskac konto, moglby mi ktos pomoc z tymi procedurami, bo gubie sie juz w tym?
Szczerze mowiac jestem kompletnie zalamany, moze nie gralem ilus tam tysiecy godzin ale bylo ich kilkaset i czuje sie zwyczajnie okradziony ;/
Moj nick to [MF]Wars jakby co...ehh