Teraz jest 19 kwi 2025, 17:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lut 2004, 12:26 

Admini polskich serwerów, ustawcie pliz votowanie w jakiś rozsądny sposób. Właśnie wyleciałem z Widma, bo trzem Ruskom nie podobało się, na Stalinie że przy 10 osobach na serwerze i ogólnej akceptacji czołgów, jeżdżę czołgiem. No tanks, no tanks, no tanks, votekick i wystarczyły TRZY głosy, żebym wyleciał. Chwilę wcześniej, podczas grania Stalina, poszedł (i PRZESZEDŁ, co jest dla mnie jakimś absurdem) vote na... nie zgadniecie... Stalina.

Durni votujący to problem każdej gry sieciowej. Ale w takim CoD czy ET poradzono sobie z tym, ustalając bardzo wysokie limity głosów (na poziomie 90%). Czego i Wam życzę.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 12:49 

absolutnie się z tym zgadzam

sam często grywam ostatnio na widmie i rzeczywiście, to jest CHOLERNIE denerwujące gdy jakieś nooby sobie ten system testują, ale przez to wychodzi zmiana mapy co 3 minuty...

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 12:58 

Hmmm...a co zrobicie jak będziecie chcieli kogos kicknąć ?!?! Nie wszyscy są tacy solidarni , że od razu rzucą sie do votowania więc nie wiem czy przeszedłby taki duzy limit głosów :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:21 

noox --> to ja już wolę system autokick za -10 niż votowanie co chwila na coś.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:25 

Cubitus mylisz sie :evil: Nie bylo pelnej akceptacji prawie wszyscy byli za tym by bylo bez czolgow tylko Ty i z 2 osoby chcialy czolgi.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:31 

Wszyscy chcieli grać nie na czołgi oprucz :D ciebie uważam że powinna panować na mapach demokracja a zresztą pisaliśmy :twisted: "no tanks or kick" węc nie widze tu problemu żadneg a jak sie nie odstosowałeś do innych to już twuj problem

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:36 

Zupełnie nie o to chodziło w moim poście, ale skoro już to poruszamy, to przypominam, że BF to gra, w której SĄ POJAZDY. I skoro te pojazdy są, to można, a nawet należy je wykorzystywać. Wrzeszczenie na czacie "no tanks!" jest dla mnie maksymalnym lamerstwem, bo komunikuje "nie umiem grać z rurą, umiem tylko biegać jako piechociarz". A jeśli przez czyjeś lamerstwa zostaję kopnięty, to mnie to wkurza i tyle.

BTW na serwerze było 10 osób. drprzem wołał tanks, ja jeździłem czołgiem i przynajmniej jeszcze 2 osoby chciały, żeby BF wyglądał jak BF, a nie Quake dla początkujących. Przewaga 6:4, ale czemu w takim razie wystarczyły 3 głosy, żebym poleciał?

Coś czuję, że wkrótce w przypływie dobrego humoru zastosuję specyficzne metody demokracji. Od teraz gramy bez strzelania. A teraz tylko na noże. I tak dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:39 

Cubituss nie bylo 3 tylko 5 ale Ja w takich momentach wole isc na piechte w koncu i tak bylo z czolgami wystarczylo poczekac :D

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:48 

Nie zgadzam się z Tobą Cubi. Sam często proponuję różne zabawy typu gramy: tylko na rury lub na pistolety, no tanks itp.
Strasznie wkurzające jest wtedy, jak ktoś nie umie się bawić i zabija biegajacych np rewolwerowców z STG. Dlatego uważam, że jeśli większość jest za graniem bez czołgów to można się dostosować.

Co do tego, że wystarczy kilka osób do wykickowanie to się zgadzam bo jest to bzdura totalna i powinno być na conajmniej 70% jak nie więcej.

Ogólnie jestem nie ustatysfakcjonowany patchem 1.6, wkurza mnie pojawiajacy się co 5 sec komunikat o wotowaniu wrrr(dno),
rozwalają mnie też te szare komunikaty punkbastera itp itd. Jednak to już temat na inny topic.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:55 

Cubituss napisał(a):
Zupełnie nie o to chodziło w moim poście, ale skoro już to poruszamy, to przypominam, że BF to gra, w której SĄ POJAZDY. I skoro te pojazdy są, to można, a nawet należy je wykorzystywać. Wrzeszczenie na czacie "no tanks!" jest dla mnie maksymalnym lamerstwem, bo komunikuje "nie umiem grać z rurą, umiem tylko biegać jako piechociarz". A jeśli przez czyjeś lamerstwa zostaję kopnięty, to mnie to wkurza i tyle.

Kompletnie się nie zgadzam. Jak jest mało osób na takich mapkach jak Stalin czy Berlin to granie z czołgami mija się z celem. No tanks jest wtedy dobrym rozwiązaniem.

Cubituss napisał(a):
Coś czuję, że wkrótce w przypływie dobrego humoru zastosuję specyficzne metody demokracji. Od teraz gramy bez strzelania. A teraz tylko na noże. I tak dalej.

Abstrahując od waszej rozgrywki, bo na niej nie byłem i nie wiem kto ma rację. Jeżeli większość uznała, że przy danej grze jest tryb bez czołgów czy tylko inżynierki czy tylko noże to powinni być kickowani ludzie, którzy nie stosują się do ustanowionej reguły.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 13:56 

Ja propnuje ustawic (jesli sie da) vote'y na kickniecie 51% a na zmiane mapy 65%. IMO byloby to sprawiedliwie.

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:19 

Phaeton napisał(a):
Ja propnuje ustawic (jesli sie da) vote'y na kickniecie 51% a na zmiane mapy 65%. IMO byloby to sprawiedliwie.
Wiecej

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 15:02 

90% najmniej

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 15:07 

To dobry pomysł a na takich mapkach jak Stakinigrad czy berlin gra sie bez sensu z czołgami gdyż punkty zdobywajom ci którzy jeżdzą tylko w czołgach a mapki som zbyt małe na to

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 15:07 

czekam kiedy Piasek skoluje BFRM i bedzie admin na servie :D
A co do wlaczenia votow ,KUR*A NIE WŁĄCZAĆ TEGO *****
KURW* BOTY TYLKO VOTUJA ZAMIAST GRAĆ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2