Teraz jest 19 kwi 2025, 09:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:24 

Witajcie,

Dzisiejszego dnia szczęka mi opadła, jak dowiedziałem się co się dzieje na innych scenach. W piątek tak jak do BFa, tak i do CoD wyszedł patch 1.2. Każdy z naszych graczy spatchował grę, serwer ustawiliśmy na nową wersję. Nasza sekcja zagrała na tym patchu sparinga z eXe. No i... mieli grać wczoraj i dziś z Polakami (klany z wysokiej półki laddera CB), ale nie zagrają. Wiecie czemu??

Bo nikt jeszcze nie ma cracka do CoD 1.2. Cała polska scena CoD chodzi na piratach.

Cieszę się, że BF jest dobrze zabezpieczony i każdy kto gra w klanach ma oryginał. Respecta Panowie!

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:28 

Hahahahha jaki zonk. Ciesze sie ze gram w BFa bo tutaj trzeba miec oryginal a nie tak jak w innych grach ze cholota gra na piratach. (oczywiscie nei wszyscy to cholota zeby nie bylo ze obrazam kogos)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:51 

jaki kraj taki obyczaj :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 14:53 

A winą jest duża liczba serwerów które nie sprawdzają CD-KEY no i ludzie grają sobie z tego co wiem to w Polsce są 2 takie. W BF 1942 pirackie servery można policzyć na palcach jednej ręki :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2004, 16:16 
Moderator forum

:lol: :lol: :lol: :lol: Wiem Dobrawek, dzisiaj rano czytałem posta z rozmową z CLem owego klanu via GG :lol: :lol: :lol: :lol: Zainteresowanych zapraszam do naszego Hyde-Parku :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 21:46 

powiem tak - na poczatku tez byly serwy BFa skrakowane - ale tyle osob pokupowalo oryginały ze mozna bylo spokojnie stawiac serwy "czyste"... poczekajcie - zobaczycie ze z CoDem bedzie tak samo - zwlaszcza ze ukazala sie polska wersja... mentalnosc ludzi zmienia sie powoli

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 21:52 

fit napisał(a):
powiem tak - na poczatku tez byly serwy BFa skrakowane - ale tyle osob pokupowalo oryginały ze mozna bylo spokojnie stawiac serwy "czyste"... poczekajcie - zobaczycie ze z CoDem bedzie tak samo - zwlaszcza ze ukazala sie polska wersja... mentalnosc ludzi zmienia sie powoli

Wychodzi polska wersja?

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 21:54 

wyszła - 99pln:
http://www.lem.com.pl/news00.php?news=431

i na szczescie nie ma tam bezczelnych lotnikow :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 22:03 

w CoD-ie uprgade do 1.2 nie wymaha nowego cracka/no-cd itp itd - przechodzi to no problemowo - wiem bo sprawdzalem :P

Pzdr.
vib

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 22:09 

fit napisał(a):

To fakt mentalnosc Polaków ulega zmianie...fajnie,ciesze sie.
Za kilkadziesiąt lat będziemy mieszkali w kraju gdzie zyją sami kulturalni ludzie.Usmiechnięci,stojący w kolejkach w empikach za ORG. grami.Ruskie i Ukraincy bedą przyjeżdżac nas okradac.Bo będziemy zamoznym krajem.I będziemy zamykac przed nimi granice.

Co do mentalnosci to widze ze dzieci zamiast klnąc i zjerzdzac na sankach
z górek,albo klnąc i kopac piłke na boiskach....siedzą grzecznie w domach,pala Joy'e ,a do szkoły wychodza zeby zbic nauczycila bo to teraz jest na topie...braciszek mi ostatnio powiedział...."wiesz jak walniesz nauczyciela to jestes cool..." :lol: :lol:
Idylla.

PS.Bez kitu ale z roku na rok coraz lepiej :P :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 22:27 

vib napisał(a):
w CoD-ie uprgade do 1.2 nie wymaha nowego cracka/no-cd itp itd

jakby Ci to napisac.... nie ma cracka do serwera - jak masz 1.2 to sobie w multi na nieoryginale nie pograsz :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 22:42 

serwery to inna bajka - ja mam postawiony nie scracowany, czy wyszla juz podmianka do 1.2 serwera by nie trzeba bylo sie autoryzowac to nie wiem bo nie sledze tego - nie stawiam pirackich serwerow.Natomiast sadze ze juz to pewnie jest w sieci, bo zablokowanie i odbicie autoryzacji to raptem podmiana paru wartosci - kazdy moze to sobie zrobic, majac pare podstawowych narzedzi, w tym vi/notatnik :P

Pzdr.
vib

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 23:51 

dobrawek tak naprawde to ja zadnej roznicy nie widze miedzy cod bf czy rtcw. CoD jest mlode, w polsce na przeskoczenie sceny na oryginaly czeka sie z 3 miechy (w bf tak tez bylo nie kazdy mial oryginal dopoki sie nie zaczelo grac w CB --> koniecznosc grania na zachodzie na oryginale). Tak samo bylo w rtcw tez grali wszyscy na jednym piracie sciagnietym od jednego kolesia :] Potem byla potrzeba to ludzie pokupowali orygi, tak samo bedzie w Cod.

Jak dobrze pamietam to w [DAK] do pierwszego meczu w CB (10 stycznia 2003 ;) hehz, odrazu war conflict :D) polowa nie miala oryginalow i byla wielka akcja w DAK w okresie swiatecznym (3 miechy po premierze?), wszyscy kupili oryginaly prawie w tym samym czasie.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2004, 23:56 

Super,

Nie przeczę, że CoD, jak i Bfa łatwo zmusić do braku autoryzacji ale chciałbym nasze społeczeństwo zmusić do myślenia.

Twoje posty do tego nie zmierzają, a tylko udowodniają że nigdy nie będziemy narodem normalnie postrzeganym wśród innych krajów.

Dzięki :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 00:01 

@Coug - scena wtedy była w powijakach. A zobacz CoD - czy jesteśmy złodziejami czy nie, dołączymy się do laddera.
Rozumiem pograć zobaczyć jak jest - kupić/nie kupić? Ale zobacz - nasza scena ma 6 klanów w ladderze polskim a w CoD polskim ile?

A większość klanów w polskiej drabince Cod to.. ech.. szkoda słów.

Mam nadzieje wyjechać i ten p*.* kraj zostawić i ngdy więcej nie wracać. Wstyd mi za Polskę i Polaków!

Ostatnio edytowano 3 lut 2004, 00:04 przez dobrawek, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2