te kaczy a ty skad wiesz co mowilismy? byles u niego i patrzyles szmaciakowi na monitor jak ci namietnie masowal i smarowal waszym "magicznym kremikiem" ? rozumiem rozumiem...
ale prawda jest taka:
Holman (22:49)
ten dzik to byles ty?
Pan Szmata (22:49)
tak mowiles ze lubisz dzikich
a to ty mi nasrales na KLATCE SCHODOWEJ w nocy?
Pan Szmata (22:49)
tak to ja, nudzilem sie i mi longer wypadl na polpietro, nie dobieglem do piwnicy niestety, jestem dziki co nie?
mowilem wal na klate a ty debilu zes zle zrozumial
Pan Szmata (22:50)
No sorry, to sie juz nie powtorzy btw Gore mial walic na klate
Holman (22:50)
no tak ale znudzilo mi sie juz jego gowno, takie.. mdle i jak lezy na klacie to jak sasiad wychodzi z psem to ciagle sie potyka i potem sa lamenty ze nowe pepegi mu wala
Pan Szmata (22:51)
trzeba cos z tym zrobic, musze natychmiast isc po Kaczego i sie z nim ustosunkowac, chlopak wie co dobre i bedzie potrafil docenic prawdziwa jakosc niekontrolowanej ekstazy takiego dzika jak ja. HOLMAN a moze dasz mi jeszcze szanse? W nocy zajrzalem do twojej szafki i znalazlem tam sloik z moja kupka. Nie mow ze trzymasz ja bez powodu.
Holman (22:51)
Qrcze.. znalazles.. wiesz.. czlowiek czasami chce sobie poprzypominac piekne chwile. wtedy otwieram sloiczek i smaruje sobie policzki... ale oszczednie.. bo wiem ze teraz, gdy Kaczy mi cie odebral.. bedziesz juz tylko robil dla niego... a ja juz nigdy nie dostane
Pan Szmata (22:51)
Kaczy.. ahh Kaczy... kupny chlopak, zna sie na rzeczy.. ale to pewnie przez doswiadczenie.. kto u nas w klanie z nim nie krecil?
Holman (22:52)
chyba tylko Milosz, on zawsze lubil goracych zulusow, tarcze oraz dzidy, wiesz te sprawy
dobra starczy juz

ja odpadam bo jest juz straszny fetor

, wszystko co ponizej jest juz klamstwem i wymyslem Dzika