Teraz jest 16 kwi 2025, 20:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Punk Buster????
PostNapisane: 3 lut 2004, 18:27 
Moderator forum

Jak działa punk buster? Chodzi mi o to jak mozna sprawdzić cheatera. Osobiście jestem po paru godzinach na Caen i mam wątpliwości czy on działa. Spoko rozwalałem kolesi z Thompsonika, ale był jeden którego nie mogłem za cholewke ustrzelić, mimo że nie manewrował jakoś specjalnie. A on mi pistolecik i head shot :(. Tego samego kolesia dojechałem Shermanem a on w Pzkpfw IV - zachodze gada od tyłu i bum w silnik - a tu buba - nawet nie zadymił (miałem indykator trafienia na celowniku). Nie zdążyłem poprawic bo kolo odwrócił wieżyczke i przebił sie przez mój przedni pancerz jednym strzałem!!!! Z góry uprzedzam że grałem na serwerze z włączonym punk busterem i miałem go uruchomionego na swojej maszynie. Acha - jeszcze jedno. Czy teraz czołgi mają osłabione działo na piechote? Bo jeśli tak topowinni chociaż lufe panzer IV dociągnąć do wersji F żeby było ok.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 18:36 

Ja nie wiem ja tez mam tak jak mowisz. Ja widze top tek ze po prostu mam Losy na tym patchu bo np mam sytuacje ze koels lezy zachodze go pakuje do niego z 20 naboi z odleglsoci 1-2 m a on sie odwraca i mnie zabija. W cozlgu to tez mialem komedie wczoraj se z Kasparem dla jak pojedynki robilismy i najlepsze jest to ze zadnego stzralu mi nei zaliczylo a jego czolg wybuchl a potem mialem tak ze zaliczylo mi 2 a on mowil z emu abralo z 2 kreski. Dlatego ja stawiam na to ze pakiety nie docieraja do servera.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 19:54 

E tam dla mnie i tak Kaczy jest najpiękniejszy te jego kocie ruchy rządzą :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 20:26 

niestety panowie pb do bf nie dziala jak trzeba sprobowalem odpalic 12 cheatow roznego rodzaju i az 5 dzialalo a w tym 2 map hacki 1 aimbot 2trainery :evil: heh chyba czas uzupelnic liste chetaow w pb i ja zaktualizowac :/ tak aby nie dopuszczala do takich sytuacji

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 20:41 

TuReK napisał(a):
niestety panowie pb do bf nie dziala jak trzeba sprobowalem odpalic 12 cheatow roznego rodzaju i az 5 dzialalo a w tym 2 map hacki 1 aimbot 2trainery :evil: heh chyba czas uzupelnic liste chetaow w pb i ja zaktualizowac :/ tak aby nie dopuszczala do takich sytuacji

Jasne szalejesz na tych czitach na maxa :D http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/393260/200401
wylacz moze pojdzie lepiej.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 20:47 

Cytuj:
Jasne szalejesz na tych czitach na maxa :D http://bftracks.net/appl/bft/Player/view/393260/200401
wylacz moze pojdzie lepiej.

słuchaj prosze nie oskarzaj mnie o cos takiego bo to cios ponizej pasa nie lubie byc poruwnywany do kolesi uzywajacyh czeatow :cry: a co do skilla to nie moj bo nie gralem w tedy a u mnie graja w domu jeszcze 2 osoby ojciec i brat !! i nie zawsze zminiajac nicka :/ taaaa a teraz gadal bedziesz ze chce sie wymigac a ja nie przecze ze nie jestem najlepszy bo gram od nie dawna ale sie powoli ucze GL & HF

ps. watpie ze to moje staty (lub kogos grajacego z mojego kompa ) :/ a moze twoje :D tylko nicka zmieniles*

*zartuje ofkoz :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 20:59 

TuReK napisał(a):

He He Turek przyznałeś się !!! :) Żartuję :)
A to że uruchomisz jakieś chity to jedna strona medalu ale powiem w tajemnicy że jest jeszcze jedno małe ale......... :)

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:01 
Moderator forum

punk buster dziala tak ze wlasnie dostalem od niego kopa z widma, szukalem u siebie czitow ale nie znalazlem jakos :? na drzewo z tym PB, co za szajs :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:14 

Holman napisał(a):
punk buster dziala tak ze wlasnie dostalem od niego kopa z widma, szukalem u siebie czitow ale nie znalazlem jakos :? na drzewo z tym PB, co za szajs :(

pb do bf jest najgorsza wersja kiedy gralem w rtcw all bylo ok ale i tak pozniej znalezli sposob na obejscie zabezpieczn a w naszym ukochanym bf-ie punk zostal potwornie nie dopracowany oj spieszyli sie panowie programisci oj spieszyli ... mysle tez ze silnik bf-a sprawia trudnosci bo wiekszac wersji pb do innych gier dzialalo poprawnie ale wiekszosc innych gier bylo na silniku Q3 mniej lub bardziej zmodyfikowanym

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:14 

Turek nie bierz wszytkiego do siebie. Mnie jakos nie przyszlo do glowy sciagac czity tylko po to, zeby zobaczyc czy PB je wykrywa. Dla mnie to smieszne. O PB-ra sie nie martw, da sobie rade.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:16 

PUNK BUSTER NA DRZEWO :) on i tak nic nie robi. ja gonie gościa samolotem, wszystkie 500 nabojów z yaka i nic :( ale miałem na celowniku że trafiałem cały czas :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:18 

CloneTrooper napisał(a):
Turek nie bierz wszytkiego do siebie. Mnie jakos nie przyszlo do glowy sciagac czity tylko po to, zeby zobaczyc czy PB je wykrywa. Dla mnie to smieszne. O PB-ra sie nie martw, da sobie rade.

moze przesadzilem z tym obrazaniem :wink: ale mysle ze warto testowac pb bo zostalo po to zrobione aby nam uczciwym graczom (heh co raz bardziej w to wierze ) ulatwic gre i zeby co raz mniej bylo sytuacji ze jakies lamy uzywaja cheatow .... a tworcy pb nie zawsze znajda kazdego nowego cheata ktory ewouluje z kolejnymi wersjami gry i zabezpieczen

Ostatnio edytowano 3 lut 2004, 21:20 przez TuReK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:19 

Feniks napisał(a):
PUNK BUSTER NA DRZEWO :) on i tak nic nie robi. ja gonie gościa samolotem, wszystkie 500 nabojów z yaka i nic :( ale miałem na celowniku że trafiałem cały czas :roll:

czyżby packet losss :?: :?:

Ostatnio edytowano 3 lut 2004, 21:40 przez TuReK, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:20 

No jak to z tym PB będzie to czas pokaże, kto wie może coś wykukają :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lut 2004, 21:29 
Moderator forum

TuReK napisał(a):
Feniks napisał(a):

czyżby pocet lost :?: :?:

jak juz to "packet loss"...a nie zagubiona kieszen :lol: to nie sa objawy PB tylko gubionych pakietow, ale z kolei kaczy mowi ze ma tak samo od 1.6 a nigdy z tym nie mial wczesniej problemow, generalnie 1.6 wprowadzil niezly burdel :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2