Piasecznik napisał(a):
W nowej wersji 1.6 jest PB i GUID. Do PB jest sofcik AliasFinder który tworzy taką bazę danych o nickach.
A więc takie coś już istnieje.
A tego to nie wiem, ostatni raz odpalalem BF-a prawie rok temu

Wciaz nie rozumiem jednak, dlaczego producenci nie dbaja o takie mechanizmy, wprowadzajac je od poczatku. Tj. rozumiem, ale nie podoba mi sie wykorzystywanie piractwa do celow marketingowych przy jednoczesnym narzekaniu na piractwo...
qubix:
Co to znaczy "stara"? Ma trzy lata. W chwili debiutu miala takie wymagania techniczne, ze wcielo polowe luda. Do dzisiaj grajac 20v20 w 1280x1024 przy full detalach fps-y potrafia mi spasc do 30-40 w zadymie, a komp moze nie najnowszy, ale w miare niezly (athlon xp 2000+, 512 MB, GF4 Ti-4600). Na moje dopiero teraz mozna w T2 w miare pograc.
Zas nowe trajbsy zapowiadaja sie fatalnie imo.
W kazdym razie cieszy mnie, ze moje zyczenia - zlozone bodaj na ktoryms z pierwszych wcielen tego forum - aby udalo sie Wam zorganizowac i utworzyc klany zdolne do gry - sie spelnily.
BTW - kto u Was na scenie robi za boga od organizacji? Wiecie, taka lamka, co to z milosci do gry zloty organizuje, turnieje, serwisy prowadzi, moderuje, mecze sedziuje itp. Mialbym sprawe, kogo scigac? Fit, Ty prawdopodobnie wiesz, o co chodzi... Help? Tylko nie podawajcie ksywy Cubiego szanownego, wyraznie roznie sie z nim mentalnie...