Teraz jest 19 kwi 2025, 09:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 21:49 
Moderator forum

Feniks napisał(a):
lece sobie samolotem (bodajże bf109) na Bocage miałem 1 kreske i jeszcze aa z pierwszej flagi ( od strony allied ) więc zgrabnie jak zawsze podleciałem nad ich lotnisko (allied) i wyskoczyłem od razu do mustanga pustego i wystartowałem. a ci mnie od chamów, złodzieji i kamperów. a ja im mówie że tylko pożyczyłem :) a oni mi kicka (PRGK-42 Klan Server)

Zapewne była kolejka oczekująca na samolot, a ty sie w nią wtryniłeś "na chama". Czasami (jak admin ma gorszy humor) kończy się to tam kickiem, czasami nie. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 22:33 

_XENA_ napisał(a):
Feniks napisał(a):
lece sobie samolotem (bodajże bf109) na Bocage miałem 1 kreske i jeszcze aa z pierwszej flagi ( od strony allied ) więc zgrabnie jak zawsze podleciałem nad ich lotnisko (allied) i wyskoczyłem od razu do mustanga pustego i wystartowałem. a ci mnie od chamów, złodzieji i kamperów. a ja im mówie że tylko pożyczyłem :) a oni mi kicka (PRGK-42 Klan Server)

Zapewne była kolejka oczekująca na samolot, a ty sie w nią wtryniłeś "na chama". Czasami (jak admin ma gorszy humor) kończy się to tam kickiem, czasami nie. :wink:

Xena, gubisz coś - jeżeli Feniks był AXISEM, wylądował tak sprytnie, że ukradł Mustanga ALLIEDOM, to osobnik, który go wykopał zasługuje co najmniej na pół roku grania w BF przez modem na numerze dostępowym tepsy. Przykre byłoby, gdyby wsród adminów PRGK były osoby nagradzające kickiem sprytniejszych od siebie graczy z przeciwnego teamu .

Naturalnie jeżeli Feniks był ALLIEDEM i podpieprzył Mustanga swoim bez kolejki to kick nie był nieusprawiedliwiony.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 23:00 
Moderator forum

Tej pierwszej mozliwości nawet nie rozwarzałem. :wink: A IMO nawet jakby qmplom podpylił samolot to nie kopałbym go od razu tylko najpierw ostrzegł, że to nieładnie. Nie ma nic gorszego niż jak dostaniesz kopa i nawet nie wiesz za co. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lut 2004, 23:28 

eee...moze byście mi tak łaskawie zdjeli bana z serwera PRGK

Swięty nie jestem,poleciałem w sumie słusznie(hmm...no nie wiem :roll: :cry: ) bo za 1 TK :oops: :oops: .
Dziwne rzeczy sie dzialy... :o :o

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 00:31 

Przyznaję się bez bicia - w tym shermannie siedziałem ja. :oops:
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to , że właśnie piłem piąte piwo ...

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 05:51 

Kal-El napisał(a):
to tak jakby ktos napisal na ciebie dziwka i poniej powiedzial ze to sie jemu przypadkowo wpisal bo chcial co innego :twisted:

Dziwka :!:
Sory ale tak jakos sie wpisalo :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 07:26 

Jak kogos wkurzaja TK-erzy czy BASECAMPErzy to proponuje ktorys z serverow EAUK. Tam TK jest wylaczony i nie mozna zabic "swojego" a basecamperzy sa odrazu kickowaniu przez voting. Nawet jak ktos ma za duzo fragow a za malo razy zginol to dla swietego spokoju tez jest voting za kickiem dla niego. :shock: Ubawilem sie wczoraj bo gram na EAUK (nie pamietam ktory) mapka Gazala i naprawde niezle mi szlo. Z Polakiem ze skory wychodzilismy zeby utrzymac te 3 bazy na pol-wsch. Jestem pierwszy w tabeli jako Alieed a tu nagle "voting for kick Bolo..." no to ja na to "why? for what???" a tu mi gosc jedzie "for nothing" i braklo tylko 2 glosow zebym dostal kicka. :shock: :shock: Fajnie. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 13:20 

Bolo napisał(a):
Jestem pierwszy w tabeli jako Alieed a tu nagle "voting for kick Bolo..." no to ja na to "why? for what???" a tu mi gosc jedzie "for nothing" i braklo tylko 2 glosow zebym dostal kicka. :shock: :shock: Fajnie. :lol:

No właśnie jak zacząłeś chwalić te zachodnie, duże serwery to chciałem o tym wspomnieć. Bardzo powszechne zrobiło się inicjowanie votowania na ludzi, którzy są w czołówce listy. Motłoch nawet nie patrzy za czym głosuje, po prostu wciska Yes. Nie zdążysz nawet zaprotestować, bo idioci cię wywalą. Dwa razy już tak mnie wykopali i z pięć o mało nie. Irytujące. Tak to jest jak dać botom władzę i anonimowość.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 15:41 

Pancho napisał(a):
Tak to jest jak dać botom władzę i anonimowość.

hehehe....swieta racja. :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 22:03 

No niestety, tak ywa... Ja sam sie raz wyzylem na chyba BOnifacym, bo jedzie sobie psokojnie na mnie, patrzy sie i patrzy, i nagle strzela z dziala z Tigera propssto pod nogi. Najechalem na goscia, vote kick i hasta la vista. Wiec na przyszlosc wiem zeby sie nie wydzierac, tylko poublizac delikatnie (od burakow, czerwonych pietruszek itp.). Tesh mozna sie wyzyc a kicka nei dostaniesz :)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 23:05 

Phaeton napisał(a):
czerwonych pietruszek

Hmmm, nie wiedziałem, ze są czerwone pietruszki - ach, to wszytko jest teraz takie nowoczesne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2004, 23:30 

Wiechol, boshe, czy ty tesh potrzebujesz linka do encyklopedii?? Sprawdz slowo ironia... :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, 01:58 

Zaraz to jest czerwona pietruszka? O cholera... Moja babcia żyje na białych pietruszkach... Załamie się kobieta...

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2004, 02:35 

Ja tam uznaje tylko: buraczanych usznikow, kartoflane akcje, zgnilych kalafiarow i killka innych "wegetaryzmow" 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2