Teraz jest 19 kwi 2025, 17:10

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 09:34 

Okota napisał(a):
169? heheh wmediamarkt bedzie 129 :lol: :lol: :lol:

buahahahh to poplyna ze sklepem bo sprzedawanie w tej cenie to jest doplata do gry :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 09:37 

_XENA_ napisał(a):
Ja sobie kupie za t3 50 zeta 2-giego BF-a. Tak na wszelik wypadek (jakby płytka mi pekła, albo chciałbym z qmplem na 2 kompach na raz ograć online). :wink:

eeeee zboczeni jestescie :lol:
ja mam tylko BF+rtr+SW i jak dobrze pojdzie bf Deluxe :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 10:00 

Shit, ja też dałem sto parę za wersję deluxe... :(
A w RtR rzadko się gra... No, ale bądź tu jasnowidzem...

Cytuj:
buahahahh to poplyna ze sklepem bo sprzedawanie w tej cenie to jest doplata do gry

Niekoniecznie, Anubis. MM ma tę zaletę, że zamawia u dystrybutora naprawdę ogromne ilości kopii danej gry (zwłaszcza przebojów) do sieci w całym kraju - dlatego też już na wejściu dostaje dobrą cenę. I może sprzedawać dużo taniej, a i tak zarabia.

A zresztą spokojnie - dystrybutorzy nie zginą. Czytałem gdzieś kiedyś, iż mają takie marże, że łeb odpada (wiąże się to z tym, iż w Polsce sprzedaje się stosunkowo niewiele kopii i nie mogą zarobić na ilości, muszą na cenie). Podobno ich koszty wyprodukowania jednego egzemplarza (łącznie z pudełkiem) rzadko kiedy przekraczają 50 zł!!!

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 10:02 

Tylko prosze, nie zaczynajcie dysputy na temat jacy ci dystrybutorzy sa zli i niedobrzy, wstretne naciagacze i swinie.. błeeee..

PostNapisane: 11 lut 2004, 10:08 

AnubiS.PL napisał(a):
:)
przewidywana cena to: 49.99zł

Świetnie. Wreszcie kupię sobie oryginał ;) :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 10:15 

no wydaliscie 120 zeta kilka miesiecy temu i co z tego - zalujecie?
kupilem BFa we wrzesniu za 120zeeta i jakos tego nie zaluje bo mialem mozliwosc pogrania sobie przez ten czas, a jakbym wiedzial ze kolo marca bedzie za 50zl to i tak bym nie czekal (9 miesiecy) bo by mi pewnie ochota na beefka przeszla :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 11:03 

Na Bf'a wydałem 130 zł, w 3 dni potem prawie 2 tysie na upgrada kompa aby BF diałał tak jak chcę. Czyli na fulla :lol:
Kwestia ceny tej gry przy jej WIELKOŚĆI I MIODNOŚĆI traci znaczenie, przynajmniej dla mnie ;) Dał bym za nią spokojnie znacznie więcej wiedząc ile przyjemności i dobrze ;) spedzonego czasu mi zapewni.

---- Take it easy ---- (and fuck allllll the cheaters)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 11:12 

Jak tak narzekacie, ze gra staniała, to policzcie sobie ile są warte wasze komputery, które kupiliści pół roku temu, lub rok temu. Dopiero będzie załamka. A ile będą warte za 3 lata?
Gra to inwestycja na jakieś dwa (max trzy) lata, potem można ją wyrzucić, bo najpewniej zestarzeje się moralnie, będą nowe wersje z nowymi funkcjami, grafiką i wodotryskami.

Za jakiś rok, półtora nikt w BF-a 1942 grał nie będzie, bo zamiast tego będzie królował BF-V.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 13:39 

jurgens napisał(a):
Za jakiś rok, półtora nikt w BF-a 1942 grał nie będzie, bo zamiast tego będzie królował BF-V.

Nie badz taki pewny. Nie kazdy rzuci sie od razu na BF-V tym bardziej, ze wiekszosc ludzi lubi klimat drugiej wojny swiatowej i tak szybko z BF'a 1942 nie zrezygnuja. Uwazam, ze Ci co graja obecnie BF 1942 potraktuja BF-V tak jak mody DC czy FH i beda grac raz na jakis czas, a glownie beda grac w BF 1942. Zreszta poczekamy zobaczymy jak to bedzie.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 13:46 

Korki Taczer wzruszyly mnie twe slowa do lez.Nie nikt mnie niewypiepszyl ....czego masz takie kosmate mysli :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 14:58 
Oldboy Battlefield.pl

Shelton napisał(a):
Cytuj:
buahahahh to poplyna ze sklepem bo sprzedawanie w tej cenie to jest doplata do gry

Niekoniecznie, Anubis. MM ma tę zaletę, że zamawia u dystrybutora naprawdę ogromne ilości kopii danej gry (zwłaszcza przebojów) do sieci w całym kraju - dlatego też już na wejściu dostaje dobrą cenę. I może sprzedawać dużo taniej, a i tak zarabia.

a zarabia dlatego ze w polsce mamy takie prawo ktore zabrania sprzedarzy bez marzy... tyle ze je sie ladnie obchodzi robiac promocje razem z producentem - jak?- wydajesz gazetke promo w ktorej reklamujesz de facto produkt a dystrybutor pozwala ci zrobic "korekte faktury VAT" i puszczasz produkt taniej a dystrybutor ma reklame. *

*nie nie pracuje w Mediamarkt 8)

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 15:58 
Moderator forum

Shelton napisał(a):
Czytałem gdzieś kiedyś, iż mają takie marże, że łeb odpada (wiąże się to z tym, iż w Polsce sprzedaje się stosunkowo niewiele kopii i nie mogą zarobić na ilości, muszą na cenie). Podobno ich koszty wyprodukowania jednego egzemplarza (łącznie z pudełkiem) rzadko kiedy przekraczają 50 zł!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolejny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znajdź sobie odpowiednie artykuły. Jeśli coś takiego jak http://www.egry.info istnieje, to w "publicystyce" powinien być poglądowy art o procesie tworzenia. Przeczytaj i nie piernicz.

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 16:21 
Moderator forum

Shelton napisał(a):
Shit, ja też dałem sto parę za wersję deluxe... :(

Taaa ... wyskocz oknem, bo nie było warto :evil:

Ludzie opanujcie się ...

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2004, 16:33 

jezeli kazdy juz pisze ile wydal to ja tez 8) 50€ Sam BF+25€ RtR=70€ (kupilem osobno)teraz sie przymierzam do SW (32€ a mam juz 15€ 8) i szczerze mowiac niezaluje jakbym mial zbierac od nowa to bym uzbieral 8)

PostNapisane: 11 lut 2004, 17:21 

:shock: Wysoka kultura?? Dobre. Potraficie się nieźle pojechać - niektóre wyzwiska są tak niewybredne że aż strach czytać. Jeżeli to jest wysoka kultura to aż się boję pomyśleć co by się działo przy braku kultury...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2