Kaser, zależy ile masz lat;) W mojej klasie jest 12 osób, raczej mało kto wie co to jest bf, ale się tym zbytnio nie przejmuje - moge pogadac o czyms innym

. Co innego z kumplami z mojego yarda. Myślą, że wiedzą wszystko o bfie (dla nich fh to patch, pytają się czt mam moda 1.7 itp). Jak im powiedziałem, że jestem rekrutem w SPQR - zdziwienie, jak mogli wziać kogoś tak słabego. Oczywiscie nie grali ze mną i nie mieli zadnego prawa tak twierdzić. Polazłem z nimi na kafejke,(oczywiscie jak wiekszosc meneli ma pirata, oczywiscie przegranego - ale nie ode mnie, prosili mnie o cd-keye, to dawałem jakieś zmyślone, raz się ulitowałem nad gosciem i podałem mu universal cd-keya - wiekszosc osób go zna 5-"samo zera"-"tych cyfr nie podam, bo ktos mógłby skorzystać z keya"

) zagrałem (of korz, byłem pierwszy na kazdej mapie - na berlinie i stalinie skopałem gosci inzynieram, podczas gdy inni grali medykami i assaultami - uzywałem tylko karabinu

)z nimi i oskarżyli mnie ... o używanie kodów. Dżizes - masaqra

. Takie gnoje są własnie najgrsze.
Uprasza się naszego kochanego admina i naszych kochanych moderatorów o nie usuwanie tego tematu, bez względu na jakie psy zejdzie - tu mozemy się troche pożalić nad ludzką głupotą (proszę nie pisać userów forum postów na temat trollów
) Dziekuję bardzo!