Może już skończymy poradnik dla osób które nie umią skorzystać z opcji search lub przeczytać news na głownej stronie. Podaje tu wszystkim zbiór mirrorów z których można ściągnoć EoD w ver 0.3
http://www.eodmod.com/. A teraz proponuje zająć sie opisaniem wrażeń z nowej odsłony.
Model F4 Phantom moim zdaniem najlepiej wymodelowany pojazd w EoD. Grałem tylko na paru mapach przynajmniej jak narazie versji z Napalmem nie uświadczyłem ale może jest np na Vinh Loc
Czołg Sheridan. Fajny model błyszczy sie ładnie

ale przy strzelaniu tak dziwnie sie chwieje w 1s wychyla sie znacznie i potem wraca na miejsce. Wygląda moim zdaniem to komicznie ale za model duży plus
Ogólnie np teraz zauwazylem ze modele helikopterów błyszczą się coś na wzór BF : V. Modele broni też są poprawione odgłos Colta i M-16 bardziej teraz trafiaja do mnie. W menu mamy nowe ikonki wyboru klasy takie klimatyczne

. Wydaje mi się że moc Shot Guna została zwiększona. Nowe Uazy Vietnamców też niezłe. No i wyrzutnie rakiet ziemia-powietrze, tu pomysł zapewne zaczerpniety z DC lecz sterowanie moim zdaniem lepsze nie raz F4 został tak strącony.
Wszystkie te modele błyszczące i inne cukierki. Zwiększyły nieznacznie wymaganie sprzętowe ale cóż nie od dziś mody potrzebowały znacznie lepiej wypasionego sprzetu niż vanilla BF
To generalnie tyle z moich wrażen ide dalej katować