Teraz jest 16 kwi 2025, 02:15

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 19:59 

Ja mam takie pytanie do punktu o niepełnoletności:
W jaki sposób ma interpretować to że aby uczestniczyć w tym tzeba zgode rodzica, czyli? Co rodzic ma być na tym? Czy jak?

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 21:06 

rodzic ma tylko o tym wiedzieć i jak coś wygrasz to przyjśc po to tak zrozumiałem

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 21:20 

A czy nieletni mogą grać??

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2004, 21:33 

Przestan lamko spamowac! !!!
Niezle, ciekawe pytania i ciekawie sie zapowiada... ;)
Tutaj bedziecie grali http://www.manaszk.it.pl/zarty/our_new_office.jpg ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 14:45 
Moderator forum

ja pierniczę ludzie dajcie sobie już co poniektórzy luz o tych rodziców to nie film dla dorosłych i pismo w stylu wzoru Okoty kilka stron wcześniej jest jak najbardziej wystarczające.

Podsumowanie:
- wystarczy instrukcja z kluczem (Darth to do Ciebie bo jest to chyba jasno na stronce turnieju napisane)

Regulamin punkt:
20. Udział w rozgrywkach mogą wziąć tylko zespoły, których uczestnicy będą posiadać przy sobie oryginalną instrukcję z kodem do gry "Battlefield 1942"

- swoje myszki i joye
Grzegorz [EA Polska] napisał:
2) tak bedzie mozna ale tylko w polfinałach. Nie chcemy zbytnio rozciągać w czasie rozgrywek. Ponadto - maszyny będą przygotowane już do rozgrywek.
(tym punktem jeszcze bym pomęczył organizatorów - w szczególności jeśli chodzi o joye bo podłączenie joya USB to moment)

No a teraz jeszcze to co powraca jak bumerang :)

Grzegorz jeśli możesz, napisz na jakich maszynach gramy i jaki bedzie system komunikacji.

Czy jest mozliwość podejrzenia jakie teamy są już zgłoszone ?

PS Pepsee w tej chwili mamy 1 skład zgłoszony - zobaczymy czy uda nam się uzbierać drugi.

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 19:52 

No czyli poziom turnieju bedzie b. maly bo np: Pepsee gra na swoim MX 500, a jak przyjdzie grac mu na jakiejs zwyklej myszce to bedzie lamil - i tak jest z kazdym graczem.
Panowie z EA chyba nie chcecie powtorki z CXG (USA), tylko dobry (ktorych w PL malo) Lanowy turniej...

Na kazdym turnieju, na kazdym lanie jest mozliwosc podpiecia swojego sprzetu, zainstalowania sterownikow, oprogramowania, sprzetu do rozjasniania monitora i nawet mp3`jek do winampa (jesli ktos ma tak ostro odjechane w glowie).

Nie rozumiem, dlaczego w czasie rozgrywek "grupowych" nie bedzie mozna zaisntalowac swojej myszki, a nawet yoja...

A poza tym myszki, na ktorych gra wiekszosc sceny sa produkcji Logitecha, czyli sponsora turnieju. Myszki te maja nazwy odpowiednio MX 500 i MX 700, a nie wiem czy ktos z jadacych na LAN gra myszka Microsoft Intelli Mouse Exploler 3.0 lub najnowsza 4.0.

I co z podkladkami ? W przypadku kiedy bedziemy mogli wziasc nasze myszki, to czy podkladki (np SteelPad, MouzPad lub nawet jakis funC) tez bedziemy mogli wziasc ?

A klawiatury ?

Panowie, to jest podstawowy osprzet kazdego gracza. Instalacja takiego sprzetu trwa odpowiednio 10-15 minut góra.
Chyba chcemy miec tak jakby nieoficjalne mistrzostwa lanowe Polski w bf`a a nie jakis mocno lamerski turniej, na ktorym nie bedzie mozna instalowac swoich myszek i joyow ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 20:07 

KasereK napisał(a):
No czyli poziom turnieju bedzie b. maly bo np: Pepsee gra na swoim MX 500, a jak przyjdzie grac mu na jakiejs zwyklej myszce to bedzie lamil - i tak jest z kazdym graczem.

Pieprzenie :!: Bullshit :!: Shame on You :!:
Już nie przesadzajmy z tym komfortem gry...może jeszcze każdy gracz będzie siedział na fotelu obitym w skórę i miał pod stołem dupę która go będzie obsługiwać? Kurna już nie doszukujmy się wszędzie fuszerki przecież nie dostaniemy myszek z bazaru :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 20:51 
Moderator forum

Tak Gore tylko jest jeszcze jedna sprawa...slyszalem ze przesiadka z myszek kulkowych na optyki jest troche klopotliwa i czeba sie przyzwyczajac...nie wiem czy to prawda ale jesli tak to jak dostane takiego MXa do lapy to tez nic nie trafie ;) (mam Logitecha M-C48 kulkowego)
Oczywiscie to jest troche zartem bo ejw.r jedzie tam sie dobrze bawic ;) to ejw.b jest od wygrywania mi nowej myszki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 22:49 
Oldboy Battlefield.pl

kaserek - bzdura!
:?

Tytuł:
PostNapisane: 4 mar 2004, 23:59 
Moderator forum

anyway jak mi nie pozwola podpiac mojego mxa i klawy top bedzie awantura i wyzywanie od gejow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 00:51 
Moderator forum

Holman napisał(a):
i wyzywanie od gejow ;)

To i bez tego jest ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 07:43 

Trzeba zastosowac forme nacisku Jesli sie okaze ze niepozwola podlaczyc swoich sprzetow(myszka joy itp) to zrobimy bojkot i zagrozimy ze nikt nie bierze udzialu w turnieju.

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 10:06 

Pawel SS napisał(a):
Trzeba zastosowac forme nacisku Jesli sie okaze ze niepozwola podlaczyc swoich sprzetow(myszka joy itp) to zrobimy bojkot i zagrozimy ze nikt nie bierze udzialu w turnieju.

ok ty wy zrobicie bojkot, ja zostane.. wezme wszystkie nagrody.. no i dam wam ze 2 myszki na pocieszenie :P

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 5 mar 2004, 10:14 

Coście się tak przysrali do tych myszek ? Jeżeli sponsor Logitech to pewnie myszki będą od nich. A nawet jeśli nie to nie szkodzi, wszyscy będą mieli taki sam sprzęt.
Co do joysticków to Nightmax ma rację, piloci powinni mieć możliwość wpięcia swoich urządzeń.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 167 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2