Raix napisał(a):
Pancho nie rozumiem Cię, albo zmieniasz klan dla sponsora(pierwszy Twój post), albo jedziesz po nim(ostatni). Zdecyduj się.
Po pierwsze to był żart, emoikony do czegoś zobowiązują. Tak, więc przeczytaj moją pierwszą wypowiedź jeszcze raz, stosując przy okazji dość elementarne reguły odczytywania internetowych wypowiedzi (te uśmiechnięte twarzyczki nie są dla picu, ale mają emocjonalną zawartość).
Raix napisał(a):
Jedni zmieniają nazwę żeby tylko dorwać się do sponsora, drudzy będą go reklamować i myślę, że żaden natchniony moderator nie powstrzyma jednych jak i drugich.
Bzdury pleciesz. Właśnie od tego moderator jest, żeby publiczna lista nie została zasypana komercyjnym spamem. I w większości przypadków radzi sobie bardzo dobrze.
Raix napisał(a):
To, że banerki są za duże już chłopaki wiedzą. Jak zrobią lepsze/mniejsze to oczywiście przedstawimy również szanownemu gronu do ponownej nieakceptacji.
BTW czy rozmiar mojego banera odpowiada państwu czy tez jest za duży?
Powiem tak. Ja generalnie nie lubię każdego forum opartego o www, właśnie dlatego, że pełno na nich grafiki, avatarków i tego typu dupereli. Długo się to zawsze ładuje, ciężko to się czyta. Proste listy dyskusyjne na news i via mail darzę większym szacunkiem. Ale cóż czasami trzeba i z takich korzystać, bo akurat tu się skupiają ludzie o określonych zainteresowaniach. Jakoś się przezwyczaję (niechętnie, ale cóż) do tych wszystkich bannerków, póki jeszcze są klimatyczne i związane z tematem. Jednak w dobie wszędobylskiego spamu na onetach, wp, w skrzynkach pocztowych (zwykłych i elektronicznych) nie mam zamiaru przejść obojętnie na zaśmieceniu reklamami tych nielicznych oaz spokoju (forum publiczne).