Teraz jest 21 kwi 2025, 15:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:20 
Moderator forum

Phaeton napisał(a):
No prosze, widze ze chociaz Holman podal argumenty zamiast bluzgow. No coz, objezdzanie trolli kojarzy mi sie z Action Redaction w CDA. Tam tez chlopaki lubia objezdzac ludzi i zgrywac wysoblimowanych i inteligentnych. Ale po co?? Jest tyle fajnych gier typu "Pobij swojego szefa" ze mozna sie wyrzyc bez obrazani innych. Natomiast co do wyboru zlego klanu. No coz, skad wiesz ze tu niby nikt za mna nie stoi?? Gdyby tak nie bylo juz dawno bym zeswirowal (a i tak efekty uboczne pobytu na forum sa juz widoczne :wink: ) Nadal jednak uwazam, ze troli powinno sie wybijac a nie hodowac jak sadysta jaszczurke: urwac ogon, poczekac az urosnie, znowu urwac i tak w kolko... To moje argumenty, czekam na wasze.

1. niewazne kto za toba stoi, i tak ich pojedziemy :lol:
2. zabijac trole? nieeee , ja wole im zadawac dlugie i bolesne cierpienia nabijajac sie z nich HEHE

a tak powaznie to: @To whom it may concern LUDZIE DLACZEGO TAK PRZEJMUJECIE SIE TYM FORUM ?? CZY WY NIE MACIE NORMALNEGO ZYCIA? TU SIE ODREAGOWUJE PO CALYM DNIU A NIE ZASUWA JAKIES PEANY O UCZCIWOSCI, EGO I INNYCH *********, PFFF....

Ostatnio edytowano 6 mar 2004, 22:26 przez Holman, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:21 

Wspieraja mnie duchowo, to mi wystarczy. Poza tym na argumenty to sam jeden poki co podalemtyle samo co wy wszyscy. "Liczy sie CO sie pisze, nie to co sie pisze" :wink: Jestem pewien ze jak sie postaracie to mnie przebijecie w argumentach, chce zebyscie sie po prostu wysilili :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:24 
Moderator forum

Phaeton napisał(a):
Wspieraja mnie duchowo, to mi wystarczy. Poza tym na argumenty to sam jeden poki co podalemtyle samo co wy wszyscy. "Liczy sie CO sie pisze, nie to co sie pisze" :wink: Jestem pewien ze jak sie postaracie to mnie przebijecie w argumentach, chce zebyscie sie po prostu wysilili :D

ale powiedz mi po co mamy sie wysilac i cie do czegokolwiek przekonywac? :) jaki mialby byc cel? marchewka ? :) pieprzyc marchewke, lepiej mordowac ludzi na serwie zrzucajac im bomby na leb 8) i to samo sie robi z trolami :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:27 

Kaser napisał(a):
Phaeton napisał(a):
Tołdi napisał(a):
wiechoł ja nie robie burdelu z tego forum tylko ty i phateon

Chcialbym zauwazyc ze jeszcze nie zaczalem sie prostytuowac, wiechol rowniez, wiec zaden to burdel :wink: Poza tym co widzisz zdroznego lub niewlasciwego w moim poscie?? Bo ja nic...

:o :shock: :o :shock: Zszkokowała mnie rekacja Phaetona, spodziewałem się bowiem wybuchu agrezji, złości itd. A tu taka miła niespodzianka. Fajnie :wink:

Czasy kiedy bluzgalem na leo i prawo minely, miejmy nadzieje ze bezpowrotnie... Postaram sie wiec szokowaac Cie dalej.

Holman napisał(a):
LUDZIE DLACZEGO TAK PRZEJMUJECIE SIE TYM FORUM ?? CZY WY NIE MACIE NORMALNEGO ZYCIA? TU SIE ODREAGOWUJE PO CALYM DNIU A NIE ZASUWA JAKIES PEANY O UCZCIWOSCI, EGO I INNYCH *********, PFFF....

No i to jest dobry argument. Ale jak wracam ze szkoly, z klasy debili ktorych rodzice nie wiadomo jak zdobyli troche kasy to z kolei ja chcialbym sie troche domozdzyc. Ot i wszystko. Po prostu szukamy dwoch roznych rzeczy na tym forum. IMO lepiej byc bardziej inteligentnym niz mniej. Natomiast objezdzac trolli da sie na innych forach, czemu robic to na naszym pieknym bf.pl?? :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:28 

Holman napisał(a):
a tak powaznie to: @To whom it may concern LUDZIE DLACZEGO TAK PRZEJMUJECIE SIE TYM FORUM ?? CZY WY NIE MACIE NORMALNEGO ZYCIA? TU SIE ODREAGOWUJE PO CALYM DNIU A NIE ZASUWA JAKIES PEANY O UCZCIWOSCI, EGO I INNYCH *********, PFFF....

Dobra Holman, tutaj się zgodze :wink: , Czasami zbyt wszystko biore na powaznie. Ale są tacy ludzie, którzy biernie uczestniczą na scenie bf'a (piszą posty), są tacy, którzy czynnie uczestniczą (graja) i są Ci, którzy uczestnicza tak i tak (vide Xena :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:34 
Moderator forum

Phaeton napisał(a):
IMO lepiej byc bardziej inteligentnym niz mniej. Natomiast objezdzac trolli da sie na innych forach, czemu robic to na naszym pieknym bf.pl?? :D

ale dlaczego nie ? w imie zasad? jakich zasad ? w ten sposob mozna sie swietnie wykastrowac intelektualnie, byc ciagle grzecznym i ulozonym a rano pic mleko

dla mnie wlasnie dziwni sa ludzie ktorzy nie rozrozniaja tych dwoch swiatow: zycia i netu (w jakiejkolwiek formie), wszystko im sie zlewa w jedno, nie mozna wszedzie postepowac wedlug tych samych zasad bo gdzies negatywne emocje musza znalezc ujscie, net/forum/BF to jest alter ego (przynajniej dla mnie) a trole to jest wspanialy koloryt tego swiata

dlatego czasem sie tak swietnie bawimy ich kosztem, HOWGH :!:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:41 

Holman, masz ten komfort ze w pracy sie domozdzasz. Ja w szkole sie odmozdzam, wiec chcialbym zeby rzeczywistosc wirtualna nadrobila to, czego nie udalo sie dobrze zrobic matce naturze (znajomi z klasy). Wiec ja nie chce miec na forum kolejnych wcielen Halaja (klasowy troll). Ludzie, dbajmy o kondycje psychiczna wszystkich :D A moze by zrobic jakies forum "Polewki z trolli" czy cos?? To by rozwiazalo problem...

PS. Poki co cale zycie przede mna i niespecjalnie chce mi sie kastrowac w jakikolwiek sposob :D

Ostatnio edytowano 6 mar 2004, 22:42 przez Phaeton, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:41 

Wesprzyj Phaetona. Nie jestes sam jestesmy z toba!! 8) A co do rzekomego wylewu trolli to od nas tylko zalezy czy beda ich tlumy czy bedzie spokoj. Wazne zebysmy w obliczu trollowego zagrozenia przestali sie klucic i zwrocili sie razem ku wspolnemu wrogowi. Natchnol mnie lecacy wlasnie "Wrog u bram" i przemowienie NKWDzisty...... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:44 

Ja nie wiem o co chodzi bo nie umiem czytać ale stoję za monim CL !!! IRS II - RULES !!!! A jak ktoś ma coś naprzeciw to przyjdziemy z chlopakami 8) I nie tylko z 2 dywizji... Kto zna Okote niech się chowa! Jak skoczy na klatę to po gościu!!!

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 22:49 
Moderator forum

Holman napisał(a):
W ten sposob mozna sie swietnie wykastrowac intelektualnie
Hehe - ja dziękuje - kastracja obojętnie jakiego rodzaju jest nie akceptowalna :).

Cytuj:
dla mnie wlasnie dziwni sa ludzie ktorzy nie rozrozniaja tych dwoch swiatow: zycia i netu

Net jest też w jakiś sposób elementem życia. Gorzej gdy zaczyna on dominować i ktoś przejmuje się bluzgami trola jakby jego laska stała obok i słuchała.

Cytuj:
nie mozna wszedzie postepowac wedlug tych samych zasad bo gdzies negatywne emocje musza znalezc ujscie, net/forum/BF to jest alter ego (przynajniej dla mnie) a trole to jest wspanialy koloryt tego swiata
Tu się nie zgodze - net stałby się bardzo niefajnym miejscem gdyby wszyscy użytkownicy przychodzili tu "odreagować". BF to się zgodze - jest do tego wspaniały, ale sam przecież pomagasz w dziale pomoc - i nie wygląda to na wyładowywanie frustracji :). A co do troli to zgadzam się że hodować trzeba - byle nie za dużo bo opiekunów pożreć gotowe.

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 23:08 
Moderator forum

Hynol napisał(a):
Tu się nie zgodze - net stałby się bardzo niefajnym miejscem gdyby wszyscy użytkownicy przychodzili tu "odreagować". BF to się zgodze - jest do tego wspaniały, ale sam przecież pomagasz w dziale pomoc - i nie wygląda to na wyładowywanie frustracji :). A co do troli to zgadzam się że hodować trzeba - byle nie za dużo bo opiekunów pożreć gotowe.

zgadza sie byloby niefajnie, dlatego jak juz sie kogos jedzie to nie mozna tego robic prymitywnie bluzgami tylko z pewna doza inteligencji i z przymruzeniem oka

pomaganie ludziom i jechanie troli to akurat 2 rozne sprawy, pomagam bo jestem normalny a nie psychiczny a coza tymidzie nastawiony tylko na jechanie na ludzi (zal mi takich akurat)

a populacje troli trzeba kontrolowac przez planowany odstrzal :)

dobra skonczmy to juz bo juz wszystko jasne chyba jest :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 23:23 

Mozemy skonczyc, teraz uwazam, ze trolle są nawet pozyteczne :wink: , choc moze nie do konca... . Moze ktos odpowiedziec jeszcze na moje pytanie - czy Maciejek został zbanowany????

Tytuł:
PostNapisane: 6 mar 2004, 23:26 

No dobra, teamt zakonczony. Ciesze sie ze udalo sie podyskutowac i ze obylo sie bez bluzgow. Wiec niech Gore i GonzoPL zrobia jakis rejestr trolli i przekaza ktore sa do odstrzalu a ktorym dajemy czas na regeneracje :D

Ostatnio edytowano 7 mar 2004, 13:06 przez Phaeton, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 01:17 
Moderator forum

Pastor napisał(a):
Ja nie wiem o co chodzi bo nie umiem czytać ale stoję za monim CL !!! IRS II - RULES !!!! A jak ktoś ma coś naprzeciw to przyjdziemy z chlopakami 8) I nie tylko z 2 dywizji... Kto zna Okote niech się chowa! Jak skoczy na klatę to po gościu!!!

Ehem...

:lol: :lol: :lol: L - O - L :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 mar 2004, 01:17 

Phaeton napisał(a):
No dobra, teamt zakonczony. Ciesz sie ze udalo sie podyskutowac i ze obylo sie bez bluzgow. Wiec niech Gore i GonzoPL zrobia jakis rejestr trolli i przekaza ktore sa do odstrzalu a ktorym dajemy czas na regeneracje :D

Ciii przecież mówię że działamy w tajemnicy nie? 8)

Aha a co do skoków Okoty na klatę :shock: ...cóż mogę powiedzieć...nikt nie roztrzeliwywuje zdrajców gównem tak celnie jak mati 8)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2