Teraz jest 5 wrz 2025, 19:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 10:55 
Moderator forum

Tzeentch napisał(a):
oczywista sprawa 8) godzina 14.00 - już po szkole, szarża z kolegą na empik w galerii mokotów (lub centrum), od 14.20 (/14.40-15.00) kampimy i czekamy aż wyjdzie ;)

ja w ciagu dnia zrobie telefoniczne rozpoznanie bojem gdzie jest juz vieetnam i wyslemy patrole na wczesniej juz upatrzone pozycje :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 11:03 

Holman napisał(a):
Tzeentch napisał(a):
oczywista sprawa 8) godzina 14.00 - już po szkole, szarża z kolegą na empik w galerii mokotów (lub centrum), od 14.20 (/14.40-15.00) kampimy i czekamy aż wyjdzie ;)

ja w ciagu dnia zrobie telefoniczne rozpoznanie bojem gdzie jest juz vieetnam i wyslemy patrole na wczesniej juz upatrzone pozycje :)

aye, aye, sire holman!

chociaż... w sumie kampienie ma zasadniczy plus - będziesz DOKŁADNIE jedną z pierwszych osób które dostaną vietnam w swoje łapska... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 11:12 

Może słaby tropiciel ze mnie, ale nie znalazłem na forum informacji, czy i które z polskich serwerów przestawione zostaną w dniu premiery na BF:V...

Ponieważ również noszę się z zamiarem wydania w tymże dniu ciułanych od jakiegoś czasu pieniążków zastanawiam się, czy nie spadnie mi na głowę zimny prysznic w postaci konieczności zadowolenia się (bez skojarzeń ;) ) botami?!

Pewnie "w razie czego" sytuację uratuje trochę zagranica, ale wiadomo, że to nie to...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 11:25 
Moderator forum

Shelton napisał(a):
Może słaby tropiciel ze mnie, ale nie znalazłem na forum informacji, czy i które z polskich serwerów przestawione zostaną w dniu premiery na BF:V...

Ponieważ również noszę się z zamiarem wydania w tymże dniu ciułanych od jakiegoś czasu pieniążków zastanawiam się, czy nie spadnie mi na głowę zimny prysznic w postaci konieczności zadowolenia się (bez skojarzeń ;) ) botami?!

Pewnie "w razie czego" sytuację uratuje trochę zagranica, ale wiadomo, że to nie to...

raczej nie zostana i nie wiadomo czy zostana, wszystko zalezy od decyzji adminow

w dniu zachodniej premiery pojawi sie na pewno sporo serwow EA ale mysle ze jak bedzie PL premiera bedzie mozna na niemieckich i UK serwach EA spotkac sporo polskich maniakow ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 12:22 

Na brak serwerów na pewno nie będzie można narzekać,co do tego jestem pewny.Btw mnie tam rurka czy będą polskie serwy,na prawie każdym zagranicznym mam pingi w granicach 40-100.W BF1942 też tylko na zagranicznych muciłem.Holman też bym kupił 19'stego ale niestety w moim mieście nie ma empiku. :cry:,także pozostaje tylko sklep internetowy.

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 12:42 

Mam nadzieje ze do tego czasu dostane ram do swojego komputerka w pracy. Jeśli serwer nie bedzie za bardzo obiązał procka i pamięci (czyli zadowoli sie AMD XP 1600+ i 512 SDRAM) to postawie serwer.
No i of corse albo Win2k albo Win2003 Serwer ....

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 13:54 

Tsinczu, jak bedziesz w emiku w galerii mokotow, to tez wpadne :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 16:37 

SplinteR20 napisał(a):
Tsinczu, jak bedziesz w emiku w galerii mokotow, to tez wpadne :twisted:

no to jesteśmy umówieni ;) wypatruj dosyć długowłosego gościa w okularach ubranego na czarno wraz z człowiekiem z dość niedużym afro po 14.00 ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 17:31 
Moderator forum

Tzeentch napisał(a):
Wypatruj dosyć długowłosego gościa w okularach ubranego na czarno wraz z człowiekiem z dość niedużym afro po 14.00 ;)
Hehehe - że niby Vietnamiec i Amerykanin? Oj będe ich wypatrywał na mapkach BF:V, ale żeby w Empiku to już przesada :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 18:16 

(NeW)Ambo napisał(a):
Em wejdzcie sobie na tą ->stronke<- i zobaczcie,aż sie troche zdziwiłem.

- Nazwa gry/programu: BATTLEFIELD VIETNAM (PC)
- Cena: 99,00
- Stan: W sprzedaży
- Data premiery: 2003-03-20
- Język: angielski / polska instrukcja
- Platforma: Gry PC
- Średnia ocena: 6.00
- Wydawca: EA
- Wymagany procesor: 800 Mhz
- Wymagany RAM: 128 MB
- Wymagane miejsce: 1,2 GB
- Wymagany system: WINDOWS 98/ME/2000/XP

Jak tak będzie to gites,99 zł(poprostu miodzik),jedyne co mnie dziwi to stan :wink: .Ja bym tam nie powiedział że gierka jest w sprzedaży,no chyba że chodzi o to że można już składać zamówienia.

NIestety ale wszedłęm na ta strona i teraz pisze ze bedize po 118.00 a co do wymagań patrzcie jakie małe 800mhz 128 mb ram i 1,2 gb ???? czy to możliwe. A JUZ WIEM TO SA WYMAGANIA ZEBY GRA SIE ZAINSTALOWAŁA :D ALE CZY RUSZY NIEJEST TO PEWNE :(

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 20:23 

Dandi właśnie widze że podnieśli a szkoda,choć z drugiej strony i tak taniej niz w pozostałych sklepach internetowych,bo np w Wirtusie jest za 118,90 zł. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 20:41 

Dandi napisał(a):
(NeW)Ambo napisał(a):
Em wejdzcie sobie na tą ->stronke<- i zobaczcie,aż sie troche zdziwiłem.

- Nazwa gry/programu: BATTLEFIELD VIETNAM (PC)
- Cena: 99,00
- Stan: W sprzedaży
- Data premiery: 2003-03-20
- Język: angielski / polska instrukcja
- Platforma: Gry PC
- Średnia ocena: 6.00
- Wydawca: EA
- Wymagany procesor: 800 Mhz
- Wymagany RAM: 128 MB
- Wymagane miejsce: 1,2 GB
- Wymagany system: WINDOWS 98/ME/2000/XP

Jak tak będzie to gites,99 zł(poprostu miodzik),jedyne co mnie dziwi to stan :wink: .Ja bym tam nie powiedział że gierka jest w sprzedaży,no chyba że chodzi o to że można już składać zamówienia.

NIestety ale wszedłęm na ta strona i teraz pisze ze bedize po 118.00 a co do wymagań patrzcie jakie małe 800mhz 128 mb ram i 1,2 gb ???? czy to możliwe. A JUZ WIEM TO SA WYMAGANIA ZEBY GRA SIE ZAINSTALOWAŁA :D ALE CZY RUSZY NIEJEST TO PEWNE :(

Nie można troche pomyśleć :wink: to są wymagania minimalne...

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 20:56 

Tzeentch napisał(a):

He he he :twisted: Ja bedę o 13.59....i nie zdziw sie jak przy wejsciu przywitają Cie panowie z replikami M60 w łapskach...
Kiedys miałem polewe niesamowitą z dwóch "komandosów" :wink: :lol: :lol:
reklamujących Delta Force ... :D

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 21:02 

qubix napisał(a):
Tzeentch napisał(a):

He he he :twisted: Ja bedę o 13.59....i nie zdziw sie jak przy wejsciu przywitają Cie panowie z replikami M60 w łapskach...
Kiedys miałem polewe niesamowitą z dwóch "komandosów" :wink: :lol: :lol:
reklamujących Delta Force ... :D

Eh żałuje że u mnie w mieście nie ma Empików,wy będziecie se pocinać przez sobote i niedziele a ja będe musiał czekać aż do wtorku,środy na listonosza,eh uroki mieszakania w małym mieście. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2004, 21:12 

No 800 Mhz,128 mb ram to akurat tak 5-10 fpsów na dobrą sprawe,wszystko na low co sie tylko da. :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 246 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2