Teraz jest 26 lis 2024, 10:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 11:52 

Mi się najbardziej chce śmiać z gości którzy przez całą gre żalą się że nie ma celowniku w czołgach :twisted:

Dżwięki polskie wydawane przez radio są moim zdaniem bardzo niewyrażne, te które słychać z bliska są OK np Huraaaaaaa :twisted:

Ostatnio edytowano 10 mar 2004, 13:21 przez Gonzopl, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 11:54 

RTFM ;)

A jest instrukcja jak z gry korzystać - także jest o celownikach... Ja sobie przejrzałem zgrubsza, aby z siebie głąba nie zrobić ;)

Teraz walki pancerne są jeszcze fajniejsze.

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 13:30 
Moderator forum

Didimos napisał(a):
Według mnie jest to najbardziej dopracowany mod w jakiego grałem. Mam wrażenie, że autorzy pomyśleli o wszystkim od modeli broni i umundurowania po ikonki klawiszy funkcyjnych. Do tej pory róznie to bywało z takimi szczegółami. Jedyne co u mnie (ale chyba tylko u mnie) nie działa to polskie komendy... A może moi żołnierze już są w NATO :) Generalnie jestem pod ogromnym wrażeniem pracy jaka została włożona i generalnie zapowiedzi pokrywają się z tym co otrzymaliśmy... No i są Polacy! :)

poprostu wylacz sobie w ustawieniach : English Dialog ;)

a co do FH... gralem wczoraj kilka godzin i musze przyznac ze jest to zdecydowanie najlepszy mod jaki dotychczas wyszedl :!: :D a vanilla bf przy tym rzeczywiscie wymieka... :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 18:02 

jurgens napisał(a):
Jest niezły ubaw, jak się gra z osobami, które grały tylko w BF-a ;).

Hehe, wiem coś o tym :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 19:27 
Oldboy Battlefield.pl

ja mam w FH ubaw gdy:
ktos strzela z karabinu w czolg... zreszta w vanilla bf tez :lol:
gdy ktoz zuca granaty w czolg :lol:
gdy jade tygrysem i zacznie jakis mniejszy zlom w e mnie strzelac... wtedy szarzuje na niego.. widze strach w jego oczach... ta paniczna probe wlaczenia wstecznego... a dystans maleje.. on strzela.. nie robi mi prawie nic... i wtedy... strzal... NEEEEEEXT! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 20:37 

Okota napisał(a):
ja mam w FH ubaw gdy:
ktos strzela z karabinu w czolg... zreszta w vanilla bf tez :lol:
gdy ktoz zuca granaty w czolg :lol:
gdy jade tygrysem i zacznie jakis mniejszy zlom w e mnie strzelac... wtedy szarzuje na niego.. widze strach w jego oczach... ta paniczna probe wlaczenia wstecznego... a dystans maleje.. on strzela.. nie robi mi prawie nic... i wtedy... strzal... NEEEEEEXT! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Ja za to dziś byłem świadkiem polowania na koty :D Mapa breaktrought dość dobra mapa dla czołgistów, a więc widze że jeden z czołgów melduje Enemy armor spoted po czym piszen a team sayu "Tiger heeelp" on był w cromwelu więc dużych szans nie miał ale z pomocą przyszło mu 2x Sherman i 1x Cromweel. Bilans strat Cromwell wołający o pomoc zniszczony przez tygrysa 1 sherman mój 40% healt ale Tygrys poległ :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 22:22 
Oldboy Battlefield.pl

Don't You jus LOVe this game? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 22:33 

A ja w ten mod mam same lagi :( ehh moze akurat net mi dzisiaj wali

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 23:16 

Niedawno szarpnąłem się na 512 MB DDR (zamiast 256 MB SDRAM) ale dla nowego FH to ciagle za malo. Mod jest fajny ale nie az tak zebym mial znowu wywalac 400 zl. Nie wiem jak u innych ale u mnie mapy ładuja sie srednio 3 minuty a po zaladowaniu tez jest nieciekawie (dzis na mapie battle of orel na jakims niemieckim serwerze nie bylo mowy o sensownej grze - dysk nie zatrzymywal sie nawet na chwile). Wymagania tego moda zabijaja jak mysle nie tylko mnie bo nawet na oficjalnym forum ludzie narzekaja z tego powodu. Wedlug mnie autorzy troche przesadzili - ja np i sadze ze nie tylko ja odpuszcze sobie FH (pomimo ze czekalem na niego z niecierpliwoscia od dawna) z tego wzgledu. Wersja 0.5 chodzila mi duzo lepiej pomimo ze wtedy mialem te nieszczesne 256 MB...

Tytuł:
PostNapisane: 10 mar 2004, 23:41 

u mnie jest tak samo,versja 0.5 była o niebo lepiej dopracowana pod względem działania,dzisiaj grałem na mapce bocage około 20 typa na servie,nawet przemieszczać się nie mogłem non top swapping cholerny a jak przestało się dogrywać,to po ruszeniu się kilku metrów znowu od początku(porównać to można do gry w BF na 128mbram)chyba tesh sobie odpuszcze FH :? :(

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 00:55 

david_armstrong napisał(a):
Nie wiem jak u innych ale u mnie mapy ładuja sie srednio 3 minuty a po zaladowaniu tez jest nieciekawie (dzis na mapie battle of orel na jakims niemieckim serwerze nie bylo mowy o sensownej grze - dysk nie zatrzymywal sie nawet na chwile). Wymagania tego moda zabijaja jak mysle nie tylko mnie bo nawet na oficjalnym forum ludzie narzekaja z tego powodu. Wedlug mnie autorzy troche przesadzili - ja np i sadze ze nie tylko ja odpuszcze sobie FH (pomimo ze czekalem na niego z niecierpliwoscia od dawna) z tego wzgledu. Wersja 0.5 chodzila mi duzo lepiej pomimo ze wtedy mialem te nieszczesne 256 MB...

Zmniejsz jakość dzwięku lub wyłącz go wogule - oprócz zmiany kompa tylko to pomoże czasowi ładowania map

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 01:36 

Właśnie grając w FH dostałem pierwszego bana na serwerze Faust&Turdys 195.149.21.222:14567.
Wsiadłem sobie pięknie w Matyldę II na Gazali (teraz jest niezły klimat - jak pocisk trafia w ziemię, to robi się kurz i przez kilka sekund nic nie widać). Po jakimś czasie mam 22,18,0 ale w końcu mnie zabili - i tu problem nie mogę się wyspawnować. Chwilę później dostałęm komunikat "JURGENS CHEATER" I BUCH - "BANNED FROM SERVER".

Sprawę chciał jeszcze wyjaśnić dobrawek - o co chodzi. Ale zaraz potem też dostał bana.

Polecam wszytkim ten serwer i grających tam angielskich pedałów.

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 01:36 

A tak przy okazji - do FH potrzeba 1 GB RAMu.

Tytuł:
PostNapisane: 11 mar 2004, 01:46 
Oldboy Battlefield.pl

hmm a ja gram na 512...
to co? cos zle z mym kompem ze wyrabia?
A2000+ i GF3Ti200

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2