Teraz jest 19 kwi 2025, 08:08

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 03:29 

Dandi napisał(a):
skond zassysacie piraTA bf:v bo niemoge sie doczekac wiec chce teraz sciagnać

Teraz to juz jestes trolem gejem.Gratuluje awansu. :lol:
Nie chce takich *mama zabroniła mi przeklinać* na scenie BFa! :?

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 09:52 

gg all 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 09:52 

marcinek napisał(a):
A co powiecie, ze runda 2 w finalowym meczu trwala moze ze 3 minuty :lol: . Nie zdobylismy flagi na plazy, a zatopili nam okret :D . My tez zagralismy prawie FF'a, ale Enc 1 nie podchwycil atmosfery i cos tam taktycznie kampili za mostem na Caen.

Celowo zagraliśmy pierwszą rundę Alliesami żeby zobaczyć jak będziecie grać. Jeślibyście pozwolili nam bez walki wziąć plażę, zrobilibyśmy to samo.
Postanowiliście powalczyć na serio - my zrobiliśmy to samo :)

Mapki finałowe wybraliśmy dla zabawy. Omaha za widowiskowość, Caen dla sportu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 11:40 

Hehe Splin na stalinie z tasakiem ganiałem za tymi gejami z ejw :lol:
GG all,szkoda tylko że Okota wylosował nam berlin w meczu pół finałowym :wink: Na innej mapie może byśmy mniej dostali 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:02 

Gdyby nie fuks i w pierwszej rundzie nie wypadlo Bocage to moim zdaniem WILD_A niezle by namieszalo;) Lecz niestety, byl Bocage i mowi sie trudno 107 - 67 - gg boyz!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:06 

gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem:)
gdyby nie fuks w pierwszej runidze wa by namieszalo
gdyby nie fuks w drugiej rundzie reborn by namieszalo
gdyby nie fuks w trzeciej rundzie moze final bylby inny
gdyby daniken nie pisal o pozaziemskich cywilizacjach to by nic nie bylo o obcych i gdyby lepper doszedl do wladzy to by mocno bolalo

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:48 

Dzieki chłopaki za liczne przybycie! takiego Lanu sie nie spodziewałem. Super przygotowany przez EA jak na pierwszą tego typu impreze battlefieldową w Polsce. Mecze na naprawde dobrym poziomie. Piękna atmosfera.

Special thx dla BCJota , ktory to w pocie czoła robił za trzech sedziów. Dzięki Buciej, tobie też należy się nagroda.

Piękny mecz o Enclave 1 v Reborn. Cała scena kibicowała.
Dzięki dla chłopaków z Reborn , którzy mimo pecha w losowaniu chodzili uśmiechnieci do końca.

Dodam jeszcze , że został rozegrany mecz Team Poland v Team Chechy na mapie BotB.

Wygrany 20 tiketami przez TP po naprawde zaciętej walce!

:)

Pozdrowienia dla wszytskich.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 14:04 

No LAN Party było super :) Ja sobie chodziłem i patrzyłem jak gracie (Ten koleś kręcący się w bluzie Children of Bodom i wojskowych spodniach lat 14 to ja :D) i było fajowo :)
Fajnie było zobaczyć Was na żywo :) I przy okazji zobaczyłem na żywo BF: Vietnam :)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 14:19 

Dzięki panowie, dzięki dla EA za naprawdę świetne LAN Party. Fajni goscie z Czech (hehe, co sie dzialo do konca po części oficjalnej tego nawet Pepsee nie wie :) ). Mecze bardzo fajne (ja najmilej wspominam mecz enclave.se z ejw - gg!), ale calosc ogromnie męcząca. troszkę szkoda, że niektóre zagrały jeden mecz i do domu, ale cóż - nigdy nie może być doskonale ;). Fajna atmosferka, kameralnie ale naprawdę profesjonalnie i sprawnie.
Enclave caly mial szczęście w losowaniach, tu nie będę się kłócił. ale cóż - jakieś tam przysłowie było o tym szczęściu ;).
Anyway czekam na następną odsłonę, kiedy to skopiecie nam tyłki ;).
Special thx dla Bcj'ota za pomoc i trzymanie party "za ryj", ejw za efekty specjalne (uu-uu-uu-uu-uu ;) ), Pepsee'mu za to ze nie dostał zawału, ekipie krakowskiej za towarzystwo w barku ;), Bulldogowi i Marcinowi za wsparcie enclave.SE. gj i do zobaczenia w czerwcu.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 15:02 

Pepsee napisał(a):
Super przygotowany przez EA

erm.... moze i organizacja calosci bylo dobre ale podstawowy blad... nikt nie podal jakie beda komputery... no a ramu troszke z amalo bylo...

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 15:18 

Nor -> A co przywiozlbys swoj?

Nie wiem co chcieliscie od komow, nie bylo tragicznie, 100 fps i nie spadaly ponizej 80. Ale myszki i sluchawy to juz tragedia, chociaz Warsaw gral na kulce, co za lamka :lol: .

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 15:30 

ja nie chcialem brac ze soba myszy, klawy i joya ... liczylem, ze bedzie tam porzadny sprzet. kompow sie nie czepiam, ale info o sprzecie mogli dac ... co to za problem ?

ogolnie przednia atmosferka, swietna zabawa ... oby wiecej takich imprez :) gg enclave :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 15:43 

Dzieki dla WA za meczyk na Bocage... po pierwszej rundzie mielismy stracha... jednak "UUU UUUU UUUUUU" rozluznilo nas i jakos dalismy rade. Ale przyznacie ze koncowka pierwszej rundy w naszym wykonaniu to bylo mistrzostwo :) aha... Kaczy gej.. :]

Dzieki dla Okoty za wyciagniecie dobrego papierka i nasze automatyczne przejscie do polfinalu (sie placi, sie wymaga :) ) A baty sie naleza za wylosowanie najpierw Stalingradu (ktory juz wczesniej byl) a pozniej Berlina na nasz polfinalowy mecz z Enclave SE... szkoda ze nie bylo innej mapki.. moze bysmy troche dluzej powalczyli :) Aha... niezle sie usmialem jak Pepsee powiedzial.. "wy rzucaliscie granaty jak na freeplayu".. z chlopakami sie glowilismy...."to da sie inaczej?" :)

No i gratsy dla Enclavy :] jestescie da best.. ale wiecie.. istnieje cos poza BFem.. dajcie se luz czasami... :) hehehe

I generalnie dzienksy dla organizatorow, Bucieja (wiadomo za co) i calej sceny ktora przybyla.. milo bylo poznac.. aha.. i sie dowiedzialem ze Reborn mnie nienawidzi a Honan mnie nie dopusci do nastepnego Cupa :)

HIC NATUS EST
Scierkens
M.D. CCC. XXIII. CALENDIS NOVEMBRIS

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 17:49 

Hehe, sieka ejw.r z enclava se (a moze odwrotnie? :D )byla ostra. Jako allies ejwy bronilismy sie ladnie, jako axis lock totalny (fajny patent z rozstawieniem czolgow mieliscie). Uuuuu-uuuuuu!

Hehe2, ladnie bylo jak tylko ja zdoazylem sie zrespic na ostatniej fladze (allies ejw), bylem bazokerem, a tam staly 2 czolgi, apc i od cholery piechotki :lol: . Odpalilem w gasiniece i kaput :D .
GG 4 ALL!!!

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 18:05 

Pan Szmata napisał(a):
Dzieki dla WA za meczyk na Bocage... po pierwszej rundzie mielismy stracha... jednak "UUU UUUU UUUUUU" rozluznilo nas i jakos dalismy rade. Ale przyznacie ze koncowka pierwszej rundy w naszym wykonaniu to bylo mistrzostwo :)

Pewnie, mecz był extra i grało się cudownie :) Co prawda nie mieliśmy tyle szczęścia ale jak dla mnie zabawa była przednia i to się liczy najbardziej. Także gratulacje dla ejw.b raz jeszcze. Na trzech tiketach zjechaliście nam 60 punktów :)

Ogólnie impreza zarąbista, trochę nie dociągnięć w organizacji i w samym modelu rozgrywek ale... :)

GG everybody!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2