Teraz jest 26 sie 2025, 07:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 10:18 

Art, Hynol, nie ma się czym martwić, nowi szybko się nauczą, na których serwerach mogą pograć, a na których będą bici. Nikt nie chce non stop dostawać, więc nie będą gościć długo, chyba że ktoś ma masochistyczne zapędy i lubi się dołować :D Teraz problem, żebyście to Wy nie zmieniali serwera, tylko bili ich na tyle skutecznie, aby się zniechęcili i uczyli się na innym serwie. W końcu serwery mają z różnicowany poziom. Jedno jest pewne - gra się robi popularna, a więc czeka Was "najazd" chamstwa. Radzę walczyć szybko i skutecznie :) Art, co do CS-a: mnogość czitów na sieci była wynikiem olbrzymiej popularności gry, to w ogóle jest jej problem: popularność i komercjalizacja. Uwagę na to zwróciłem tylko dlatego, że już troche latek mam i pamiętam takie "święte wojny", jak commodorowców z atarowcami i amigowców z pc-towcami :) To było śmieszne i strasznie głupie, no ale... :D Dobra, a tak na marginesie: AMIGA I TAK JEST LEPSZA!!! :lol:

Tytuł: Gralem...
PostNapisane: 14 mar 2004, 11:52 

Witam.
Kupiłem sobie grę i jestem troche zaszokowany czasem można pograć z kulturą (Team) a czasem na team robi sie ffa np taka sytuacja :
czekam na samolot dość długo i się doczekałem więc wsiadam a jeden podchodzi z mojego teamu i wali w samolot więc samolot wybucha zginołem on poczekał na spawn samolotu i wziął sobie a potem do naszej bazy i bomby zrzuca i tylko mówi sory i tak w kółko no bez przesady rozumiem że się nie dawno kupiło grę ale faqa można przeczytać ( To się działo na PRGK )

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 12:25 

Panowie. Dzieje sie to za sprawa niskiej ceny BF'a w sklepach. Jud dawno ktos powiedzial,ze jak BF bedzie taki tani to pojawi sie lameriada na serwerach i tak sie dzieje. Jesli nie bedziemy ich karcic to bedzie tak dalej.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:37 

Soud to jeszcze nic, wczoraj na PRGK wszedl jakis lamus i na el alamein trzy razy z rzedu mnie zbombardowal zakzdym razem mnie przepraszajac, ale mowie sobie tylko spokojnie i siedze cicho, nie minely 4 minuty a kolo podklada mi mine pod tigera ja wybucham a on czeka na spawna tigera wsiada i odjezdza sutuacja niby zwyczajna ale odjezdzajac rozjezdza jeszcze innego gracza, lolek mial chyba -16 punktow i nie mozna bylo go wykopac skonczylo sie tak ze zmienilem serwer :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:39 
Moderator forum

Powiem może tak:
Na serwerze PRGK-42 jest 19 adminów..pech chciał że akurat bodaj 18 z nich wybyło na Lan party w dniach 12 -14.03 ..więc bajzer i lameriada na serwie mogła mieć miejsce za co z góry przepraszam..ponieważ ja byłem chyba jedynym który nie pojechał :-(.
Auto-kick jest jest WŁĄCZONY (-5), voty na mapy i kicka pozostaną WYŁĄCZONE ze względu na ich nadużywanie.
EOT

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 13:58 

Witam. Co do chamstwa na serwerach to jest to prawda że wiele osób zasługuje na kicki albo i bany, ale panowie admini bez przesady....grałem sobie na serwerze Prgk pod nickiem bnk i po jakims czasie nie wiem za co dostalem kick (moze raz zabilem swojego przez przypadek), wróciłem na serwer i grałem dalej siedziałem w wespe i strzelałem do shermana na battleaxe 3 razy strzelilem i nie trafiłem a ostatni pocisk spadl obok shermana...gdzie akurat byli ludzie z mojego teamu, zabilem chyba 3 swoich :[ nienaumyślnie napisałem "sry :/"...chwile później dostałem bana. Za co ? za nienaumyślne zabijanie ? brawa dla admina, an codzień gram w DoD'a i tam nie banujemy ludzi zza to że zabił 4-5 swoich przypadkiem np. granatem.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 14:03 

Boniek -> Dostales autobana, tak jest ustawione na tm serwie, ze jak zabijesz 3 swoich to wylatujesz i dostajesz baan z urzedu, kiedys duzo razy zdarzaly sie umyslne tk'a.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 14:05 

aha i wszystko jasne :]

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 14:57 

Boniek, napisz do mnie lub coolera na |GG to ci sciagniemy bana.

Tytuł: Propozycja...
PostNapisane: 14 mar 2004, 16:31 

Ja mam pewną propozycje a mianowicie :
Będziemy spisywać ip tych typków a potem banować na wszystkich polskich serwerach i jeszcze niech admini tego forum urządza specjalny temat "Lameriada" gdzie będziemy wpisywać nicki i co zrobili dzięki temu zbłaźnią się przed całą sceną BF i poprostu nie pograją na serwerach polskich :) Art co ty na to ???

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 18:59 

Dobre SouD, jest tylko jeden problem, a mianowicie: Taki gość, który zostanie tam wpisany, zmieni ksywkę i znowu będzie lamił, a spisanie ip też nic nie da, bo ip są u niektórych zmienne 8)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 19:39 
Moderator forum

Lesio13 napisał(a):
Dobre SouD, jest tylko jeden problem, a mianowicie: Taki gość, który zostanie tam wpisany, zmieni ksywkę i znowu będzie lamił, a spisanie ip też nic nie da, bo ip są u niektórych zmienne 8)

Dla wiadomości zainteresowanych..Ban wykonywany jest na podstawie CDKey'a nie zaś IP czy nicka :-) więc pomoże jedynie zakup 2 oryginału gry.
PS.
Boniek -> popieram to co powiedział Pepsee, zagadaj do mnie lub do Pepsee a ściągniemy ci bana.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 20:45 

cooler wiem ze jest właczony ale w sobote gosc miał -14 i go nie dostał ...

promko: Moja Amiga 1200 działa do dzis (Zorro II/III , Blizzad 040 , i kupa innych fajnych rzeczy, c64 i Atrai też sie jeszcze gdzies walaja)

Dobra panowie koniec tego tematu ... :)

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 22:10 

Obrazek

Panowie jak ma nie byc chamstwa jak admini wychodza z pod kontroli i nic im sie nie dzieje. To jest 1-sza sprawa 2-ga sprawa to moja mala historia z Bossem, jak gralem kharkov na fejku bodajrze i bieglem se do samolotu (na ktory czekalem, bo mnie zestrzelili) i jak dobiegalem to mi boss strzelil w plecy zabil mnie, zabral mi samolot, a jak sie spytalem o co chodzi to powiedzial zebym spierdalal, no to sory.

Albo jeszcze inna historia, Michal gra na fejku i jest lock(baseraping) na kursku samolotowy (leim, i jeszcze 2 lotnikow), oczywiscie lotnicy po jednej stronie, pozniej jak sie wyrwali z locka to michal wziol czolg na pas startowy w las (nie w baze, wiec to tez byl baseraping) i dostal kicka, przepraszam to albo sa rowne zasady dla kazdego, albo sa rowni rowniejsi i chamstwo.

Ja daje swoje tutaj przemyslania ale juz raczej tu nie bede pisal bo to troche rzenujaca sprawa, tym bardziej ze ja kiedys reprezentowalem barwy PRGK-42 a teraz takie numery odstaiwaja, az mi sie glupio robi.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2004, 23:25 
Moderator forum

Fakt faktem, dzisiaj pograłem chwilke na serwie PRGK i rzeczywiście chamstwo się szerzy nieprawdopodobne i nie tylko wśród osób nowych...ale co bardziej przykre wśród klanowiczów (różnych klanów). Wiem że najlepszą obroną jest atak..ale IMHO lekko przesadzacie. I oświadczam .. jak tylko będę akurat grał to bez względu na to kto i skąd za 1 chamstwo dostanie kicka za następne bana.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 107 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2