Robię mapki od pokazania sie pierwszej wersji BC42. Z początku pytałem o rady ARTtz z SPQR (dzięki), który jakby jest patronem (moim) edycji w bf

, gdyż to jego mapa była pierwszą upublicznioną na polskiej strefie bf'a - 'Damn mountain" czy jakoś tak...

Cały czas robię te mapy, poznałem juz duzo tajników BC i umię omijać jego bugi. No cóż, robić mapy dla siebie to niezbyt motywująca rzecz, fakt jestem zadowolony gdy mapa przybiera piękne, satysfakcjonujące kształty. Obecnie na tapecie mam mapę IRS HILL robiona na potrzeby wewnętrznej ligi "reakcyjnych". Była ona nawet testowana na publicznym serwerze (forłeb

) przez 6 członków, hehe, to mój sukces. Pomyślałem i lu jest takich jak ja, robiących dla "sztuki". Może dałoby się jakoś dzięki redaktorom bf.pl upublicznić te mapy, oczywiście po wcześniejszych jej testach. Na przykład delikwent przesyła mapę, jury ją ocenia i zostaje upubliczniona do ogólnego ściągnięcia (no właśnie) z jakiegoś ftp, lub serwera. Wtedy można by ją obsdzić na polskich serwerach i grać na niej. Myślę, ze to by była ciekawa odmiana i wprowadziła trochę urozmaicenia do bf classic oraz dała satysfakcję "twórcą" (undergrandowym

). Proszę o opinię. Myślę, że nie należą mi się 'razy" za pomysł. ( to tak na zapas

)