Dowodca_Pawel napisał(a):
Tomy nie chce byś stał się moim wrogiem ale krytyka musi pójść w obie strony.
Udział w dyskusji, udział obustronny jest podstawowym elementem do uzyskania, wypracowania sensownego rozwiązania w zadanym problemie.
Aiv i jego kolega (niestety długo się nie udzielał więc nie pamiętam jego nicka) tworzyli scenę ciężką pracą. Wy niszczycie tą ciężką pracę robiąć forum tylko dla siebie i zamykając je przed innymi.
Zatem "Wy" to kto ? "My" ?
Zamiast znaleźć rozwiazanie na problemy typu "co zrobić przy przestali pisać tematy o grafice (można przecierz przykleić jeden ogólny temat)" naśmiewacie się z nowych myśląc że dadzą sobie spokój. Owszem dzadzą ale nie wy tworzycie scenę. Scena to społeczność graczy zgromadzona wokół jednej gry która sobie POMAGA.
"My" pomagamy, jednak w wielu kwestiach nagle podcina nam się skrzydła.
Wy owszem pomagacie ale elicie. Rzadko nowym. Przez to niszczycie trud dwóch lat ciężkiej pracy takich wspaniałych ludzi jak Aiv! On stworzył forum. On ustalił regulamin. I zrobił forum DLA WSZYSTKICH. A wy chcecie go zamknąc tylko dla siebie. Tak jakby to była wasza własność

.
Paweł, czasem wydaje mi się, że w ogóle nie czytasz tresci tego forum.
Akurat tej argumentacji nie moge przypisać swojej osobie.
Wytłumacz proszę pojęcie "Wy" ...
Sam Tomy napisałeś że ciepło cię przyjęto... A jak się przyjmuje nowych teraz? Zadadzą głupie pytanie i od razu troll. Zamiast temu jakoś zaradzić. W każdym topicu które się powatrza zamiast napisać 2 słów: Opcja szukaj, wylewacie całe strony bezsensownych wyzwisk...
Chwila, moment .. czy pamiętasz mój post witający grupę ?
Teraz proszę weź pierwszy lepszy z brzegu, podobnej treści tematycznej.
Jakie widzisz różnicę ? Tak .. kultura.
Czy sądzisz, że otrzymałbym tyle ciepłych gestów, gdybym jako niespełna 30 latek napisał .. "jo man, mam legala i złoje wam tyłki".