Teraz jest 6 wrz 2025, 05:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 11:52 
Administrator forum

Witam forumowiczow.

Przeanalizowalwm problem Okoty na ktory pare osob zwrocilo mi uwage. Byc moze moj brak czasu na czytanie forum zwiazany jest z jego lekkim zaniedbaniem ale od czego sa moderatorzy ? Ja swoj glos oddaje na Okote. Sa w jego sposobie moderowania rzeczy ktore nie do konca niektorym odpowiadaja ale jak ktos wspomnial wczesniej: gdybym ja to robil to by byly same bany ( badz kasacje kont ).

Niedlugo wyjdzie wersja 2.2 naszego forum a wtedy kazdy moderator bedzie rozliczany ze swojej pracy i zobaczymy wtedy jak sprawa wyglada.

Proponuje napisc wspolnymi silami na forum dwa texty:
- zasady moderacji forum
- zasady pisania postow na forum

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 12:52 
Moderator forum

Aiv napisał(a):
Proponuje napisc wspolnymi silami na forum dwa texty:
- zasady moderacji forum
- zasady pisania postow na forum

Wedlug mnie nie ma sensu...
Atmosfera na forum tak jak juz pisalem spowodowana jest tym ze ludzie nie maja juz tematow o BF1942. Stad tez problemy z Okota...Przykladem niech beda wszystkie tematy powitan, oprocz ktorych malo co jest pisane ostatnio...to jest typowy spam i efekt nudy. Ludzie nie maja co pisac wiec pisza bez sensu a Okotnik wywala i blokuje tematy...powiedzmy ze na 100 poprawnie wywalonych postow wywaliol przez zwykla pomylke z 5 normalnych...tragedia? Raczej nie...
Mariusz mysle, ze zasady nie beda tym wszystkim wspanialym ludziom potrzebne kiedy wyjdzie Vietnam...Mam nadzieje na renesans sceny pod bandera Vietnamowa! Kto ze mna?! (pytanie retoryczne...nie dla spamerow..)
A jesli dalej bedzie taka sytuacja jak teraz to zbierzemy kolko rozancowe moderatorow i Aiva i zalatwimy bardziej restrykcyjne dzialania na forum przez jakis okres czasu...To dziala bo testowalem kiedys ;)

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 15:15 

Ja się trzymam ze starą gwardią (czyli z tymi którzy są od września 2002) i mam nadziej że jak wyjdzie Vientam to będzie o wiele mniej spamu... Ech Garet widzisz mimo wsyzstko uwarzam że czasy starego dobrego forum były najpiękniejsze...

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 23:19 
Moderator forum

Po całości treści doszedłem do wniosku, który już po cichu postawiłem na samym początku .. walka z wiatrakami.

NC i EOT.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2004, 23:23 
Oldboy Battlefield.pl

:?:

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2004, 22:14 

>>>nie wiem po co tak atakujecie Okote. moim zdaniem odwala on kawał dobrej roboty. tylko co do tych ostatnich postów w temacie- Okota niepotrzebnie. Moim zdaniem moderator ma odwalać dobrą robote ale tak żeby nikt go nie rozpoznał. To jest moje zdanie
>>>a co do klimatu forum to jak ostatnio napisałem jakiś temat to 2 na 3 posty były pytaniami po co to tutaj. z drugiej strony ja forum bf-a traktuje jak pogadanka z kumplami i mozna czasem pogadać o czymś innym niż bf.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:04 

Okota dla mnie jest nikim. Nic nieznaczy jest s********m ktory ogranicza mozliwosc wypowiadania sie. Jest gubym prostakiem i gejem. Pesudo inteligentne wypowiedzi pisze mu mama. Zacznij stukac panienki. Ciekawe jak dlugo zostanie ten post ?

Ostatnio edytowano 21 mar 2004, 01:26 przez Bonifacy, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:12 

lol buahahhahaha lol buahahahaha co to buahbahahhahahahahaha :)))))))

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:15 

Bonifacy napisał(a):
Okota dla mnie jest nikim. Nic nieznaczy jest *mama zabroniła mi przeklinać* ktory ogranicza mozliwosc wypowiadania sie. Jest gubym prostakiem i gejem. Pesudo inteligentne wypowiedzi pisze mu mama. Zacznij stukac panienki.

złota czcionka za inwencje twórczą :lol: :D :P

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:23 

Ty Bonifacy-stuknij się lepiej w czoło! Jak masz takie zdanie na temat Okoty to napisz mu to na priva, albo spotkaj się z nim na serwerze i tam pokarz na co cię stać! Jesteś kompletnym burakiem i chamem wypisując takie inwektywy pod jego adresem. Dał bym Ci bana na forum za takie zachowanie! Napisałeś ledwie 7 pstow i już szukasz zaczepki-piękny masz start, nie ma co!!! Właśnie wydałeś o sobie świadectwo... Powodzenia! :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:34 
Oldboy Battlefield.pl

wiesz co o tobie sadze boni?
http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html <- wylacznie dla bonifacego!

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:39 

Pastor napisał(a):
Ty Bonifacy-stuknij się lepiej w czoło! Jak masz takie zdanie na temat Okoty to napisz mu to na priva, albo spotkaj się z nim na serwerze i tam pokarz na co cię stać! Jesteś kompletnym burakiem i chamem wypisując takie inwektywy pod jego adresem. Dał bym Ci bana na forum za takie zachowanie! Napisałeś ledwie 7 pstow i już szukasz zaczepki-piękny masz start, nie ma co!!! Właśnie wydałeś o sobie świadectwo... Powodzenia! :evil:

A ty lokalnie solidaryzujesz sie z wlasnym ziomkiem z Lodzi ?? Jesli oceniasz ludzi za ilosc postow to zal mi Ciebie. Ciekawe czy znasz znaczenie 2 wyrazow (cham i burak). Wszelkie wydane swiadectwa i referencje .... swiadcza o tym ze jestem wiarygodnu, uczciwy i prawdziwy (jak chcesz przesle Ci). Pamietaj nigdy nieodzywaj sie na temat na ktory miemasz zielonego pojecia . POZDRAWIAM :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:42 
Oldboy Battlefield.pl

a ty z jakiego oddzialu psychiatrycznego sie urwales? leki przestaja dzialac? dawki za male?
lobotomia nie pomogla? to zawitaj do lodzi za darmo usune ci ta resztke mozgu a raczej ta slomiana sieczke co ci tam zostala.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:45 

Okota napisał(a):
wiesz co o tobie sadze boni?
http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html <- wylacznie dla bonifacego!

Pamietaj ze niekazdy jest milosnikiem IE i daje sie wjebac w jakies PopUP-y z przeslaniem. Musisz sie jeszcze wile nauczyc.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:51 

Okota napisał(a):
a ty z jakiego oddzialu psychiatrycznego sie urwales? leki przestaja dzialac? dawki za male?
lobotomia nie pomogla? to zawitaj do lodzi za darmo usune ci ta resztke mozgu a raczej ta slomiana sieczke co ci tam zostala.

Bylem w tym komunistycznym miescie przez miesiac. Musialem douczac wszystkich informatykow w kazdym sredniej szkole. Wejdz na wiem.onet.pl i przeczytaj haslo LOBOTOMIA doucz sie ....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2