Teraz jest 27 lis 2024, 15:01

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, 20:51 

wogóle market garden jest troche skopana:

-alianci powinni zaczynac tylko z powietrza...musieli by zdobywać najpierw terytorium miasta potem lotniska.....aby na końcu uderzyć na ostatnie punkty obrony niemców po drugiej stronie brzegu

-battle in the bulge bardziej przypomina klimatem tereny ZSRR...a dlaczego ? poniewaz za mało śniegu......zerowa ilosc lasu

ja bym to rozwazał inaczej........ mianowice zmiejszył bym ja do rozmiarów carrentan lub stalingradu...i bym zamienił bym wszystko w zaśnieżony las

oszczędziło by troche fps ponieważ teren by byl mały....

wygladało by to tak....gesty las w którym jest kilka okopów z ckm, jeden jeep oraz transporter opancerzony(dla obu stron)...od czasu do czasu może byc jakis czołg (sherman oraz pazerIV)

pośrodku mapy by była najniebezpieczniejsza strefa...mianowicie ok 20m zaśnieżonego pola (tzw "ziemia niczyja")

zwiekszało by to szanse przeżycia (drzewa)po swojej stronie lasu......2 flagi (bazy)

zadnych budynków oraz betonowych fortyfikacji....tylko worki z piaskiem i beczki

to by była jatka i gratka dla engenieerów

-omaha....:) taz tego modu jest super....niemcy muszą byc praktycznie niezniszcalni w bunkrach (od strony plaży)...trzeba sie wedżeć do bunkru i rozpruć flaki szkopom

pozatyn przydał by sie z jeden wespe do obstrzeliwania plaży

to moje największe marzenia :P

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, 21:54 

Ludzie marzą po to żeby mogli realizować swoje marzenia. Może se ściągnij Map editor i zrób taką mape jak cisie podba. A jak edzie dobra to ewnie cała polska będzie w nią grała :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2003, 22:04 

łatwo mówić ,trudno zrobić

ja sie tylko bawiłem Zmodelerem :P do gta3 :D

ale z chęcią poczekam na taka mapke aż ktos zrobi :P

gdybym miał chociaż jakaś znajomosc w tworzeniu mapki to bym jusz ja robił....a tak to ja najwyzej se moge ............:P

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, 11:01 

Sciagnij program sprobuj a moze ci sie spodoba czyt. uda :!:
i wejdziesz do panteonu chwały :!:

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, 17:59 

Życie po życiu to nie to co życie wieczne w pamięci innych :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2003, 20:51 

Są dodatki zaśnierzające battle of bulge. Screeny z tego dodatku można zobaczyć pod tym linkiem: http://www.bf1942files.com/file.stuff?mc_bobscreens

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 09:50 

A jednak nie tylko ja marudzilem i narzekalem na rewpowncamping :> Takich graczy musialo byc tysiace jezeli Dice zdecydowalo sie uniemozliwic ten proceder
Btw: ciekawe jak to rozwiaza? Macie jakies pomysly?

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 10:43 

Ekhm Rybar Dice nie poprawi kwestii Respawncampingu tylko Hangarcampingu ... chodzi tu o czołgi stojące w hangarze i niszczące samoloty (błąd obecny na każdej mapie z hangarem)...czyli na przykład grając w Berlinie nic nie zostanie zmienione - nadal będziesz mógł sobie bluzgać do woli...zresztą nawet na takich mapach jak Battle of Midway respawn zwykle następuje z dala od hangaru więc najpierw będziesz musiał pokonać respawncampera a dopiero potem cieszyć się że w hangarze nie ma czołgu :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 11:10 

sorka! zle to ujolem - od samego poczatku chodzilo mi o HANGARCAMPING a nie o respowncamping ---> bo respownach na mapach typu conquest obrona punktow kontrolnych i kampienie przy nich to rzecz zupelnie naturalna ktora wyplywa z zalozen tworcow gry

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 11:29 

Nie wiem czemu łamiecie sobie głowe jak to rozwiążą. To bajecznie proste. Wystarczy że hangar nie bedzie leczyć maszyn wroga i już.

Tytuł:
PostNapisane: 19 mar 2003, 11:53 

proste i logiczne :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2003, 14:08 

PIRO[poland] napisał(a):
No własnie! Ta gra nie jest dla fragów. Ale na omacha beach to wszyscy byle by barke dorwać i już na brzeg! I nie czekaja na innych.

Jest w tym troche sensu jezeli glebiej pomyslisz. Na samym poczatku gry tez probuje pierwszy zlapac barke i centralnie zasuwam do flagi nieczekajac ani sekundy. Z reguly udaje mi sie zajac tez ta flage bo przeciwnik niezdazy jeszcze zejsc. Czekajac dajesz czas dla przeciwnika ktory to potem chowa sie w stojacych barkach i zjezdza czolgami, wtedy jest troche ciezej zdobyc flage.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2