Teraz jest 6 wrz 2025, 05:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 mar 2004, 23:19 

IMO najlepsze jest Cda ale to TYLKO moja opinia
wiec prosze sie mnie nie czepiac bo mam prawo tak uwazac :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 00:46 
Oldboy Battlefield.pl

najleprze to bylo
Top Secret.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 00:52 

ha co to były za czasy SS,TS mam większość numerów

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:04 

Pełna odpowiedź KŚG:

Mamy podejrzenia, że Twój helikopter został skradziony, nim znalazł się w ogniu. Opisane objawy występują w pirackiej wersji gry. Namawiamy, byś skorzystał z obniżki cen i za 49,99 złotych kupił oryginał. Wteyd będziesz miał tylko kłopoty przewidziane w scenariuszu.

Tak więc Dandi, następnym razem nie wyrywaj zdania z kontekstu :? Przecież to oczywiste, że śmieją się z gościa bo ma pirata. Następnie, ja jakoś nie miałem problemów tego typu z BHD, więc ciekawe czemu ty miałeś :?: a tak wogóle to BF Vietnam rulzzz:D

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 09:07 
Moderator forum

Damianek napisał(a):
IMO najlepsze jest Cda ale to TYLKO moja opinia
wiec prosze sie mnie nie czepiac bo mam prawo tak uwazac :lol:

Chłopaki z CDA niekiedy opisują gry na podstawie pobieżnej oceny (graja 2-3 dni i myślą, że to im starczy). Przykładowo odniosłem wrażenie, że Secret Weapons oceniali na podstawie gry z botami. Teksty o hardware są wręcz czasami żenujace. Końcowa sekcja (odpowiedzi na listy czytelników) to IMHO pokaz chamstwa. Tak więc jeżeli to jest najlepsza gazeta na polskim rynku - bardzo źle świadczy to o rynku.
Dla mnie najlepszy był Gambler, a po nim Secret Service. Niestety obie te gazety jusz nie istnieją. Top Secret był próbą powrotu do tamtych standardów, ale najwyraźniej nie przyjął się na rynku - wielka szkoda.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 09:23 

Gambler to bylo cos pamietam jak dawno temu rozdawali stare numery w szkole za friko :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 10:07 

Ja tam kiedy ŚGK kupowałem i pare innych ale teraz według mnie CD-action jest najlepsze??
ile jest tych czasopsim komp (bez chipa i takich innych chodzi mi o Click,CDA i ŚGK znacie inne??)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 10:39 

Dandi napisał(a):
a niestety sie myslisz i tu cie mam :D poniewaz taki błąd wystepuje w orginalnej wersji polskiej czyli ze niezapamietuje sav'ów i "gubi" bornie czyli niemozna ich uzyc ale to tylkow singlu. Wiem o tym poniewaz przed bfem grałem w ta gra w 3 klanach i wogule mam juz rozeznanie
pamiętam cie tk

"Miej miłosierdzie dla cudzych oczu"

http://so.pwn.pl/

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 13:16 

KŚ GRY uważam za najlepsze teraz na rynku, potem Play, a na trzecim miejscu był nowy Top Secret.

A tak wogóle może was zaciekawi (szczególnie ciebie Dandi) że Cubituss i Zooltar piszą w KŚ GRY i Play, a ty mówisz że oni się na niczym nie znają. No ciekawe co będzie jak to przeczytają.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 16:40 

wolność słowa. Ale tak czy siak CDA jest najlepsze (może źle to ujołem ale najpopularniejsze, najbogatsze coś takiego)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 17:40 

jedyne co mi nie pasi w czasopismach to to ze bzdetne gry daja :evil: :twisted: (imo)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 19:09 

A ja poraz 50 muwie ze ten bład wystepuje w df:bhd w wersji polskiej wiec mi tu kitu niewciskaj a wogule co oni dali za odp. ze jego helikopter został skardziony zanim znalazł sie w ogniu idiotyzm w tej wersji df niemozna sterowac samolotami one lataja automatycznie i sie niepalą. Lecz w czerwcu wychodzi Joint Operation to jest tez gra novaligic no to tam moga powiedziec ze heli został spalony :D :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 19:09 

dali by Vietnam i bylo by spox nie ?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 19:35 

Mi najbardziej podoba się Click!, gdyz maja tam rzeczywiscie extra recenzje, a dla mnie to jest najwazniejsze... Kiedy po raz pierwszy wziąłem do roku Komputer Świat Gry, pomyslałem: "geez, co to za pismo, dla dzieci, czy co? To chyba cybermycha jest lepsza..." Skłonila mnie do tego wyłącznie duzo liczba kolorowych obrazków na okładce. Po przeczytaniu kilku recenzji doszedłem do wniosku, ze pismo jest całkiem, całkiem... :wink: , chec denerwuje mnie jeden fakt - czasami za dużo jest screenów, a za mało tekstu - teraz wiem, że jest to trafny pomysł - jesl chcę miec tekst, to czytam "Krzyzaków" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 19:39 

IMO...
Bajtek -to była zajeboza....3 strony poswiecone grom,reszta o dupie maryny..Ale no dobra ,to było pierwsze...
Potem Top Secret-super pismo z prawdziwym klimacikiem
Secret service-porazkowa gazeta...kupował jedynie z powodu dzialu poświeconego konsolom
Neo -total wypas-gazteta w całosci poświecona konsolom,pisali only profesjonalisci i maniacy...naprawde kawał dobrej roboty przez wiele lat...
Nigdy nie zanegowali PCtów...jak sprzętu do gier...

A dzisiaj???
http://www.gamershell.com/
-ustawione jako strona główna,all za darmo,dobre recenzje,wypas transfery przy sciąganiu...

Nie ma gazety na rynku PL oprócz NEO wartej kupna...nie ma...i nie bedzie...w dobie Netu ,kupno gazet mija sie z celem....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2