Teraz jest 21 cze 2025, 16:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 01:55 
Redaktor Battlefield.pl

Okota napisał(a):
no to piszcie liste zyczen :arrow:

Ja mam jedno, malutkie;) Zagladnij od czasu do czasu do jakiegos podrecznika od ortografii

ps.
bez urazy ale az wlos staje jak patrze na Twoje posty

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 02:30 
Moderator forum

Ło Boshe. Słyszałeś o czymś takim jak dysleksja? Albo zasada efektywnej komunikacji? Ortografia nie jest tu mile widziana (z tego co widze) :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 02:39 
Oldboy Battlefield.pl

dysgrafia...
a niemile widziane tu sa tez bluzgi i glaby niewiedzace do czego sluzy forum tematyczne. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 03:55 
Moderator forum

Bonifacy: szczerze powiedziawszy to dowodow chamstwa dales w tym topicu az za wiele...
Nie obchodzi mnie co Okota ci zrobil...albo zalatwisz to z nim na privie albo za dalsze takie posty dostaniesz bana...wybor nalezy do ciebie...

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 04:49 
Moderator forum

Okota napisał(a):
dysgrafia...
a niemile widziane tu sa tez bluzgi i glaby niewiedzace do czego sluzy forum tematyczne. :roll:

Hehe - tak naprawde to dysortografia. Chyba że na tableciku w photoshopie rysujesz i masz recognizera :). A bluzgi? Nie zauważyłem

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 10:37 

Garet napisał(a):
Bonifacy: szczerze powiedziawszy to dowodow chamstwa dales w tym topicu az za wiele...
Nie obchodzi mnie co Okota ci zrobil...albo zalatwisz to z nim na privie albo za dalsze takie posty dostaniesz bana...wybor nalezy do ciebie...

Jestem chamem i prostakiembo mowie po chamsku i prosto. Okota to prawdzimy komunistyczny cenzor wiele postow pojawia sie i znika. By ozywiac dyskusje i cos zmieniac nalezy uzywac mocnych slow. Pozdro dla OKOTY 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:35 

Nie jestem zwolennikiem prania brudów na forum ale zrobię dla Ciebie wyjątek. Mam krótkie pytanie: co masz wlaściwie do Okoty i czemu debiutujesz na forum w takim stylu? Czy to nie lekka przesada nazywać kogoś "grubym gejem" i radzić mu by zaczą "stukać panienki"? Chwalisz się tym że jesteś niby jakimś tam informatykiem i pracowałeś w "komunistycznej Łodzi" (zapewne jesteś zwolennikiem LPRu). Wnoszę po tym że masz więcej niż 18 lat, a dałeś sie poznać ze strasznie burackiej strony. Nie oceniam ludzi po ilości postów ale Ty najwyraźniej oceniasz innych według wlasnej osoby. Poza tym to nie tylko lokalna solidarność tylko Okota jest moim kumplem-znam go osobiście i jak słysze taki buracki bełkot to krew mnie zalewa! Piszesz że jego pseudointelektualne posty pisze mu mama... Wiesz co? Wróć do rodzinnego domu i niech twoja mamusia spierze Ci pupę na kwaśne jabłko-może zmądrzejesz!!!

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:41 

Pastor napisał(a):
Nie jestem zwolennikiem prania brudów na forum ale zrobię dla Ciebie wyjątek. Mam krótkie pytanie: co masz wlaściwie do Okoty i czemu debiutujesz na forum w takim stylu? Czy to nie lekka przesada nazywać kogoś "grubym gejem" i radzić mu by zaczą "stukać panienki"? Chwalisz się tym że jesteś niby jakimś tam informatykiem i pracowałeś w "komunistycznej Łodzi" (zapewne jesteś zwolennikiem LPRu). Wnoszę po tym że masz więcej niż 18 lat, a dałeś sie poznać ze strasznie burackiej strony. Nie oceniam ludzi po ilości postów ale Ty najwyraźniej oceniasz innych według wlasnej osoby. Poza tym to nie tylko lokalna solidarność tylko Okota jest moim kumplem-znam go osobiście i jak słysze taki buracki bełkot to krew mnie zalewa! Piszesz że jego pseudointelektualne posty pisze mu mama... Wiesz co? Wróć do rodzinnego domu i niech twoja mamusia spierze Ci pupę na kwaśne jabłko-może zmądrzejesz!!!

Generalnie to ze ujawnia informacje niejawe. Np numery IP z ktorych sie pisze posty. Ciekawe czy dojdzie do tego ze napisze np: Wiecie a Pastor gra z IP 213.76.123.56 i ma numer BF-a 4021-5891255-1472415-3255. Styknie Ci ??? A polityk=zlodziej.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:50 

Mam zmienne IP więc mi to lata, poza tym nie podejrzewam Go by zrobił coś takiego jak podanie CD KEY od BFa! Poza tym BŁAGAM-MODERATORZY WYWALCIE TEN TOPIC DO HYDE PARKU! Tu się rozmawia o BF! A ty Tommy mam nadzieję że jesteś zadowolony z gówna które tu podłożyłeś! Mam jeszcze odrobinę skrytej nadziei że nie takie były Twoje intencje by ktoś zezwał Okote od najgorszych...

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:53 

Tia widać że niektórym już nie wystarcza chodzić z kijem po ulicy, walić każdego i bluzgać na wszystkich. I muszą się ludzie wyżyć na forach :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:55 
Moderator forum

widze ze ostro sie tu dzieje... :roll:

ps. zachowam NEUTRALNY stosunek do calej sprawy... :!: No comments... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:57 

Tia Twinn bądźmy neutralni jak Szwecja, a i tak puźniej nas zbluzgają za spam i off-topic.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 12:59 
Moderator forum

Dowodca_Pawel napisał(a):
Tia Twinn bądźmy neutralni jak Szwecja, a i tak puźniej nas zbluzgają za spam i off-topic.

"kij im w oko..." :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 13:02 

Twinn napisał(a):
Dowodca_Pawel napisał(a):

"kij im w oko..." :wink: :lol:

Twinn, ale jak ich walniemy kijem w oko już nie będziemy neutralni! Zrobimy zamach na ich zdrowie! I z neutralnych zostaniemy agresorami! Ale z drugiej strony jak oni zaczna nas bluzgać to z neutralnych przemienimy się w defensywnych. Ech ta polityka...

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 13:06 

Pastor napisał(a):
Mam zmienne IP więc mi to lata, poza tym nie podejrzewam Go by zrobił coś takiego jak podanie CD KEY od BFa! Poza tym BŁAGAM-MODERATORZY WYWALCIE TEN TOPIC DO HYDE PARKU! Tu się rozmawia o BF! A ty Tommy mam nadzieję że jesteś zadowolony z gówna które tu podłożyłeś! Mam jeszcze odrobinę skrytej nadziei że nie takie były Twoje intencje by ktoś zezwał Okote od najgorszych...

Mi to nielata.Jesli dostajesz publiczne IP. Wystarczy chwila by wyciagnac z twego rejestru numer BF-a oto sciezka HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 1942\ergc\. Jezleli sie przyjmuje taka funkcje nalezy byc "odpowiedzialnym" za to co sie pisze i zwyczajnie przeprosic za fopa.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2