Teraz jest 21 cze 2025, 00:27

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 14:39 

Pastor napisał(a):
Nie jestem informatykiem ani hakerem ale nadal mi to lata bo raczej nie dostane publicznego IP (neo+) Po drugie wydaje mi sie by wejsc do rejestru musial bys zhakowac mi kompa, jesli postawiony firewall nie jest zadną przeszkodą to przepraszam za fopa i polecam Norton Internet Security. Co do kopania tylka to nie grałem jeszcze z Bonifacym i pewnie masz racje ale ja radziłem by to Bonifacy zmierzył sie z Okotą... Stawiam na to ze nie pierdnie nawet jak Okota wsiadzie do czegoś ze skrzydłami...
Dostajesz publiczne IP dla twojej wiadomosci. Strzez sie :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 14:44 

Guz napisał(a):
Bonifacy co free world czy wyjdziesz na ulice z kalchem w lapie? Nie dlaczego? Bo stwarzarz zagrozenie. Czy wyjdziesz rozebrany na ulice? Nie dlaczego? Bo nie wypada. Czy bedziesz bluzgal i obrazal ludzi na jakims waznym zebraniu? Nie dlaczego? Bo kultura tego wymaga.
To samo tyczy sie forum sa jakies tam prawa ktorych powinno sie przestrzegac i jezeli Okota uzna ze twoj post jest nie na temat, lamie normy moralne czy jakies inne i skasuje go niepowinienesc miec zalu w koncu to ty zawiniles.

PS. Nie nie podlizuje sie Okocie, nie mam zamiaru, uwazam go dobrego gracza i szanuje go za to, dlatego napisalem ten post.

Jesli chodzi o moja prywatnosc i moje dobra to "WYPIERDALAC" bede bronic co moje i biada temu co ...

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 14:48 

Bonifacy co jak co ale z tym wciąganiem klucza z rejestru to bajki piszesz. Jeśli ktoś nie ma na kompie trojana to w żaden sposób osoby z sieci nie mają dostępu do jego rejestru. Nawet jak znasz czyjeś zewnętrze i stałe IP to nie daje ci to żadnych możliwości. A jeśli ktoś złapie syfa w postaci trojana to bez znaczenia jakie ma IP można robić z jego kompem praktycznie wszystko.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 14:49 

Ja powracając do właściwego tematu chciałbym nadmienić ze Okota rzeczywiście wydaje się być zdecydowanie nadgorliwym moderatorem.

Chyba rzeczywiście zbyt emocjonalnie podchodzi do niektórych postów i drażni mnie często jego "angielski humor " ,
ale napewno ma swoje plusy, jak chociażby ilość czasu spędzanego na forum. Uważam że Okota powienien jednak zmienić sposób moderowania albo poprostu zrezygnować.

Okota niestety nie wszyscy muszą sie trzymac twojego "leyout'u " wypowiedzi i chyba to rozumiesz

a co do IRS , to rzeczywiście źle podchodzicie do tej sprawy i nie rozumiem skąd ten emocjonalny stosunek do tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 14:52 

PhoeniX napisał(a):
Bonifacy co jak co ale z tym wciąganiem klucza z rejestru to bajki piszesz. Jeśli ktoś nie ma na kompie trojana to w żaden sposób osoby z sieci nie mają dostępu do jego rejestru. Nawet jak znasz czyjeś zewnętrze i stałe IP to nie daje ci to żadnych możliwości. A jeśli ktoś złapie syfa w postaci trojana to bez znaczenia jakie ma IP można robić z jego kompem praktycznie wszystko.

Hmmm .... tyle powiem :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:00 
Oldboy Battlefield.pl

el_piocho!
wlasnie powstaja scisle wytyczne co do moderowania do ktorych sie na 100% zastosuje.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:01 

Bonifacy napisał(a):
Okota dla mnie jest nikim. Nic nieznaczy jest s********m ktory ogranicza mozliwosc wypowiadania sie. Jest gubym prostakiem i gejem. Pesudo inteligentne wypowiedzi pisze mu mama. Zacznij stukac panienki. Ciekawe jak dlugo zostanie ten post ?

o ja pier..... ale masz zryty system Bonifacy , jak takie rzeczy chcesz mówić to nie publicznie , bo wychodzisz na głupka.
Zresztą na miejscu bym Cie wypieprzył z forum,za takie coś.
I przestań zgrywać takiego kozaka, to że Okota moderuje tak czy inaczej to jedna sprawa , ale nie powód zeby mu tak publicznie jechać
:shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:09 

Brawo el_piocho!!! Osobiście tylko o ten kawałek wątku mi chodziło-by nie obrażać tak rddykalnie innych bo to zwykłe chamstwo. I tu moje EOT. Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:13 

Okota napisał(a):
el_piocho!
wlasnie powstaja scisle wytyczne co do moderowania do ktorych sie na 100% zastosuje.

Sorry Okota za ostre slowa. Moderator/Admin bierze na swoje barki wiedze ktorej niepowinien zdradzac innym. Usuwajac te posty to dobre posuniecie.

POZDRO :)

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:13 

ehhh chcialem cos napisac ale po przeczytaniu tej szmiry juz mi sie nie chce. Jestescie ludzie porypani, zbyt gleboko bierzecie do siebie pewne rzeczy.
ehh co tu duzo mowic
bawic to trzeba sie umiec

HeadBreaker (24-12-2006 16:29)
ty jestes nienormalny
Boni (24-12-2006 16:29)
ale odkrycie

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:44 

KonewA napisał(a):
ehhh chcialem cos napisac ale po przeczytaniu tej szmiry juz mi sie nie chce. Jestescie ludzie porypani, zbyt gleboko bierzecie do siebie pewne rzeczy.
ehh co tu duzo mowic
bawic to trzeba sie umiec

tak zgadzam sie
nie dosc ze ludzie sie kloca o Okote
to z drugiej strony nowe lamki na forum przychodza = ci za 39zl :?

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 15:48 

A brakuje lamek za 129zł ? Pełno ich na forum więc jakoś nie widze wyższości tych za 129zł nad tymi 39zł. Jak ktoś jest lamką to nią będzie i to kiedy zarejestruje się na forum, ile ma postów czy za ile kupił BF'a nic do tego nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2004, 19:35 

hmm

z tego co wiem to forum nie ma służyć takim pierdołom ...
Sorry panowie ale zaczyna się niezły mentlik ....
pozatym sa inne metody załatwienia pewnych nieścisłości czy kłótni

a tak naprawdę uwazam że ten temat jest o niczym ...

a co do moderowania no jak ktoś pisze posty konkretne to nikt ich nie wywala ...

Bez obrazy panowie ale nie spodziewałem sie takich głupich tematów na forum...

A co do gejów to wam sie zara jakas instytucja zajmójaca sie obroną ich praw przyczepi ;) :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Strefa czasowa: UTC + 2