Teraz jest 30 sie 2025, 18:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 11:09 

Na forum FH ktoś napisał o BattlefieldV:
"In my opinion, they should have called it "Unreal Vietnam", or "Quake-Cong", because thats what it is gamplay-wise."

Pograłem w BFV, podoba mi się - można się pośmiać, ale przyznam że klimat BF1942, czy modów FH, EoD, DC jest bardziej realistyczny. To co prezentuje BFV to IMHO Vietnam w krzywym zwierciadle.

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 11:51 

Moim zdaniem gre zrobiona tak z premedytacja. Nie oszukujmy sie dla niektorych klasyczny bf jest zbyt trudny, tam nie da sie z full auto rozwalic goscia a co dopiero 2-3. A notorycznie ma to miejsce w bfv. Z jednej strony to daje wieksza grywalnosc dla ludzi ktorzy czasem przysiada i lubia sobie popykac i nie chca byc przyslowiowym miesem armatnim, a z drugiej strony to taka mila odskocznia dla tych bardziej hardcorowych co lubia wejsc skosic 20 gosci i zginac raz.

Ja czekam az ludzie zaczna na masowa skale uzywac pulapek, min itp. Na razie gro fragow jest z serii z m60 lub innego kalacha :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 16:05 
Oldboy Battlefield.pl

moze gatherek w Vietnamka? :twisted:

Tytuł: omg
PostNapisane: 22 mar 2004, 17:53 

ok ale czy nie bocie sie naplywu lamerow ?? po obnizeniu ceny na bf42 bo to jest juz zauwazalne niestety :/

Tytuł: Re: omg
PostNapisane: 22 mar 2004, 18:05 

TuReK napisał(a):
ok ale czy nie bocie sie naplywu lamerow ?? po obnizeniu ceny na bf42 bo to jest juz zauwazalne niestety :/

Nie Turek nie boimy się ponieważ mamy dwie zapory :twisted:

- Bariera sprzętowa
- Bariera cenowa (Vietnam jeszcze długo będzie kosztował ponad 100zł)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 19:53 

Gonzo chodziło o bf'42 :)

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 20:26 

Przedewszystkim, tzw scena bf, czy bfv nie jest czyjas wlasnoscia i nie mozna powiedziec ze nie dopuscimy kogos. Kazdy kiedys lamil w ta gre, im wiecej ludzi tym lepiej dla nas, bo wiecej imprez jak pierwsze lanparty w wawie, nikt nie bedzie robil imprez, turnieji dla garstki ludzi.

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 21:42 

wiechol napisał(a):
NosekzKoszalina napisał(a):
Wątpie by wszyscy się przesiedli na Vietnam. Nie wszystkich stać na wydanie 139zł lub w najlepszym wypadku 119zł.

Nosek, uwazałem Cię za spoko człowieka, a ty mi tu teraz jakies głupoty chrzanisz! Przecież większosc sceny kupiła normalnego bfa za 119-129 zł! Nie wiem, wiec, co ma znaczyć, że nie wszystkich stac - skoro kupili bfa za 129 zł, to Vietnam tez kupia!, chyba, ze of korz, jak to się mówi "nie czują klimatu" :wink:

Wierchol ty chyba za bardzo nie zrozumiałes noska pozatym albo Cie totalnie ograneła zadymka marketingowa wokoło BFV albo sam to sprzedajesz......

Nie kupiłem BFV i czekam z dwa miesiące aż ludki ochłoną i jezeli dalej bedzie ta gra na ustach graczy BF 1942 to zastanowie sie nad zakupem ( chyba że wcześniej wygram taki mały zakładzik :) )...... wole nie angazować narazie ponad 100 zł ... Jezeli to napradę będzie grywalna gra to nic sie nie stanie jak dołącze później a jak nie to mam na nowego joya :) ...over
Coś czuje że najlepiej wyjdzie na tym sprzedajacy tę grę

Tytuł:
PostNapisane: 22 mar 2004, 22:04 

Mam podobny problem.Jak gralem w BF 1942 to mialem wszystko nastawino na high wysoką rozdzielczosc i na 32 osobach nic.Zadnych lagow.Chodzilo doskonale.Jak gralem na 64 osobach to tez praktycznie nie mialem problemow.A tu kupilem sobie BF:V i ledwo co ciągnie, kurde CO SIE Z TYM DZIEJE???wszystko nastawione na low rozdzielczosc 800/600 i tez sie jest zadobrze.

Osobiscie klimaty Vietnamu tez mnie interesują a gra jest super.W tym momącie zastanawiam sie nad zmianą karty graficznej bo to juz nie jest pierwsza gra ktora mi cienko chodzi :( :( :(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2