marcinek napisał(a):
Tommy -> Co do K8T800 sam opierasz swoje sady tylko na marketingowej papce i tym co przeczytasz na forum o/c lub dotyczacym hardware, bo nie podejrzewam zebys juz byl w posiadaniu plyty z tym chipsetem, wiec to ze sei mnie czepnales o to, nie bylo do konca fair.
Marcinek, chłopie, czytaj co ja dokładnie napisałem, no ile razy można pisać w kółko i to samo
Widzisz tam taką czcioneczką, zapisane jasno i wyraźnie, 3 dni testów na obcym sprzęcie i kompresją video ?
Komputer poszedł na video serwer celem zarobkowej edycji video.
Zdołałem tylko zapuścić rippera DVD i wyniki mnie powaliły.
Platforma jak platforma, ale co powiesz o karcie do edycji video, która kosztowała IIgie tyle co komputer nie licząc spec softu ?
Radość z widoku tak piekielnej maszynki trwała zbyt krótko.
Generalnie nie ma takiej możliwości, aby nie konsultować swojej wiedzy (opiniując na obcych testach). Subiektywność każdej opinii polega na metodzie porównawczej. Zanim jednak wyrobisz sobie własną definicję, którą zamierzasz szerzyć w świat, porównaj wszystko co tylko możesz, dokładnie przetestuj ... potem możesz dokonywać inkwizycji i pouczać.
Mam cichą nadzieję, że wyrobiłeś sobie już odpowiedni pogląd.
Słowo pisane jest treściwe. Zanim coś nabiszesz, zrób wszystko, aby nie zabrzmiało to jak "bełkot", wówczas unikniesz podobnych spięć.
BTW: Michał .. strzel Młodego lekko z tyłu, tak żeby poczuł
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)