Teraz jest 19 kwi 2025, 07:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 01:46 

bosze o czy mten topic kur... jest??

sorki ale mnie poniosło :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 14:23 

Od kiedy zakłada się topic tylko po to żeby się zapytać czy ktoś z kimś zagra bo mu się akurat chce ? :shock: Są o wiele ważniejsze sprawy :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2004, 18:29 

Gościu założył topic w dziale ogólne z tego co widzę topic dotyczy BF-a, coś nie tak? Widać, że gościu nowy, nie ma zbyt szybkiego łącza, a chce pograć, bo się napalił jak szczerbaty na suchary... Zakłada topic dotyczący gry w dziale ogólne, a nie clanbase i grzecznie się pyta, kto z nim zagra na patchu 1.3... Tobie się z miejsca to nie podoba... Może troszkę wyrozumiałości? Przecież działów nie pomylił, więc co? Pytanie złe? A o czym trzeba pisać w dziale ogólne? "Ważniejsze sprawy", no np. jakie? Może topic pt: [PRGK-42] Clan Server - Vietnam w tym samym dziale? Hmmm? Coś mi się wydaje, że w/w topic jest w złym dziale, bo dział dotyczący BF: Vietnam jest osobno, a ten topic tego właśnie dotyczy... Ale nikt się nie czepia, bo autor ma 1756 postów, a autor tego topicu jest nowy, czy tak? :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 08:46 

Promko napisał(a):
Gościu założył topic w dziale ogólne z tego co widzę topic dotyczy BF-a, coś nie tak? Widać, że gościu nowy, nie ma zbyt szybkiego łącza, a chce pograć, bo się napalił jak szczerbaty na suchary... Zakłada topic dotyczący gry w dziale ogólne, a nie clanbase i grzecznie się pyta, kto z nim zagra na patchu 1.3... Tobie się z miejsca to nie podoba... Może troszkę wyrozumiałości? Przecież działów nie pomylił, więc co? Pytanie złe? A o czym trzeba pisać w dziale ogólne? "Ważniejsze sprawy", no np. jakie? Może topic pt: [PRGK-42] Clan Server - Vietnam w tym samym dziale? Hmmm? Coś mi się wydaje, że w/w topic jest w złym dziale, bo dział dotyczący BF: Vietnam jest osobno, a ten topic tego właśnie dotyczy... Ale nikt się nie czepia, bo autor ma 1756 postów, a autor tego topicu jest nowy, czy tak? :evil:

Założyłem ten temat w dziale "Ogólne", ponieważ już się poznałem na innym forum, na innej stronie -w dziale "pomoc" na odpowiedź czekałem dwa tygodnie, a ja nie jestem osobą cierpliwą. Oprócz tego, jestem tutaj nowy więc proszę na mnie nie GNIEWAĆ :D . Tak jak Promko napisał, nie ja jedyny jestem tutaj co umie się pomylić.... A w ogóle już patch mi się ściągnął, a wy sobie nabiliście posty głupimi uwagami "Bosze oczy mten topic Kur... jest???" - Bardzo ładnie napisane, tylko za dużo błędów ortograficznych. :lol:

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 09:10 

Ehhh:) Najlepiej będzie jak ściągniesz sobie All Seing Eye. Za jego pomocą możesz podłączyć się do jakiegoś polskiego serwera, na którym na pewno ktoś będzię grał :)

możesz go ściągnąć tu http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 11:24 

Igor [PL] napisał(a):
Ehhh:) Najlepiej będzie jak ściągniesz sobie All Seing Eye. Za jego pomocą możesz podłączyć się do jakiegoś polskiego serwera, na którym na pewno ktoś będzię grał :)

możesz go ściągnąć tu http://www.udpsoft.com/eye/download/newer/EyeInstaller.exe

Ehhh.... ale ja to mam ! I co? Po-co-mi-to coś, jak i tak już mam patcha, a eye'a używam jedynie do MTA:VC. Ale dzięki :wink:

Pozdrawiam =D

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 15:57 
Oldboy Battlefield.pl

pawel2k napisał(a):
Ehhh.... ale ja to mam ! I co? Po-co-mi-to coś, jak i tak już mam patcha, a eye'a używam jedynie do MTA:VC. Ale dzięki :wink:

Pozdrawiam =D

a to wielki blad...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2