Promko napisał(a):
Gościu założył topic w dziale
ogólne z tego co widzę topic dotyczy BF-a, coś nie tak? Widać, że gościu nowy, nie ma zbyt szybkiego łącza, a chce pograć, bo się napalił jak szczerbaty na suchary... Zakłada topic dotyczący gry w dziale
ogólne, a nie
clanbase i grzecznie się pyta, kto z nim zagra na patchu 1.3... Tobie się z miejsca to nie podoba... Może troszkę wyrozumiałości? Przecież działów nie pomylił, więc co? Pytanie złe? A o czym
trzeba pisać w dziale ogólne? "Ważniejsze sprawy", no np. jakie? Może topic pt:
[PRGK-42] Clan Server - Vietnam w tym samym dziale? Hmmm? Coś mi się wydaje, że w/w topic jest w złym dziale, bo dział dotyczący BF: Vietnam jest osobno, a ten topic tego właśnie dotyczy... Ale nikt się nie czepia, bo autor ma 1756 postów, a autor tego topicu jest nowy, czy tak?

Założyłem ten temat w dziale "Ogólne", ponieważ już się poznałem na innym forum, na innej stronie -w dziale "pomoc" na odpowiedź czekałem dwa tygodnie, a ja nie jestem osobą cierpliwą. Oprócz tego, jestem tutaj nowy więc proszę na mnie nie GNIEWAĆ

. Tak jak Promko napisał, nie ja jedyny jestem tutaj co umie się pomylić.... A w ogóle już patch mi się ściągnął, a wy sobie nabiliście posty głupimi uwagami "Bosze oczy mten topic Kur... jest???" - Bardzo ładnie napisane, tylko za dużo błędów ortograficznych.
Pozdrawiam