Teraz jest 24 lis 2024, 23:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 27 mar 2004, 22:59 

Wiatajcie jestem tu nowy 8)
Mam pytanko czym się różni Battlefiled1942 Classic od Deluxe?? :)
Prosze o szybką odpowiedz ;D
Według mnie tylko ceną :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:00 

Delux posiada:
Road of Rome z podstawą
a clasic tylko podstawę.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:04 

I classic jest oczywiscie o wiele tansza! :wink: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:08 

Jezu :D To po co kupować Deluxe :D
w Road to Rome to chyba tylko do Singla Playera :) http://archive.gamespy.com/stats/

Czekam na demo BF:Vietnam'a :D zobacze czy pujdzie i może kupujeee ;D
Mam dylemat :D BF:V czy UT2004 :D ughhh...

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:13 
Moderator forum

DragoraN napisał(a):
w Road to Rome to chyba tylko do Singla Playera :) http://archive.gamespy.com/stats/

czytajac twoje wybitne przemyslenia to zdecydowanie UT2004

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:13 

DragoraN napisał(a):

W RTR gra sie tesh w mp. Deluxe to BF+BF:RTR. Niewiadomo czy bedzie demko, wielu ludzi sciaga wersje "legalna inaczej" :wink: czytaj pirata.

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:17 

Właśnie ściągam 8) ale to szczegół :D chce zobaczyć czy jest grywalne :D Ciekawe czy jest lepsze od cudnego Call of Duty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:19 

DragoraN napisał(a):
Właśnie ściągam 8) ale to szczegół :D chce zobaczyć czy jest grywalne :D Ciekawe czy jest lepsze od cudnego Call of Duty :lol:

CoD takie cudne nie jest. Pamiętam, że jedyna trudna misją był Stalingrad - zerzneli z "Wróg u bram" :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 27 mar 2004, 23:22 

I to jest właśnie ******* :D Super tak jak byś grał tym filmie :D Call of Duty zajebisty tesh jest w necie (mam oryginałka) (zresztą mohaa i cod wszystko ciągną ze znanych filmów :D )

PostNapisane: 27 mar 2004, 23:24 

DragoraN napisał(a):
Wiatajcie jestem tu nowy 8)
Mam pytanko czym się różni Battlefiled1942 Classic od Deluxe?? :)
Prosze o szybką odpowiedz ;D
Według mnie tylko ceną :D
A wedlug mnie powinienes juz stad pojsc

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 02:15 
Moderator forum

Taaa CoD jes fajne przez pierwsze 5 godzin grania. Potem jusz tę grę przeszedłeś i nie masz ochoty robić tego ponownie. Zaś po sieci CoD jest cieniutkie. W BF-a dla odmiany gram jusz półtora roku i dalej mi się nie znudził. To chyba o czymś świadczy. Ale AFAIK nie jestem tutaj sam z takimi przekonaniami.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 11:52 

:o Battlefield kojarzy mi się z camperami siedzącymi cichutko w budynku niezmieniającymi pozycji (żaden profesionalizm, w ET zajebiście gra się jako snajper) ... nudaaaa... O Battlefieldzie Vietnamie pisali że trudno grać jako dupek ze snajperką :) Bieganie ze snajperką to jest to a nie siedzenia jak amatorek :) A te czołgi i ptactwo to dla lamek co nie umieją posługiwać się karabinkami :D ( ptaszkami fajnie polatać ) BF1942 znudził mi się szybko :D Najdłużej gram w Enemy Territory i RTCW ze wszystkih gier wojennych :D CoD zaczynam (2 miechy) ....

Wiecie co ?? o dziwo mojemu kumplowi BF1942 łazi gorzej od BF:Vietnama
:wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 12:30 
Moderator forum

DragoraN napisał(a):
:o Battlefield kojarzy mi się z camperami siedzącymi cichutko w budynku niezmieniającymi pozycji (żaden profesionalizm, w ET zajebiście gra się jako snajper) ... nudaaaa... O Battlefieldzie Vietnamie pisali że trudno grać jako dupek ze snajperką :) Bieganie ze snajperką to jest to a nie siedzenia jak amatorek :) A te czołgi i ptactwo to dla lamek co nie umieją posługiwać się karabinkami :D ( ptaszkami fajnie polatać ) BF1942 znudził mi się szybko :D Najdłużej gram w Enemy Territory i RTCW ze wszystkih gier wojennych :D CoD zaczynam (2 miechy) ....

Wiecie co ?? o dziwo mojemu kumplowi BF1942 łazi gorzej od BF:Vietnama
:wink:

Powinieneś grać w Quake - tam byś się nie nudził. Albo pooglądać Szmatexa w akcji - może byś zmienił zdanie o snajperze w BF-ie i nudzie z nim związanej.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 12:47 

DragoraN, jeśli nie lubisz BF-a i "znudził ci się", to co ty tutaj robisz? Rozumiem, że nuda cię dopadła... A to dziwne, bo przecież grasz w takie porywające gry... Hmmmm... Poza tym - od kiedy ze snajpą się biega... ? Tak się składa, że w ET też grałem, niezła gra, ale... Jakoś mi nie podpasiła do końca, trafiłem do ET po 2 latach grania w CS i coś ci powiem... ET jest za łatwy... Niewielki recoil, zero hitboxów, w sumie polubiłem klase Field Ops i pograłem odrobinkę, ale... Wystarczyło położyć dobrze wsparcie artyleryjskie i po kłopocie... W CoD nie grałem, więc nic nie mogę powiedzieć. Jeśli szukasz naprawdę dobrej multiplayerowej gry, to gorąco polecam bierki, są świetne. Wcześniej zainstaluj tylko patch flashka 1.0 - mocno utrudnia grę w bierki...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2004, 13:56 

Promko napisał(a):
DragoraN, jeśli nie lubisz BF-a i "znudził ci się", to co ty tutaj robisz? Rozumiem, że nuda cię dopadła... A to dziwne, bo przecież grasz w takie porywające gry... Hmmmm... Poza tym - od kiedy ze snajpą się biega... ? Tak się składa, że w ET też grałem, niezła gra, ale... Jakoś mi nie podpasiła do końca, trafiłem do ET po 2 latach grania w CS i coś ci powiem... ET jest za łatwy... Niewielki recoil, zero hitboxów, w sumie polubiłem klase Field Ops i pograłem odrobinkę, ale... Wystarczyło położyć dobrze wsparcie artyleryjskie i po kłopocie... W CoD nie grałem, więc nic nie mogę powiedzieć. Jeśli szukasz naprawdę dobrej multiplayerowej gry, to gorąco polecam bierki, są świetne. Wcześniej zainstaluj tylko patch flashka 1.0 - mocno utrudnia grę w bierki...

Wow tymi bierkami zaszpanowałeś :D a BF1942 jest trudny nie?? :D buhe łatwiejszy o x2 :D buhe W ET trzeba myśleć a nie siedzieć w pancernym cudenku. NIemyślcie że jestem rasistą BF :D Właśnie chce zacząć grać i udowodnić, że doświadczenia z CoD, ET, DoD, CS nie były na marne. BF:V może być rox :D (namawia mnie kumpel :D )

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2